Finmekanik -> Låse & alarmer

Aabenraa Låseteknik
Reparation af låse.
AB Cykler
Reparation af cykler. Slibning af nøgler og omkodning af Ruko låse.
Albertslund og Bay
Reparation af alarmer, låsesystemer og dørpumper.
Alpha Security A/S
Alle former for butikssikringsprodukter fra Sensormatic tilbydes af Alpha Security.
Autolåsesmeden
Danmarks største special foretning med autonøgler og autolåse. Udskiftning og reparetioner udføres profesionelt.
Bagger Låse & Alarm A/S
Autoriseret Ruko og Dorma forhandler. Montering af låse, dørpumper og forsikringsgodkendte gitre. Omlægninger og reparationer efter indbrud. Montering og reparation af pumpeautomatik.
Bagger Låse & Alarm A/S
Alt i reparation af låse, pengeskabe alarmer videoovervågning.
Bagger Låse & Alarm A/S
Alt i reparation af låse, pengeskabe alarmer videoovervågning.
Bagger Låse & Alarm A/S
Alt i reparation af låse, pengeskabe alarmer videoovervågning.
Bagger Låse & Alarm A/S
Reparation af låse, alarmer, pengeskabe og gittersikring.
Bagger Låse & Alarm A/S
Hos Bagger Låse & Alarm tilbyder vi alt inden for låseservice og sikringsarbejde. Som lokal låsesmed på hele Sjælland, står vi klar til at hjælpe døgnet rundt alle ugens dage!
Ballerup Låsesmedie ApS
Reparation af låse.
Birkelund Låse og Sikringsteknik
Alt i låse. Spærrede låsesystemer fra dag til dag, oplukning, dørpumper, godkendte gitre, dør-automat, porttelefonanlæg
Birkø Servicecenter
Birkø Servicecenter er Autoriseret Bang & Olufsen Serviceværksted og Installer. Vi har mere end 20 års erfaring inden for Radio/TV Branchen, med speciale i Bang & Olufsen og arbejder med fokus på kvalitet og på kundens ønsker og behov. Birkø Servicecenter tager sig også af andet end Bang & Olufsen. Med blik for detaljen kan Birkø Servicecenter tilbyde en totalløsning, som omfatter alt fra reparation, installation, montering og service af Radio/TV udstyr samt parabol og antenne. Grundet flere digitale og trådløse enheder på vore private WI-FI, kræver disse ofte grundige målinger og indstillinger, for at virke optimalt. Birkø Servicecenter tilbyder denne service, fra måling til det færdige trådløse netværk. Birkø Servicecenter tilbyder også rådgivning og opsætning af alarm- og kameraovervågning.
Bornholms Låseservice
Reparation af alle former for låse. Restaurering af gamle bevaringsværdige låse.
Byens Låsesmed
Reparation, udskiftning og montering af låse.
Carkey24 Nøgle Experten Aps
Carkey24 tilbyder kopiering af din bilnøgle og nye bilnøgler til markedets billigste priser. Originale bilnøgler fremstillet med høj præcision! Carkey24.dk Vi har den nyeste teknologi inden for startspærre og bilnøgler,
CERTEGO
CERTEGO hjælper med alt inden for låseservice, sikringsarbejde, alarmer og videoovervågning. Vi har låsesmede placeret over hele Danmark og med døgnvagt, kan vi hurtigt rykke ud og hjælpe alle ugens dage.
CL Låseteknik
Reparation af låse.
Danlåse Aps
Vi er autoriseret låsesmede med mange års erfaring i låseservice for private og erhverv. Vi garanterer vores kunder professionelle sikkerhedsløsninger udført af en faglært låsesmed.
Danmark
Næsten alle låse og låsekasser repareres. Cylindre stilles om.
Dansk Alarm Sikring
Vi tilbyder alarmer og alarmsystemer til erhverv.
Dansk Låse og Industrisikring ApS
Reparation af låse og alarmer.
De Blå Låsesmede
Fremstilling af nøgler, oplukning & omlægning, montering af låse, gitre & industrisikring, adgangskontrol, kortlåse & kodelåse, dørpumper & dørautomatik, låsesystemer, servicering & udbygning af låsesystemer, pengeskabe, døgnservice for nødarbejde, TV-overvågning. SKAFOR godkendt.
Dennis Låseservice ApS
Dennis Låseservice er en bæredygtig og pålidelig låseservicevirksomhed med over 15 års erfaring. Vi løser alle opgaver indenfor låse- og sikringsbranchen. Vi rykker akut ud alle 365 dage døgnet rund. Med en beliggenhed på Midtlolland – Maribo og hurtig respons ligger vi gennemsnitligt med en ankomsttid på under 30 min. Vi et autoriseret låsefirma som dækker Lolland Falster og Sydsjælland.
Din el-kontakt
Din El-kontakt er din elektriker i Ishøj og omegn, der med mere end 30 års erfaring tilbyder systemer med en ADBL løsning. Alle vores elektrikere er autoriseret, og arbejder professionelt og effektivt.
Djurs Låse
Reparation af låse, installation af alarmer.
DK Låseservice
Reparation af låse, dørpumper og vinduessikring.
Dks Låse & Alarm
Dks Låse & Alarm, din låsesmed på Sjælland og Lolland/Falster. Dks Låse & Alarm yder et godt stykke arbejde til en rigtig god pris.
Duplex ApS
Reparation af låse og dørpumper.
EL-TECH Horsens
EL-TECH´s elektrikere i Horsens har mange års erfaring i at udføre godt el arbejde. Vi kan alt inden for el reparationer, elservice, boliger, porttelefoner, data, tele solceller, adgangs kontrol, sikring m.m, så her kan du samle alle dine el opgaver et sted.
From Låseteknik
Reparation af låse.
Fuglebjerg Sikkerhedsmontering ApS
Glostrup Låse Alarm A/S
Reparation og alt i låse og alarmer.
Herning Låseservice
Reparation af låse og alarmer.
Hjørring Låseservice
Reparation af låse, alarmer, sikring og gitre.
Holstebro Låseteknik A/S
Reparation af låse og adgangskontrol.
Hovedstadens Låse-Service
Reparation af låse.
HV Låseteknik ApS
Låsesmed for private og erhverv, vi yder rådgivning og giver gerne et tilbud på en låseopgave. Vi er godkendt Ruko sikrings specialist, hvilket betyder, at vi som låsesmed er godkendt af Ruko, til at montere deres låse og elektroniske systemer. Som låsesmed leverer vi alt inden for låse, alarmer, dørpumper og adgangskontrol. Vi er førende låsesmed inden for elektronisk sikring. Her på siden kan du se nogle af vores produkter og hvilke services vi tilbyder. HV Låseteknik har over 10 års erfaring indenfor sikring og vores dygtige montører går først når opgaven er løst.
Højbjerg Låseservice
Reparation af låse.
IDEAL Låse og Sikringsteknik
Reparation af låse, videoovervågning, dørtelefoner, pengeskabe, skilte, alarmer og adgangskontrol.
Jelle - Bo ApS
Reparation af låse. Reparation af døre, vinduer og parketgulve. Skafor godkendt (gennemført kursus i montering af tyverisikring samt montering af godkendte låse).
JT LÅSE OG SIKRING ApS
JT Låse tilbyder alt indenfor nøgler, alarmer til privat og erhverv, og dørskilte. Der er døgnvagt.
Keypartner
Keypartner udfører installering af moderne og sikre låseløsninger for tyverisikring af dit hjem. Herudover kan Keypartners døgnvagt kontaktes for akut reparation af dit sikringsgitter ved rambuktyveri. Læs mere på virksomhedens hjemmeside.
Keyvision
Keyvision reparerer din ødelagte dør efter eksempelvis indbrud. Vi sikrer dit hjem med alt fra låsesystemer med kode til elektronisk lås til dør.
Københavns Låsekompagni
Reparation af alle låse.
Københavns Låsesmed
Københavns Låsesmed er til stede i hele København og Storkøbenhavn. Med lokale tilholdssteder er de altid fremme på adressen inden for 20 minutter. Derudover tilbyder Københavns Låsesmed døgnvagtservice, således ingen skal vente i længere tid end nødvendigt, når de har låst sig ude, smidt nøglen væk eller haft besøg af ubudne gæster.
Leif´s Låseservice
Reparation af alle former for låse og alarmer.
Lås og Slå Tyverisikring
Reparerer alle former for låse og alarmer.
Låse-Specialisten
Vi reparerer alle former for mekanisk (og elektronisk) sikring. Reparere gamle låse-pengeskabe mm og fremstiller alle slags nøgler efter opgave,Leverer og monterer nye Kaba ExperT og HS systemer Alt i Ruko systemer Stempler - skilte
Låseringen-BMS-Dania ApS
Reparation af låse.
Låsesmed København A/H Låsesmed
Låsesmed i København. Rykker ud med det samme hvis du skal bruge en låsesmed i København. Vi dækker hele det Storkøbenhavnske område.
Låsesmeden Helsingør
Låsesmeden helsingør er en låsesmed en godt kunde renommé i Nordsjælland. Der tilbydes alle former for alarmer, adgangskontroller og automatisk døråbnere samt anden sikkerhed.
Låsesmeden Hillerød
Hos Låsesmeden Hillerød er vi din professionelle låsesmed i Nordsjælland. Med mere end 20 års erfaring i branchen, står vi klar til at hjælpe dig i hele Nordsjælland, uanset om du skal bruge en låsesmed i Hillerød, Frederikssund, Helsingør, Fredensborg eller andre byer i Nordsjælland. Vi tilbyder bl.a. hjælp til: - Omkodning af lås - Oplukning - Udskiftning af lås - Oplukning af bil - Videoovervågning og mange andre ydelser inden for faget. Skal du bruge Nordsjællands skarpeste låsesmed, så er vi det helt rigtige valg.
Låseteknik A/S
M&M A/S Maskin & Finmekanik
Hos M&M A/S Maskin & Finmekanik udfører vi maskinarbejde til alle typer virksomheder. Vi er specialiserede inden for CNC fræsning og højhastighedsfræsning i aluminium, men arbejder også i andre materialer
Mariendal
Låsesmed med 24 timers døgnvagt i Aalborg og resten af Nordjylland. Eksperter i Ruko og EVVA låsesystemer.
Mejlshede Låse A/S
Reparation af låse, alarmer og pengeskabe.
Meldgaards Låse og Nøgler
Reparation af låse.
Mesinge El-forretning
Reparation af elartikler, hårde hvidevarer, støvsugere, elværktøj og tyverialarmer.
MP Alarm og Låseteknik
Reparation af låse og alarmer, alt i rukosystemer.
Nakskov Låseservice
Reparation af låse.
Nordjysk Låseteknik
Sikring af virksomheder og private hjem. Oplukning/Omkodning/Reparation af låse. Fremstilling af nøgler
Norh - Din sikkerhed, vores ansvar
Din sikkerhed - Vores ansvar http://www.norh.eu Er du låst ude, eller driller låsen - ring til os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vores team har 35 år erfarenhed og arbejder med alt indenfor el og låse, vores ekspertise er dog indenfor sikkerhed. Vi ønsker at drive vores låsesmed og elektriker virksomhed gennem medarbejder der er glade og stole overfor sit arbejde og har lysten fra hjertet af, at give dig den bedste og mest ærlige service på markedet indenfor låsesmedsbranchen. Vores personale skal udvikles i takt med tidens krav og derfor årligt få de seneste kurser der tilbydes indenfor sikkerhedsbranchen. Norh låsesmed er en virksomhed som vi ønsker at drive på elementer så som motivation, tillid, respekt, kundepleje, service udover det almindelige er i fokus altid. Professionalisme og engagement Udøver menneskeligt fokus på dig som kunde og samarbejdspartnere, ønsker vi at professionalisme skinner igennem alt, hvad vi foretager os, både intern i Norh låsesmed og i forhold til vores omverden. Vi bestræber efter at levere et praktisk produkt og service indenfor en låsesmeds fag til konkurrencekraftige priser med professionalisme og engagement i forhold til enhver konkret situation.
Norh ApS
https://www.norhsikring.dk/ er en låsesmed i København og omegn
Norh elektriker & elservice København
Norh Elektriker & elservice København Norh elektriker og elservice er en landsdækkende elektriker og elservice virksomhed, som I dag består af 12 værksteder spredt over hele Danmark, hovedsagelig i København. Inden for Norh elektriker har vi mange forskellige kundskaber men vi er specialiserede i tyverialarmer, overvågning og i sikkerhedsløsninger, elektriker faget er generelt dybt og bredt og kræver meget uddanelde, og vi har specialiseret os indenfor sikkerhed, vi er altid med på beatet med de seneste trender, uddannelser og ekspertise. Norh elektriker og elservice har også en ansat el installatør der kender alle krav i forhold til regler indenfor bland andet installationer og overvågning. Norh elektriker & elservice vil derfor hurtigt kunne finde ud af hvad der kan gøres og hvad der må laves omkring dine virksomhedslokaler eller i din bolig i forhold til installation af f.eks. en eller flere overvågningskameraer.
Nybro Låseservice
Reparation af låse.
Oles Servicecenter
Reparation af fodtøj, lædervarer, nøgleservice, samt salg af plejemidler. Reparation og omlægning af låse. Sportspræmier. Gravering af f.ex. ure, armbånd, lightere og pokaler m.m. Lynlåse isættes og bukser lægges op. Slibning af knive, sakse, kødhakkere og div. haveredskaber.
PB Låsesmed
Låsesmed København og Nordsjælland. Vi rykker hurtigt ud og prismatcher alle. Bestil opgave til dagen efter og få 10% rabat
Roskilde Låseservice ApS
Låsesystemer, ny montering og reparation af låse. Adgangskontrol, dørtelefon-anlæg, bokse mm.
Sengeløse Autogård
Mekanisk reparation af alle motorcykel og bilmærker. Specialist i fejlfinding af alle el-fejl.
Sesam Låse- og Sikringscenter ApS
Alt indenfor låse, dørtelefoner og pengeskabe.
Skanda Låse Service
Skanda Låseservice Montering og reparation af alle låse Gratis sikkerhedstjek Oplukning af låse Omlægning af låse Gittersikring Dørpumper Reaperation af karm efter indbrud. Telefonen er åbent fra 07.00 til 23.00 Ring 31502750 Udkørende i hele København-Dragør-Stor Kbh-Ballerup-Målev-Skovlunde-Egedal-Smørum-Værløse-Glostrup-Roskilde-Birkerød-Helsingør-Greve-Solrød mm. Vi tager kun kørsels tillæg, hvis det er mere end 30km væk fra kbh. Vi udføre alle opgaver lige fra montering af nye ekstra låse, Terassedørslåse, og laver omlægning af eksisterende låse, samt oplukning af alle låse. Husk! dårlige sikrede døre og vinduer er ofte årsagen til at en indbrudstyv let kan skaffe sig adgang til din bolig. Vi giver gerne et gratis sikkerhedstjek og uforpligtende tilbud på låsearbejde.
Slangerup Låse- og Dørservice ApS
Reparation af låse og alarmer.
Sydsjællands Låseservice
Reparation og montering af låse.
Sønderborg Låseservice
Reparation af låse.
Taastrup Låseservice ApS
Thoms Låseservice
Reparation af låse.
Tteknik
Reparation af apple produkter. Genbrug evt. noget at din gamle alarm ved opsætning af ny!
Vestegnens Låseteknik
Vi er din Låsesmed i København, Amager, Frederiksbergs og alle andre områder af københavn. Vi har låsesmed uddannelse og er Ruko certificerede. Derudover har vi døgnvagt og super god service.
Vestjysk Låseservice ApS
Reparation af låse.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger