Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Håndværksydelser -> VVS

3vvstilbud.dk
Få repareret dine ødelagte/utætte vvs installationer i Odense og de bliver som nye igen. Få 3 tilbud på professionel vvs/blikkenslager arbejde. Vi anvender kun de bedste produkter på markedet. Du kan spare op til 20% på seriøs vvs arbejde. NB: vi har samarbejdspartnere over hele Danmark.
Brdr. Søegaard Hansen ApS
Brdr Søegaard Hansen renoverer dit badeværelse. Vi holder os opdateret på de nyeste finesser, og i samarbejde med dig, laver vi dit nye badeværelse, eller renoverer det gamle.
Brdr. Thaning VVS
I Virum finder du dit personlige vvs-og kloak firma nemlig Brdr. Thaning beliggende på Parcelej 95. Dog kører vi ikke kun ud i Virum men dækker faktisk også hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos os er kunden altid i centrum, og vi leverer altid arbejde af høj kvalitet. Vi lytter altid til kunden, da det skaber en sikkerhed for at tingene bliver gjort lige præcis, som du vil have det. Derudover er vi medlem af TEKNIQ og Danske Kloakmestre, som giver dig garanti, når du handler med os!
Dansk Brøndservice ApS
Dansk Brøndservice tilbyder professionel rensning af tagrender, og spuling og sugning af nedløbsbrønde, rensning af fliser og træterrasser samt algebehandling af tag. Vi udfører opgaver for private, erhverv, kommuner, andels- og boligforeninger samt institutioner, og vi medvirker tillige i entrepriser som underleverandør.
Ellehammer VVS ApS
vvs firma vejle - Reperation af badeværelser
Fjordland Kloak & Anlæg ApS
Fn Vvs & Serviceteknik ApS
Fn VVS er din foretrukne VVS installatør Køge. Vi har over 25 års erfaring, og kan derfor løse stort set det hele inden for VVS faget.
FURESØ KLOAK & BETON ApS
Kloakmester virksomhed der yder alle slags kloakservice
H.P. Christensen & Sønner A/S
H.P. Christensen & Sønner A/S er en VVS og blikkenslager, som hovedsageligt udbyder service i Slagelse, Korsør og Skælskør.
Ir-VVS ApS
VVS`er i Brøndby
K. Holmgreen & Søn
K. Holmgreen & søn VVS, har været din VVSer i mere end 100 år, på Frederiksberg og Vesterbro. Vo kan hjælpe dig hvis du får en vandskade og vi er din gasinstallatør.
Kims Kloakservice ApS
Kims kloakservice løser professionelt din kloakrensning til stoppede toiletter, kloakledninger, gulvafløb og meget mere.
Kloakmester Finn Pedersen
Kloakmester Finn Pedersen er en kloakmester i Helsingør. Vi varetager alle former for kloakopgaver. Finn har mere end 30 års erfaring på området og kan derfor tilbyde en service i høj kvalitet og løsninger til næsten ethvert problem. Vi fokusere altid på kvalitet og kundetilfredshed i alle henseender og vi er medlem af byg-garanti. Dette sikrer dig som kunde, en sikkerhed for solidt og holdbart arbejde. Vi tilbyder arbejde inden for blandt andet områderne: Kloakarbejde, kloakservice, fugtisolering, støbning af fundament og meget mere.
Lyngholm ApS
Lyngholm ApS leverer kloak- og entreprenørløsninger til private og erhverv i hele Sønderjylland. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for faget, og de har specialiseret sig i kloakarbejde, rottebekæmpelse, belægning til hus og have og entreprenørløsninger. Vores medarbejde kan bryste sig med, at de er fleksible og profesionelle, og altid leverer høj kvalitetshåndværk.
MADSENS MULTIENTREPRISE ApS
Med mere end 30 års erfaring med kloakering og andet kloakarbejde, er du sikker på at få resultater der holder. Som autoriseret kloakmester hjælper vi dig med alle dine kloakrelateret problemer i Storkøbenhavn og omgen.
Mtn vvs ApS
Mtn vvs ApS er en professionel vvs virksomhed. De tilbyder renovering, badeværelse, blødgøringsanlæg, termografering, gulvvarme og et overordnet vvs tjek.
Nordens El & VVS ApS
Nordens El og VVS ApS, kan lave helhedsorienterede opgaver inden for el, vvs og blik. De kan tilbyde ekspertise inden for alle renoverings og entreprise opgaver. Med sans for god service og godt håndværk med mange års erfaring, vil Nordens el og vvs kunne efterkomme dine projekters behov.
ProVVS ApS
ProVVS er en professionel og autoriseret VVS installatør i København og resten af Sjælland. Vi tilbyder omfattende serviceydelser til alle dine VVS behov, herunder installation, vedligeholdelse og reparation af alle typer VVS anlæg. Vores erfarne teknikere er autoriseret i både traditionelle og moderne teknikker for at klare enhver opgave hurtigt og effektivt. Vi garanterer kvalitetsarbejde med hurtige leveringstider til konkurrencedygtige priser.
Ricos TV Inspektion
Vi er et kloakfirma, der er specialiseret i tv-inspektion. Vi tilbyder alle former for kloakservice, herunder renovering, tæthedsprøvning pog rottebekæmpelse. Vi har stor fokus på kvalitet og pris, og derfor tilbyder vi en god service til penge der er til at overskue. Kontakt os i dag, hvis du oplever problemer med din kloak.
SES Skjoldborg Elektro Service 2022 ApS
Hos Skjoldborg Elektro Service hjælper vi dig, uanset om det gælder skruemaskinen, bajonetsaven, sømpistolen, boremaskinen, rillefræseren, slibemaskinen, vinkelsliberen eller højtryksrenseren – eller enhver anden form for håndværktøj, der får strøm via ledning eller batteri. Det kan være alt fra gearkassen eller cylinderne, der trænger til fornyelse, til en ledning, der skal udskiftes. Vores kunder er typisk entreprenører og håndværkere – VVS’ere, tømrere, elektrikere og murere, men også private er velkomne til at kigge forbi og få repareret værktøj.
U9k Tv-Inspektion ApS
Velkommen til din lokale kloakmester i Holbæk.
Wollerup Kloak ApS

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger