Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Elektronik -> Radio, TV & Video

2 tal ej radio
2tal Galten Radio-Tv
Vi tilbyder reparation af et bredt udvalg af markedes produkter, samt montering af antenner og paraboler.
2tal v/Steffen Larsen
Reparation af Radio/tv. PC og antenne-parabol anlæg.
2tal Willys Radio
AnalogBo
Speciale i reparation af stereoforstærkere, guitarforstærkere, rørforstærkere, radioer og lignende.
Antenne Service
Installation og reparation af enkelt- og fællesantenneanlæg
Antennemanden i Slagelse
Antennemanden v/Preben Simonsen
Antennemanden beskæftiger sig med installation og reparation af antenner i København.
Antenneservice Nykøbing
Antenneservice. CANAL DIGITAL Parabol Satellit. Alt i lyn- og stormskade reparation. Dækker hele Vestsjælland, kommer gerne i weekenden. Over 25 års erfaring i antenneservice, samt fællesantenneanlæg. Ekspert i Landmobile LMR anlæg Motorola Mototrbo, Basis stationer samt terminaler mv.
Antennesmeden
Hos Antennesmeden hjælper vi med reparationer af tv og radio, samt antenne og kabel. Vi har både fysiskebutikker, hvor du kan komme ned og aflevere din radio/tv, og ellers udfører vi også kørsel til hjemmet. Kontakt os allerede i dag!
AREPA Danmark
Vi specialiserer os i reparation og renovering af udstyr der har været udsat for overlast så som overspænding, væske eller fysisk skade.
Audio Consult ApS
Reparation af udstyr med radiorør, højttalere, pladespillere, CD afspillere, samt almindeligt HIFI udstyr.
Auning Radio & TV A/S
Vi har vores eget moderne service værksted tilknyttet forretningen. På værkstedet reparerer vi alt inden for radio/Tv og computer udstyr. Skulle du have problemer med andre elektroniske apparater er der stor sandsynlighed for at vi også kan klare det. Vi henter og bringer gerne din reparation og hvis det er dit TV der er problemer med stiller vi gerne et låne-TV gratis til rådighed, mens vi klarer din reparation på bedste måde. Vi vil gerne give dig sikkerhed for at vælge rigtigt og vejlede dig ærligt og reelt også når det gælder reparation af dine elektroniske apparater. Er du i tvivl om reparationen kan betale sig giver vi dig gerne et tilbud før vi reparerer dit apparat. Det koster selvfølgelig lidt at få undersøgt dit apparat men dit apparat skal vel have den bedste service der fås, og hvis du accepterer reparations tilbuddet koster tilbuddet ikke noget. Hvis det skulle vise sig at reparationen ikke kan anbefales eller du ikke ønsker apparatet repareret koster reparations tilbuddet heller ikke noget, hvis du køber et tilsvarende nyt apparat hos os. Vi tænker grønt. Kan apparatet ikke repareres, sørger vi gerne for at det destrueres på en miljømæssig forsvarlig måde.
Aut.Bang& Olufsen Service Center
avXperten
Reparation af produkter med eget brand.
Bang & Olufsen Horsens v/Vagns Radio
Vi tilbyder reparation, montering og installation af branchens kvalitetsprodukter Alt fra antenne, Parabol, link, netværk med streaming af musik og billeder, overvågning med kamera, lyd- og billed til erhverv, Egne montører, eget autoriseret Bang & Olufsen værksted - en medarbejderstab, der har lang brancheerfaring, i rådgivning og projektering af dine opgaver. Kontakt Vagn for en uforpligtende snak
Bang & Olufsen Nyborg
Basrep
Reparation af hovedsalig højtalere
BassLab
Vi er special værksted & butik med 25års erfaring i elektrisk musikinstrumenter og alt musikudstyr. Guitar, bas, forstærker, bag gear, keyboards, højttaller, mixer, studio effekter , computer m.m. Egen produktion af elektronik samt salg af løsdele. Ring eller kig forbi og få et overslag, eller en snak og syn i vores udstilling. Speciale Rør-forstærker og højttaller.
Bennys Radio & TV
Birkø Servicecenter
Birkø Servicecenter er Autoriseret Bang & Olufsen Serviceværksted og Installer. Vi har mere end 20 års erfaring inden for Radio/TV Branchen, med speciale i Bang & Olufsen og arbejder med fokus på kvalitet og på kundens ønsker og behov. Birkø Servicecenter tager sig også af andet end Bang & Olufsen. Med blik for detaljen kan Birkø Servicecenter tilbyde en totalløsning, som omfatter alt fra reparation, installation, montering og service af Radio/TV udstyr samt parabol og antenne. Grundet flere digitale og trådløse enheder på vore private WI-FI, kræver disse ofte grundige målinger og indstillinger, for at virke optimalt. Birkø Servicecenter tilbyder denne service, fra måling til det færdige trådløse netværk. Birkø Servicecenter tilbyder også rådgivning og opsætning af alarm- og kameraovervågning.
Borup Radio og TV
Reparation af alt indenfor TV og radio m.m.
Dansk Wifi
Hos Dansk Wifi sørger vi for, at din internet fungerer upåklageligt og i den retmæssige hastighed. Så hvis du er træt af internet der hakker, så kontakt os allerede i dag.
Digital Installation
Overvejer du at få monteret en parabol, installeret kabel TV eller noget helt tredje? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bag Digital Installation står Jesper Møller Baltzer. Jesper er autoriseret installatør hos alle de store tv-udbydere, og han har 25 års erfaring med installation af alle former for tv-signaler.
Elektronik Fiks
Finns Radio
Reparation af radio, TV, video, antenne og paraboludstyr.
Hanelius IT
PC opsætning | Facebook | E-mail | TV-installering | Surroundsound | DVD-afspiller | Harddiskoptager | Mobiltelefon | Software | Hjemmeside | Fjernelse af virus | Outlook | Sikkerhedskopiering | Dropbox | SkyDrive | TV-Kanallister | Gmail | Vejledning | Kurser | Formatering | Ny PC | Flytte filer fra gammel PC | Gendanne slettede data | Internet | Trådløs netværk | Synkronisering af kontakter og email på mobilen | Og meget meget mere...
High End Musikervice ApS
Reparation og servicering af Hi-Fi og musikudstyr. Service for bla. Harman Kardon, Yamaha og Line6
IC Radio & TV
Reparation af radio og TV m.m. Indstilling af TV kanaler
iMakeiPhones Munkebo
iMakeiPhones har 23 års erfaring indenfor elektronik reparationer. Alt indenfor hardware og software, kan vi hjælpe dig med. Ekspertise af computer reparationer, smartphone reparationer, iPhone reparationer, iPad reparationer, Reparationer af TV og Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed. Vi tilbyder altid en overkommelig pris på din reparation.
iMakeiPhones Odense | Elektronik TV & IT - PC Reparationscenter | iPhone & iPad
iMakeiPhones har 23 års erfaring indenfor elektronik reparationer. Alt indenfor hardware og software, kan vi hjælpe dig med. Ekspertise af computer reparationer, smartphone reparationer, iPhone Reparationer, iPad Reparationer, Reparationer af TV og Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed. Vi tilbyder altid en overkommelig pris på din reparation.
IT-mekaniker Huset Venture
Mange bliver rådvilde, når pc’en derhjemme strejker. Men der er hjælp at hente hos it-mekanikerne i Huset Venture. Vi er nemlig selv nørder og brænder simpelthen for at tjekke og reparere defekte computere. De store butikker vil ofte dømme en computer død, når den ikke længere fungerer. Eller muligvis sende den andre steder hen, så andre kan vurdere, om den er værd at reparere på. Hos it-mekanikerne får du direkte og personlig kontakt med en tekniker - og vi finder fejlen gratis.
J.A. Radio - TV
Reparation audio udstyr
Jelling Radio-TV
Reparation af consumerelektronik, elektriske musikinstrumenter, stationære og bærbare pc´er.
JJ Teknik
Vi laver reparation på alt elektronik, hifi,reparation/renovering af højttalere,fladskærme osv. åbningstid kl.9.00-16.00 alle hverdage.
KB ANTENNER
Service med STORT S betegner KB Antenner. Opsætning af Parabol og antenner samt videoovervågning. 25 års erfaring. Var med til at sætte den første Parabol op i Danmark.
L J Radio og TV-Service
LHA Elektronikservice
Jeg Lars Arup har 40 års erfaring med reparation af TV-Radio mv. Gratis tilbud ved indlevering
Linkmanden - Himmerland Radio & TV
Alt indenfor Radio&TV, netværk, WiFi, reparationer, alarmanlæg mv. Service som i gamle dage!
LR Audio
Reparation af bl.a. højtaleranlæg til musikere, musikudrustning, proffessionelt lydudstyr m.m.
MARKS ELEKTRONIK SERVICE
Reparation af alle mærker TV/radio og video. Service: Alt arbejde udføres hjemme hos Dem.
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer. Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer. Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
Mobilhuset
Mobilhuset tilbyder reparationer og services til smartphones og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populære smartphones og tablets på det danske marked. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service inden for vores områder, dette gælder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfører, den rådgivning og hjælp vi yder når enheden driller, og de produkter/tilbehør vi udbyder. Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vores eksperter og teknikere har specialiseret sig indenfor faget, og er altid opdateret med ny viden og teknik. - Lynhurtigt reparation/service - Bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet - Erfarne teknikere - Stort udvalg af tilbehør som covers, etuier, høretelefoner, højtalere og andet udstyr til smartphones, tablets og computere
Mobilhuset Middelfart
Mobilhuset tilbyder reparationer og services til smartphones og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populære smartphones og tablets på det danske marked. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service inden for vores områder, dette gælder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfører, den rådgivning og hjælp vi yder når enheden driller, og de produkter/tilbehør vi udbyder. Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vores eksperter og teknikere har specialiseret sig indenfor faget, og er altid opdateret med ny viden og teknik. - Lynhurtigt reparation/service - Bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet - Erfarne teknikere - Stort udvalg af tilbehør som covers, etuier, høretelefoner, højtalere og andet udstyr til smartphones, tablets og computere
Mobilhuset Skanderborg
Mobilhuset tilbyder reparationer og services til smartphones og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populære smartphones og tablets på det danske marked. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service inden for vores områder, dette gælder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfører, den rådgivning og hjælp vi yder når enheden driller, og de produkter/tilbehør vi udbyder. Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vores eksperter og teknikere har specialiseret sig indenfor faget, og er altid opdateret med ny viden og teknik. - Lynhurtigt reparation/service - Bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet - Erfarne teknikere - Stort udvalg af tilbehør som covers, etuier, høretelefoner, højtalere og andet udstyr til smartphones, tablets og computere
Nexø Radio-TV ApS
Antenneanlæg, paraboler, teleslynger.
Nielsen Knowhow
Reparation af alle former for teknik, mekanik & elektronik.
Nordsjællands IT Service ApS
IT Services til Virksomheder og Private • Vi tilbyder hjælp fra en stor palette med IT Services, som benyttes af såvel virksomheder som private • Vi kan hjælpe med at løse jeres it-opgaver, helt eller delvist, i samarbejde med Jer • Vi kan tilbyde vores services både ad hoc eller på fast tilknyttet basis • Vi leverer proffesionel IT Service og kompromiløs kvalitet • Hurtig planlægning og opstart i samarbejde med Jer • Billigste priser i Nordsjælland
PC Service Center
PC Service Center er en virksomhed, der tilbyder teknisk support og reparationstjenester til computere og andre elektroniske enheder. Virksomheden blev grundlagt med det formål at give kunderne pålidelige og hurtige løsninger på tekniske problemer, som de kunne støde på i deres daglige brug af elektronik. PC Service Center har et team af erfarne teknikere, der er i stand til at diagnosticere og reparere en bred vifte af hardware- og softwareproblemer på både Windows og Mac-baserede enheder. Ud over reparationstjenester tilbyder virksomheden også rådgivning og installation af nye systemer og netværk. Virksomheden har også et stort udvalg af computerdele og tilbehør på lager, som kunderne kan købe til en konkurrencedygtig pris. PC Service Center har som mål at være en enestående teknisk support og reparationstjeneste i branchen, og har en tilfredshedsgaranti for alle deres tjenester. Kunder kan besøge PC Service Centers hjemmeside for mere information om virksomheden og dens tjenester, eller besøge deres fysiske placering for personlig betjening og rådgivning.
Pouls Radio v/ Søren Katkjær
Reparation af alt i radio/tv.
Quans TV Service
Reparation af tv , radio , dvd , audio produkt , B&O og alt
Radioforhandler A.Bach Hansen
Salg & Service Nyt og brugt. Eget værksted (undersøgelses honorar hvis rep. er for dyr eller reservedele ikke kan skaffes Kr. 160.- + moms Tilbud kun hvis reparation overstiger Kr.600.-+moms) Nye stationære produkter leveres og opstilles/opsættes somregel uden tillæg til den skiltede kontantpris!
rep2sale / Hifi dude
Vi reparerer alt indemfor elektronik minus mobiltelefoner, tv og tablets. Er specialister i Hi-fi audioudstyr. vi har mere end 40 års erfaring. Vi sælger også Hi-fi. Vi kan også kontaktes på contact@hifidude.com
RR-Elektronik
Reparation af: Radio / Tv, Edb & Diverse Elektronik. Fremstilling af Print & Elektronisk kredsløb. Montering af Parabol & Antenner
SBR Electronic
Service Center Gruppen
Kvalitetsreparation af TV, video, DVD, digitale/analoge camcordere, digitale stillkameraer, paraboler, EDB, PC-udstyr, forstærkere, kassettebåndoptagere og højttalere. Vi dækker hele landet.
Service Center Gruppen
Kvalitetsreparation af TV, video, DVD, digitale/analoge camcordere, digitale stillkameraer, paraboler, EDB, PC-udstyr, forstærkere, kassettebåndoptagere og højttalere. Vi dækker hele landet.
Service Center Gruppen
Kvalitetsreparation af TV, video, DVD, digitale/analoge camcordere, digitale stillkameraer, paraboler, EDB, PC-udstyr, forstærkere, kassettebåndoptagere og højttalere. Vi dækker hele landet.
Service Centret Bornholm
Ingen opgave er for lille, vi laver GARANTI reparation som de eneste på Bornholm. ** Antenner - Paraboler - Service på alt indenfor Elektronik.
ServiceCenter Skive Aps
Reparerer også EDB udstyr. Reparation af alt B&o+øvrig elektronik
Sound2Vision A/S
Sound2Vision A/S er en "gammeldags" radiobutik med eget værksted og en ganske fornuftig ekspertise i Rep. af Hifi / High End - Faktisk er vi den eneste autoriserede reperatør af Mark Levinson i Skandinavien. Gratis undersøgelse og overslag på rep. pris - NoCureNoPay...
Speltron.dk
Reparerer professionelt audio-udstyr og anden elektronik - gerne ældre apparater som andre ikke vil/kan røre ved.
Søborghus Hi-Fi
Panasonic produkter.
Tandskov Elektronik Teknik
Reparation af fladskærme, pc, laptop, Hi-Fi, grammofoner, båndoptagere, software mm. Gratis tilbud - Repareret eller gratis
Telerepair ApS
Hos Telerepair tilbyder vi professionel reparationer af alle slag mobiler. Vores reparationer foretages altid hurtigt og effektiv, så du nemt kan få din mobil tilbage. Oftest tager vores reparationer ikke mere end 30 min. Vi har butikker i Østerbro, Hørsholm, Frederiksberg, Vesterbro, Amager, København, Lyngby, Roskilde og City2. Så hvis du har brug for en reparation af din mobil, så kom forbi en af vores butikker allerede i dag.
Torp Telekom
Torp Telekom - Din partner i trådløs kommunikation ? 2-Vejs radio kommunikation ? Trådløse Dataforbindelser - Punkt til punkt og punkt til multi punkt ? Telemetri ? Maste og antenne installationer ? Rådgivning og konsulent bistand ? Radio syn af lystbåds installationer.
UNIREP
Unirep reparerer Radio/Tv og er autoriseret B&O Service Værksted.
Vejgaard Radio og Tv
Reparationer af alle mærker tv , radio / forstærkere ,cd , blu-ray , højttalere , sattelit / parabol , Montering af tv også på væg , antennefordeling , montering af parabol / antenne. Fordeling af internet fra Stofa , You See , Bredbånd.
Vinderup Radio & TV
Reparation af tv, video og parapoludstyr samt alle former for elektronik.
WUAV A/S
Reperation af Bang & Olufsen produkter
Würtz Radio - Tv - Computer
Gratis tilbud på alle reparationer, alt laves på eget værksted - intet sendes ud i byen.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger