Andet -> Diverse

3vvstilbud.dk
Få repareret dine ødelagte/utætte vvs installationer i Odense og de bliver som nye igen. Få 3 tilbud på professionel vvs/blikkenslager arbejde. Vi anvender kun de bedste produkter på markedet. Du kan spare op til 20% på seriøs vvs arbejde. NB: vi har samarbejdspartnere over hele Danmark.
60 Pudser
Få renset og fixet dine vinduer! Det er ikke en skam at hente hjælp ude fra, og vi klarer rengøringen af dine vinduer på hele Sjælland.
A-Z Have og Anlæg IVS
Der er ikke noget værre end en ødelagt have. Hos A-Z have og anlæg laver vi alt indenfor anlægsgartneri. Uanset om det er beplantning eller beskæring, så står vi klar til at hjælpe dig.
Aalborg Flagfabrik
Vores systue både syr og reparerer flag.
AB Svejseteknik ApS
Vi udvikler og sælger svejseprodukter til reparations- og vedligeholdelsessvejsning. Desuden udfører vi også reparationer i de fleste materialer som aluminiumslegeringer, støbejern, messing, bronze og hærdet stål mm. Intet er for stort eller for småt. Eks.: Dele hvor der er brækket en del af. Nedslidte tænder,stråler og aksler. Vi laver alt lige fra cykler til skibe.
abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt
Hos Abelona reparer jeg dine fliser, og har mere end 200 forskellige fliser på lager.
Aktieselskabet Presenco
Reparation af presenninger, gymnastikmåtter, pvctelte, fortelte, hoppepuder, trailerpresenninger.
Albertslund Autogummi
Alt i montering af dæk på personbiler og varevogne. Reparation/afbalancering af dæk. Salg af dæk & fælge. Opbevaring af hjul.
Algenord
Trænger dit hus til at blive renset eller behandlet for alger? Vi kan hjælpe dig! Vores firma laver algebehandling i Nordsjælland og København. Vi specialiserer os inden for fliser, tage, facader og terrasser, men vi laver også bassinrensning, hvis det kunne være interessant for netop dig. Du kan være sikker på, at resultatet bliver af bedste kvalitet og med en professionel service. Dit hus eller tag vil slet ikke ligne sig selv når vi er færdige med at rense det. En ekstra fordel ved vores firma er, at du udover at få et rent hus eller ren have igen, også kan gøre det med god samvittighed. Vi bruger nemlig kun algebehandling der er godkendt af Miljøstyrelsen, og derfor kan du være sikker på at miljøet ikke bliver belastet unødigt. Lyder det for godt til at være sandt? Gå ind på vores hjemmeside algenord.dk/ og se det selv. Vi har billeder liggende af eksisterende resultater.
AnlægsGartner K. Meldgaard.
Professionel anlægsgartner i Greve. Vi varetager alle opgaver i haven med stor omhyggelighed og respekt for dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig!
Antennemanden v/Preben Simonsen
Antennemanden beskæftiger sig med installation og reparation af antenner i København.
AskTeq ApS
AskTeq ApS leverer løsninger inden for staldteknik til alle landmænd i hele Danmark. AskTeqs dygtige medarbejdere er alle uddannet aut. el-installatører, og de har hver især over 15 års erfaring inden for faget. AskTeq udfører alle slags opgaver inden for foderanlæg, ventilation og staldinventar, og de er eksperter i svineproduktion.
AutomatSpecialisten
Vi reparerer alt inden for kaffe- slik og sodavands automater, fuldautomatiske espressomaskiner til både erhverv og private, samt renovering salg og udlejning af disse. Salg af nye og brugte gennemtestede reservedele til samme automater.
AX Energi Aps
VVS-Reparationer på solvarmeanlæg og -beholdere. Vi udfører alle former for reparation og fejlfinding på solvarmeanlæg, herunder væskepåfyldning og udskiftning af glas, samt forsikringsskader.
Barsøe Schou A/S
Smedearbejde, beslag, søjler, bjælker, trapper, gelændere, altaner.
Beko Smede- & Maskinværksted
Stålkonstruktioner, trapper, gelænder, altaner, bygningsbeslag, special opgaver.
BETO-HS
Vi tilbyder hjælp til renovering og kan hjælpe med all typer af maler- og tømreropgaver. Vi yder vores service i blandt andet Frederiksberg, Rødovre og Vanløse og Islev. Kontakt os allerede i dag.
Bevaringscenter Nordjylland
Bevaringscenter Nordjylland tilbyder konservering og restaurering af blandt andet møbler, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund.
Bevaringscenter Nordjylland
Bevaringscenter Nordjylland tilbyder konservering og restaurering af blandt andet møbler, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund.
Bevaringscenter Nordjylland
Bevaringscenter Nordjylland tilbyder konservering og restaurering af blandt andet møbler, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund.
BL Isolering
Få hjælp til støjdæmpning, akustikregulering, lyddæmpning og isolering.
Boysen El & Teknik
Erfaren og miljørigtig elektriker i Helsingør med stor fokus på grønne løsninger
Brdr. Søegaard Hansen ApS
Brdr Søegaard Hansen renoverer dit badeværelse. Vi holder os opdateret på de nyeste finesser, og i samarbejde med dig, laver vi dit nye badeværelse, eller renoverer det gamle.
Brdr. Thaning VVS
I Virum finder du dit personlige vvs-og kloak firma nemlig Brdr. Thaning beliggende på Parcelej 95. Dog kører vi ikke kun ud i Virum men dækker faktisk også hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hos os er kunden altid i centrum, og vi leverer altid arbejde af høj kvalitet. Vi lytter altid til kunden, da det skaber en sikkerhed for at tingene bliver gjort lige præcis, som du vil have det. Derudover er vi medlem af TEKNIQ og Danske Kloakmestre, som giver dig garanti, når du handler med os!
Bro El-Service
Bro el-service tilbyder alt inden for el-opgaver og installationer. Firmaet drives af Anders Bro Andersen og har beliggenhed i Kalby ved Holme-Olstrup. Dette er din elektriker i Næsted, Ringsted og Vordingborg området. Kontakt på https://broelservice.dk
Brøens Ingeniørfirma
Vi er din bygningsingeniør, Brøns ingeniørfirma. Vi kan hjælpe dig med udregninger af Beregning af stålkonstruktioner Beregning af betonkonstruktioner Beregning af trækonstruktioner Beregning af murværkskonstruktioner Beregning af fundamenter SÅ kontakt os, hvis du mangler hjælp med dette
CoSign
CoSign kan hjælpe dig med alt som skal trykkes. Vi er specialist i retro skilte og klistermærker samt skilte & skjolde til æresporte. Har du et brugt skilt eller et hvor vind og vejr har sat sine spor, kan vi også genopfriske det.
CSS Rengøringsservice
CSS Rengøringsservice er et familieejet rengøringsfirma, der tilbyder rengøring i Nykøbing Sjælland. Vi tilbyder rengøring til både private- og erhvervskunder, der har været i gang med en større reperation, og som nu har brug for en omgang rengøring.
CTI Print
CTI Print laver print på alle overflader. Vi laver firmatøj, logotøj, eksprestryk, ballontryk, ballondekorationer og meget mere. Vi levere til hele Danmark.
Damberg Byg
El- og håndværker i Farum. Vi kan hjælpe med alle former for reparation, og håndværker- og elarbejde. Vi udfører det meste af vores arbejde på Nordsjælland, og vores medarbejdere er professionelle og kvalitetsbevidste. Vi kan hjælpe med alt fra købsrådgivning til byggerådgivning! Kontakt os i dag, og hør mere!
Dansk Alge og Flise Rens ApS
Vi tilbyder alge rens, algebehandling af tag, fliserens og tagrens.
Dansk Industri Kompensering ApS
Dansk Industri Kompensering ApS er en virksomhed, som både producerer/bygger specialløsninger indenfor fasekompensering. Vi forhandler også nøglefærdige kondensatoranlæg. Ring og hør for at få et uforpligtende tilbud eller besøg vores hjemmeside for at få et indblik i vores produkter og services.
Dansk Materiale Teknik A/S
Er dine overflader slidte? Så udfører Dansk Materiale Teknik A/S overfladebehandlinger, som forlænger dit materiales holdbarhed. Kontakt Dansk Materiale Teknik A/S i dag for at høre mere om vores overfladebehandlinger
Degn & Dreyer entreprise
Kyndigt entreprisefirma, der varetager kvalitetsarbejde inden for tømrer- og mureropgaver. Vi går op i håndværk, og derfor er vores arbejde traditionelt og vil altid leve op til dine forventninger. Dette afspejles også af vores mange års erfaringer. Kontakt os på vores hjemmeside for at få et tilbud på dit projekt.
Digital Installation
Overvejer du at få monteret en parabol, installeret kabel TV eller noget helt tredje? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bag Digital Installation står Jesper Møller Baltzer. Jesper er autoriseret installatør hos alle de store tv-udbydere, og han har 25 års erfaring med installation af alle former for tv-signaler.
Dinbyggerådgiver.dk
DM Polering
DM Polering er din billige vinduespudser. Vi laver yder forskellige services som, algebehandling, rensning af solceller. Derudover tænker vi på miljøet. Så ring til os næste gang du har brug for vinduespudsning. Dine ruder ville elske os!
Dybro Ivs
E & G Elektro ApS
Reparation af el-motor, svimmingpools, spabade, savna-pumper, varmelegmer.
EK Multi Service
EK Multi Service - Totalentreprenør i midtjylland. Stor ekspertise i brolægning, anlægsarbejde og totalentreprise.
El & varmepumpecenter ApS
El & VARMEPUMPECENTER er din lokale elektriker i Oddsherred. Mange års erfaring og specialiserede i varmepumper - både luft-luft og luft-vand. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
El Hjørnet i Centrum
Hårde hvidevarer, elartikler, køkkenredskaber, lamper m.m. Ventilationsanlæg, fodringsanlæg, udmugningsanlæg.
EL HUSET GLUMSØ ApS
Elinstallatør Poul Arne Poulsen & Søn V/Svend-Aage Poulsen
Ellehammer VVS ApS
vvs firma vejle - Reperation af badeværelser
Energidata
Energidata - Energioptimering til bygninger.
Fancy Fences C/O Wico Timber ApS
Hos Fancy Fences designer og udvikler vi vores egen serie af flotte støjhegn & havehegn. Vores støjhegn er blevet testet på laboratorium på DTU, og vi kan både hjælpe med montering og reparation af jeres eksisterende støjabsorberende hegn og almindelige træhegn såsom lamelhegn og plankeværk.
FlotteGulve A/S
Hos FlotteGulve sælger og monterer vi gulve i alle varianter. Er dit gamle trægulv slidt eller er der kommet graverende skader? Så er vi altid klar til at foretage en gulvslibning, så gulvet bliver så godt som nyt igen.
Fn Vvs & Serviceteknik ApS
Fn VVS er din foretrukne VVS installatør Køge. Vi har over 25 års erfaring, og kan derfor løse stort set det hele inden for VVS faget.
Fotograf Børge T. Andersen
Vi reparerer fotos, gamle eller nye, gulnede, måske revnede, plettede og falmede. Man får sit billede retur tilligemed en ny kopi i størrelse efter ønske. Eksempler/referencer kan mailes.
Freddy Maler
Kompetent malerfirma med passioneret og fagligt dygtigt medarbejdere. Vores opgaver er først løst når du er tilfreds.
Fuglsang Algeservice
Fuglsang Algeservice hjælper med renovering og udbedring af skader på tage, murværk og andre facader. Alger og mos kan nemt medvirke til frostsprængning af tagplader, som med tagrensning og algebehandling forlænges tagets levetid væsentligt.
Gilsager ApS
Tømrer Ebeltoft - med Fokus på Kobberinddækning og Zinkbeklædning.
Glarmesteren i Frederiksværk ApS
Energispecialist,udskiftning og montering og levering af energiruder og butiksruder.samt nye vinduer og døre
Glas & Rammer
Hos Glas & Rammer klarer vi alt inden for glarmesterarbejde. Vi monterer alle slags ruder, udfører fugearbejde, PCB sanering og har du billeder eller malerier, sørger vi også for indramningen.
Glasmageren v. Jimmi Lillie
Reparerer alt i glas, f.eks. døre, vinduer, butiksfacader, spejle mv.
Green Solution
Green Solution tilbyder energirenovering i Hovestadsområdet.
Gruber El-teknik
Gulvafslibning-priser.dk
Hos Gulvafslibning-priser.dk reparerer vi dine ødelagte trægulve, bordplader og trapper. Har du et gulv, der er blevet ridset og plettet sliber vi det, så det bliver flot igen. Har du en bordplade af træ på badeværelset eller i køkkenet, der er mærket af års brug, kan vi slibe den ned og efterbehandle den, så den bliver som ny igen. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise. Kontakt os for råd og vejledning.
Gulvafslibningsguide
Få repareret dine ødelagte trægulve og de bliver som nye igen. Få 3 tilbud på professionel gulvafslibning og gulvafhøvling med efterfølgende behandling med lud, lak eller maling. Vi anvender kun de bedste produkter på markedet. Du kan spare op til 20% på gulvafslibningsregningen.
Gårdmand Bjørn
Gårdmnd Bjørn tilbyder blandt andet: - Trappavask - Vicevært - Ejendomsservice - Snerydning
H.P. Christensen & Sønner A/S
H.P. Christensen & Sønner A/S er en VVS og blikkenslager, som hovedsageligt udbyder service i Slagelse, Korsør og Skælskør.
Hau Gulve A/S
Gulvservice & reparation
Heatnow.dk
Rep af varmepumper og aircon
Herman Olsen & Co.
Vi afhenter jern overalt på Sjælland og behandler det på miljøvenlig vis. Besøg vores hjemmeside for mere info.
High Quality
Professionel og erfarent malerfirma i Brøndby.
Hilbig Håndværk ApS
Velkommen til Hilbig Håndværk! Den dygtigeste tømrer i Valby. Vi fikser døre, vinduer i Valby og m.m. Derudover tilbyder vi dygtigt arbejde og services i form af tagarbejde, døre og vinduer og gulv. Du kan kontakte os for alle slags tømreropgaver, da er specialiseret indenfor mange forskellige arbejdsopgaver. Hilbig Håndværk har beliggenhed i Valby. Kontakt os i dag og få et godt til bud. Besøg vores hjemmeside: https://hilbig.dk
Holmgård Rens & vask
Dit kompetente vaskeri
House and Logic
e.mail konsultationer med henblik på forbedring af eksisterende hjem. Levering af lerbaserede produkter direkte hos kunden.
Humlebæk Fysioterapi & Stressklinik
Skal du have repareret dit sind og din balance i livet? Hos Humlebæk Fysioterapi & Stressklinik udfører vi stressbehandlinger med henblik på at give dig fornyet energi og overskud, så du igen kan komme tilbage i din normale hverdag.
Indeklima & EnergiXperten
InduClean ApS
Reparation af rengøringsmateriel som eks. gulvvasker, højtryksrenser, fejemaskiner, støvsuger mv.
iPhonedoc.dk
iPhonedoc.dk skifter skærm på din iPhone mens du venter. Åben når du har tid gerne aften og weekend. Du finder os centralt placeret på Raadhustorvet i Nykøbing Mors, nem og gratis parkering lige uden for døren. Vi har altid skarpe priser på iPhone og iPad reparationer.
Ir-VVS ApS
VVS`er i Brøndby
Jans gulvafslibning
Vi giver dit slidte gulv nyt liv. lakbehandlinger, gulvafslibning og ludbehandlinger - Jans Gulvafslibning laver det hele.
Jd Entreprise
Jd Entreprise tilbyder en masse forskellige services, til både store og små opgaver. Skal du have fejet en vej? Eller et fortov? JD Entreprise har en maskine til dit behov.
JD Teknik
Miljørigtige varmepumper til en konkurrencedygtig pris hos JD Teknik. Virksomhedens 3 uddannede elektrikere udgør et lille, men yderst skarp team, der både installerer, vedligeholder og servicerer varmepumper, aircondition og køleanlæg.
Jelle - Bo ApS
Reparation af låse. Reparation af døre, vinduer og parketgulve. Skafor godkendt (gennemført kursus i montering af tyverisikring samt montering af godkendte låse).
Jensen Byg ApS
Jensen Byg ApS er et professionel byggefirma placeret centralt på Frederiksberg.
JGS metal
Joensen Service
Joensen Service tilbyder forskellige rengørings services. Vi tilbyder en bred vifte så som snerydning, trapperengøring osv.
JPH Multiservice
Lille entreprenørvirksomhed placeret på Sydsjælland. Hos os er vores kunder i fokus, og du vil derfor opleve god kundeservice samt godt håndværk. Vi tilbyder opgaver inden for tømrer- og murerfaget, brolægning, gravearbejde og meget mere. Kontakt os i dag.
K. Holmgreen & Søn
K. Holmgreen & søn VVS, har været din VVSer i mere end 100 år, på Frederiksberg og Vesterbro. Vo kan hjælpe dig hvis du får en vandskade og vi er din gasinstallatør.
KA Totalservice
Har du brug for en hjælpende hånd, når det kommer til maleropgaver eller helt generelle opgaver såsom facaderenovering eller andre entreprenør opgaver? Så besøg KA Totalervice - din nye maler i Nordsjælland!
Kaltoft El
Karise Kleinsmeide
Karise Kleinsmedie ApS er en moderne smedevirksomhed, der blev opstartet tilbage i år 1998. Der er stort fokus på industriservice til produktionsvirksomheder og rensningsanlæg primært på Sjælland, da virksomheden er placeret i Hårlev. Virksomheden lever hovedsageligt af, at servicere og vedligeholde maskinparken hos store industrivirksomheder men den leverer også tjenesteydelser til rensningsanlæg i flere kommuner.
Karl Johan Hvid Tønnesen A/S
KBJ Miljø ApS
Er du i tvivl om din jord er forurenet? Så lad KBJ Miljø undersøge det for dig. Vi foretager jordprøver, jordanalyser, deponering af jord mv.
Keyvision
Keyvision reparerer din ødelagte dør efter eksempelvis indbrud. Vi sikrer dit hjem med alt fra låsesystemer med kode til elektronisk lås til dør.
KL Service
Vores service er ligesom er værksted - vi vedligeholder og reparerer ting. Hos os tilbyder vi ejendomsservice med vedligeholdelse iblandt, og derfor kan du altid være sikker på at det indre såvel som det ydre bliver holdt ved lige. Vi tilbyder alt fra grøn pleje til trappevask - og alt imellem. Kontakt os i dag.
Kloakmester Finn Pedersen
Kloakmester Finn Pedersen er en kloakmester i Helsingør. Vi varetager alle former for kloakopgaver. Finn har mere end 30 års erfaring på området og kan derfor tilbyde en service i høj kvalitet og løsninger til næsten ethvert problem. Vi fokusere altid på kvalitet og kundetilfredshed i alle henseender og vi er medlem af byg-garanti. Dette sikrer dig som kunde, en sikkerhed for solidt og holdbart arbejde. Vi tilbyder arbejde inden for blandt andet områderne: Kloakarbejde, kloakservice, fugtisolering, støbning af fundament og meget mere.
Konserveringscentret i Vejle
Konserveringscentret i Vejle arbejder med konservering og restaurering af blandt andet keramik, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund. Museernes konserveringscenter arbejder også for kirker, virksomheder og private.
Kvalitets stråtag v/Thomas Damsted
Tækkemand på Sjælland. Professionel stråtag af erfaren håndværker.
Kvikke Viggo
Kvikke Viggo er din tømrer i Helsingør og omegn. Der er aldrig en opgave der er for stor eller for lille og vi står altid til rådighed for dig.
Ladcyklen.dk
Få hjælp til reperation af alle former for ladcykler! Vi kan hjælpe med alt fra ladcykler med el til Christiania ladcykler.
LD TechTrading
LD Tech Trading servicerer elektroniske print til de fleste typer/slags maskiner, apparater, systemer, hvidevarer, pilleovn, strømforsyninger, båd, marine, landbrug, industrimaskiner. Fejlfinding, fejlsøgning, print genoprettelse, erstatning af defekte komponenter.
Leather Store
Håndlavet kvalitets naturlæder
Lemvig Køleservice
Køleanlæg, varmepumper, skibsreparationer, skibskøleanlæg, ismaskiner.
Lindrup Byg Aps
Lindrup Byg tilbyder alt i reperationer og renoveringer på boliger i området, Sorø, Slagelse og Ringsted.
Low Key Energy
Lyngholm ApS
Lyngholm ApS leverer kloak- og entreprenørløsninger til private og erhverv i hele Sønderjylland. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring inden for faget, og de har specialiseret sig i kloakarbejde, rottebekæmpelse, belægning til hus og have og entreprenørløsninger. Vores medarbejde kan bryste sig med, at de er fleksible og profesionelle, og altid leverer høj kvalitetshåndværk.
Låsesmed København A/H Låsesmed
Låsesmed i København. Rykker ud med det samme hvis du skal bruge en låsesmed i København. Vi dækker hele det Storkøbenhavnske område.
M&M A/S Maskin & Finmekanik
Hos M&M A/S Maskin & Finmekanik udfører vi maskinarbejde til alle typer virksomheder. Vi er specialiserede inden for CNC fræsning og højhastighedsfræsning i aluminium, men arbejder også i andre materialer
MalerCS
Maler CS er en malervirksomhed med stor erfaring i at udføre professionelt malerarbejde for privatkunder. Dette gælder både indvendigt og udvendigt malerarbejde uanset opgavens størrelse. Vi er specialister i at spartle, da vi mener det skaber de bedste forudsætninger for at kunne levere et tilfredsstillende resultat. Vi mener, at faglighed, grundighed og omhyggelighed går hånd i hånd, og du kan derfor være sikker på et succesfuldt resultat, der holder i mange år, hvis du vælger os. Maler CS er beliggende i Borup, så de fleste af vores kunder er lokale, men også fra Køge og omegn.
Malerfirma Claus Nielsen
Vi udfører vores arbejde samvittighedsfuldt efter højeste faglige standard. Uanset om vi udfører arbejdet på timeløn eller efter tilbud, bliver arbejdet færdigt til tiden. Vi holder hvad vi lover og tager din opgave alvorligt.
Malerfirmaet Andersen / Garrett ApS
Reparation af skader på mur- og træværk fx. efter vand- eller brandskader. Malerfirmaet Andersen / Garrett - Din maler i Odense.
Malerfirmaet David Jensen
Malerfirma i Køge. Vi hjælper med alt fra små maleropgaver til større renoveringsprojekter.
Malerfirmaet Lars Eddie Sell
Kompetent og professionelt malerfirma på Amager.
Malerfirmaet Pemi ApS
Malerfirmaet Pusch & Hammerum ApS
Reneration af dårligt udført malerarbejde.
Malermester Tom Sørensen
Få hjælp til at reparere pletter på væggen. Vi laver holdbare løsninger, og du er sikret professionelle løsninger. Din lokale malermester i Hillerød og Frederiksværk
Maskinfabrikken Rational ApS
Midtsjællands Markiser
Solafskærmninger
Miks Grønne Anlæg
Miks Grønne anlæg er en anlægsgartner der tilbyder haveservice i Tølløse og Holbæk. Vi er erfarne anlægsgartnere, der udfører et godt stykke arbejde.
Mr Polering & Glas
Glarmester i Køge - Mr Polering & Glas
Murelita
Murelita, din alsidige og kompetente tømrer på Amager. Vi har dig i fokus gennem hele forløbet, og en opgave er først færdig, når du er tilfreds. Leder du efter en tømrer, der lytter til dig? Så er du kommet til det rette sted. Besøg vores hjemmeside for yderligere informationer.
Murerekspressen
Er din bolig nedslidt, revnet eller i stykker enten indvendig eller udvendig? Murerekspressen er dit murerfirma i Kerteminde, der hjælper med at renovere og reparere din facade.
Murermester Lasse Petersen
Hos Lasse Petersen, Murermester, har vi fokus på at give dig som kunde vores bedste service. Murermester Lasse Petersen gør alt i deres magt for hele tiden at udføre et kvalitetsbevidst stykke arbejde for dig som kunde. Vi arbejder for at have tilfredse kunder, og derfor sørger vi for at arbejdet er veludført. Med vores virksomhed som din partner får du et murerarbejde i topkvalitet. Vores murere udfører alt arbejde med omhu og præcision, således vi er sikker på, at slutresultatet er i tråd med hver enkelt kundes krav. En af vores kerneydelser er arbejdet med fliser både ude og inde. Vi har igennem mange år arbejdet med fliser med stor med og vi står også til rådighed for dig. Badeværelsesrenoveringer er også en af vores kerneydelser, hvor vi kan tilbyde vores hjælp med renovering samt flisebelægning. Leder din virksomhed efter en murer der har øje for høj kvalitet, der kan assistere ved dit næste projekt er Murermester Lasse Petersen det rette firma. Kontakt os med det samme og få et godt tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig. Murermester Lasse Petersen Østre Alle 19 D 3250 Gilleleje 24 92 00 91
Murermester Per Jørgensen & Søn
Vi følger tidens trends inden for murerbranchen, så vi sikrer, at vores kunders opgaver løses med stor kvalitetsbevidsthed – hver gang. Dette afspejles også i vores samarbejdspartnere og referencer, som vi er meget stolte af. Vi vedligeholder blandt andet ejendomme i Brøndby hos boligforeningen Lejerbo og Svane køkkenets afdelinger i Hillerød samt Roskilde og ønsker at udvide virksomheden i fremtiden.
Møllers Auto v/Mogens Møller
Mørch Teknik
Mørch Teknik er et maskinværksted hvor vi løser store og små opgaver, såvel fremstilling af nye maskiner, hjælpemidler og inventar. Som reparationer og ændringer af bestående udstyr. Vi lagerfører og sælger alt indenfor bolte, lejer, elektromotorer og gear samt tekniske artikler.
Nanostone
Hos Nanostone kan du få en professionel fliserens, som sikrer at dine fliser der måske er 10 år gamle, kommer til at se ud som ny. Dette gør vi med først en afrensning af fliserne, hvor efter vi giver en forebyggende algebehandling og afslutningsvist imprægnerer vi fliserne. Bestil et tilbud på fliserens her.
NCS Fugtteknik
Få hjælp til reperationer af fugtskader. Hos NCS fugtteknik kan du få hjælp til alt fra fugtskader til fugt analyser.
Neumann & Søn ApS
Brolægger og gulvlægger der opererer i Nordsjælland. Tager imod private, offentlige og kommunale opgaver.
NL Tømrer, Snedker & Murer
Nordisk Solfilm ApS
Solfilm.dk har alt i løsninger indenfor alle former af solfilm og sikkerhedsfilm til vinduer og bygninger. Vi har også solfilm og autodeko til biler - Vi har hjemme i Bilernes Hus og kan her lave montering af solfilm og folier
Norh elektriker & elservice København
Hos Norh ApS har vi samlet det hele under ét tag. Du kan derfor få hjælp til både tømrer-, maler-, elektriker- elektriker København og låsesmedopgaver. Vi har valgt at samle flere faggrupper, for at gøre vores kunders byggeproces nem og effektiv. Når du vælger Norh ApS til at varetage dine opgaver, kan du derfor være sikker på at få løst opgaverne hurtigt og professionelt.   Løsningsorienteret fagmænd Når du beder Norh ApS om at varetage dine opgaver, kan du nøjes med ét firma til at løse alle projekterne. Dette gør din byggeproces langt mere overskuelig, da du slipper for at koordinere de forskellige faggrupper, så de møder op på det rigtige tidspunkt. Vi sørger for, at de involverede fagmænd befinder sig på opgaven på det helt rigtige tidspunkt. Dette sparer dig både tid, energi og penge og din byggeperiode bliveroverskuelig og nem. Med mere end 10 års erfaring i branchen er vi rutineret i de fleste typer af opgaver i mange størrelsesordener og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt.
Norh Elektriker Amager
Elektriker på Amager som udfører alt i el service, en del af Norh
Norh entreprise Aps
https://www.norhentreprise.dk/elektriker-koebenhavn er en elektriktriker i København med omegn. Vi er en del af Norh.
Olsens Badeværelser
Entreprenør med speciale i murerarbejde. Vores kernekompetence er badeværelser, men vi kan også sagtens stå for facader, terrasser, ombygninger eller andre entreprenøropgaver. Kontakt os i dag.
Onsevig Ovnværksted
Reparation af antikke kakkelovne. Fra år 1550 til 1950.
Ove H Svensson & Søn Stuk
Stukkatør med sans for udsmykning og altid gennemførte resultater!
Papiruld Amager
Papiruld Amager er eksperter i isolering, herunder papiruldsisolering af loft, hulmur, krybekælder osv. Tjek deres hjemmeside ud og få et uforpligtende tilbud, der med den rigtige isolering kan spare dig mange kroner på varmeregning og endda kan være med til at indtjene dig penge i det lange løb.
Pejsemontøren
Pejsemontør på Lolland og København. Vi har et showroom, hvor vores forskellige typer pejse udstilles, så du kan blive inspireret til, hvad din egen skal være. Dernæst kan vi enten bygge eller ombygge din pejs, så du får det du altid har drømt om. Kontakt os i dag.
PGF Service ApS
Smede & Maskinværksted. Vi er det lille værksted som laver alle de umulige opgaver. Har stort set alt i maskiner og udstyr. Fra reparation af det lille gelænder til 1000 kg. badebro.Vi svejser, sliber, drejer, fræser, klipper, retter og bukker samt meget mere. Vi arbejder i alle former for stål og metal. Alt fra et søgelænder til en 1000 kg stål komstruktion.
PR Rengøring
PR Rengøring tilbyder en bred vifte af rengøringsydelser inden for erhvervsrengøring. Det gælder både butiksrengøring, industrirengøring og den afsluttende rengøring, når håndværkerne har lagt sidste hånd på den nye bygning. PR Rengøring har base i Herning, men opererer både i Jylland og på Fyn.
Preben Lind ApS
Udfører og reparerer el-installationer.
R. Christensen Tømrer og Snedker
Vi er din lokale snedker- og tømrermester i Virum. Vi løfter alle opgaver, store som små. Vores ekspertise er særligt at foretage hovede entreprise, hvor vi varetager alle interesser far start til slut. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så besøg vores hjemmeside eller kontakt os allerede i dag.
Rekord Rens
Vi er dit renseri i Odense og vi giver dit tøj nyt liv. Vi kan også hjælpe dig med din pels, da vi også er buntmager.
Renice ApS
Renice ApS er ekspert inden for rengøring i hele Nordsjælland. Med mange år på markedet tilbyder Renice ApS solid og effektiv rengøring. Hvad enten, der er tale om erhvervsregøring eller privatrengøring, så har Renice ApS det rette værktøj til at nå rundt i alle hjørner.
ReparationsVærkstedet
Reparationsværkstedet er lavet for at reparere det der er gået i stykker, og fordi jeg elsker at reparere og kan ordne næsten alting. Målet er at vi kan leve mere bæredygtigt med de ting, vi omgiver os med. Det vil sige at vi ikke behøver at kassere det, bare fordi det er gået en lille smule i stykker. Jeg vil også have at det altid skal kunne betale sig at reparere tingene. Her er det gratis at få et tilbud, og priserne er sådan, at det bedre kan betale sig at reparere end at købe nyt.
Ricos TV Inspektion
Vi er et kloakfirma, der er specialiseret i tv-inspektion. Vi tilbyder alle former for kloakservice, herunder renovering, tæthedsprøvning pog rottebekæmpelse. Vi har stor fokus på kvalitet og pris, og derfor tilbyder vi en god service til penge der er til at overskue. Kontakt os i dag, hvis du oplever problemer med din kloak.
Riis & Bisgaard
Nyt tag Jyllinge? Intet problem! Din tømrer i Jyllinge kan blive os, og vi gør alt for at møde op til dine forvetninger. Lad os endelige høre fra dig!
S N Byg v/Søren Nielsen
Tømrer Faxe og Stevns
Sadelmageren.nu
Hesteudstyr tilpasses og repareres, også kalecher, presenninger, telte mm. samt nye lynlåse i telte.
Scanheat
Scanheat forhandler et bredt sortiment af varmepumper og står ligeledes for reparation og service af alle typer varmepumper og luftsolfangere.
Schultz Sejlmageri
Schultz Sejl og Sadelmageri sælger og reparerer sejl -Fremstiller bådkalecher, sprayhood`s, bøjler, hynder, til private og yachtværfter. Computerstyret skæring, rutinerede syersker og modelteknikere sikrer en ensartet produktion med høj kvalitet og rettidig levering.
Servicemesteren ApS
Hos Servicemesteren ApS er en mindre virksomhed med fokus på kvalitet og den gode serviceoplevelse. Vi laver alt lige fra udskiftning af døre og vinduer, indbygningsreoler og radiatorskjulere.
ServicePartner Danmark A/S
ServicePartner Danmark A/S startede som uafhængig IT-Service Leverandør 1995, med fokus på service og reparation af kontor maskiner, elektronisk udstyr og hotline support, samt reparation og håndtering af garanti, reklamations, forsikringsskader samt tilbudssager. Certificeret af bla. Apple, Fujitsu og Microsoft. Vi har stor erfaring med reparation af Bærbare & stationære computere, samt div. håndholdte enheder og kontor maskiner. Vi håndtere alt fra funktionsfejl og fysiske skader samt væskeskadet udstyr. Vi er Ibas Certificeret Datarekonstruktions Partner. Vi håndterer de kendte mærker som f.eks. Acer, Apple, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, MSI, Packard Bell, Samsung, Toshiba, Xerox & Zepto. - Vi tilbyder flexible løsninger efter behov - Vi tilbyder netværks/server overvågning efter aftale. - Vi håndterer alle reparationer hurtigt og professionelt - Vi kan tilbyde faste enhedspriser - Vi kan fremskaffe nogen af markedets billigste reservedele
SHN HEGN ApS (Portcenter Sjælland)
Vi har mange års erfaring indenfor hegn og porte. Så uanset om dine dyr mangler ny indhegning, eller om din nybyggede lade mangler en port, står vi klar til at hjælpe. Vi har lavet porte i alle former og størrelse, så ring til os, næste gang du har brug for rådgivning eller hjælp!
Silkjær Viceværtservice v/Knud-Erik Silkjær Madsen
Viceværtservice i København fra 2002, der behandler såvel små som store opgaver i København og omegn. Hvis din boligforening eller erhvervslokaler trænger til en kærlig hånd, så står Silkjær klar til at hjælpe. Silkjær kan hjælpe med renholdelse og/eller vedligeholdelse af p-pladser, bygninger, grønne arealer, mv. og der bliver set muligheder fremfor begrænsninger. Silkjær er din vicevært- og ejendomservice i København.
Skimmelfrit ApS
Professionelt firma inden for bekæmpelse af Skimmelsvamp. Vi er førende inden for feltet, og vi varetager alle opgaver inden for private, erhverv og institutioner.
Skodborg Dæk Service
Reparation af dæk og fælge, batterier m.m. Ved køb af dæk - incl. montering.
Smedegården
Smedegården er din lokale VVSer, smed og blikkenslager. Vi hjælper både med køkken, badeværelse, ventilation, varmesystemer, brændeovne osv. Desuden har vi værksted og butik, hvorfra der forhandles VVS-artikler.
Stentebjerg Tømrer og Snedker
Stentebjerg Tømrer og Snedker er din lokale tømrer der udfører reparationer af renovering hvis du har fugt eller tagskader på huset. Vi kan også hjælpe med dit næste bygge eller renoveringsprojekt.
Stig Blichfeldt
Maler Stig Blichfeldt kan hjælpe med alt i malerarbejde.
Strauss Skrædderi
Strauss skrædderi, alt inden for reperation og forandringer. Brug for express service? Oplægning af bukser max 1 time. Ærmer max 2 timer.
Strauss Skrædderi
Strauss skrædderi, alt inden for reperation og forandringer. Brug for express service? Oplægning af bukser max 1 time. Ærmer max 2 timer.
Såby Camping Center
Køb og salg af campingvogne. Værksted til service og rep. af campingvogne og trailere.
Tagdækker Jesper Thomsen
Småreparationer af stråtag.
Tagrendesugning.dk
Tagrendsugning.dk beskæftiger sig med reperation og vedligeholdelse af tagrender.
Tandlæge Ole Pind
Vi sørger for at dit besøg hos tandlægen bliver trygt og rart. Vi ved godt at det for nogen kan være en skræmmende oplevelse, men vi gør vores bedste for at tage alle hensyn, så behandlingen bliver foretaget i dit ønskede tempo.
Tandlægerne Stationspladsen Køge
Tandlægeklinik ved Køge Station med speciale i paradontose, rodbehandling og proteser.
Tandteknik Pia Schandorff
Skal du have lavet en tandprotese? Tandtekniker Pia Schandorff er en danmarks førende tandteknikkere, der specialisere sig inden for tandproteser.
Tc Entreprise
Er du på udkig efter en kompetent og servicemindet murer på Lolland, så behøver du ikke lede længere. Vi hjælper dig med realiserer dine boligdrømme.
Team Røsfeld
Reparerer alt til kontorer. F.eks kopimaskiner, telefax, printere, servere, PC´ere Og diverse kontormaskiner.
Terrassevarmer.dk
Hos Terrassevarmer har vi et stort udvalg af både el- og gasterrassevarmere i forskellige typer. Hos os har du også mulighed for at bestille reservedele til din terrassevarmer. Vi kan også hjælpe med at guide dig med reparationen eller forslå andre løsningerne. Der ydes naturligvis også garantireparationer.
TG Byg v/ Thomas Giese
Topp Trykluft A/S
Vi har alt inde for trykluftsanlæg. Det vil altså sige blandt andet dykkerkompressor, køletørrerer, trykluftsbeholdere og meget mere.
TRY.dk
Vi klarer tæpperens og alt i reparation af tæpper!
Træværk v/ Jacob Sletø
Træværk v/ Jacob Sletø - Uddannet tømrer som kan fikse ødelagte genstande i træ
Tækkemanden Horneby
Uanset om du ønsker at få renoveret dit eksisterende stråtag - eller om du ønsker at forskønne din ejendom med at nyt stråtag - så kan vi hjælpe. Besøg vores hjemmeside og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.
Tømrer- og Snedkermester Kenneth Birk Nielsen
Hos os er vi specialister i, enten at renoverer køkkener eller installere helt nye. Vi holder til i området omkring Rødvig og Stevns. Derudover assistere vi gerne med, at reparere f.eks. vinduer eller andre elementer i huset.
Tømreren i Svalebæk ApS
Som tømrerfirma med mange års erfaring klarer vi alle typer tømrerarbejde. Skal du have bygget fra nyt, så tag os med på råd. Vi hjælper dig med at opfylde dine byggedrømme.
Tømrermester Anders Bagge
Er du klar over, at der kan være mange penge at spare, hvis du får lagt et nyt tag på huset?
Tømrermester Christian Skriveren
Tømrermester Christian Skriveren varetager byggeprojekter for både private og erhverv. Vi løser traditionelle tømreropgaver til hoved- og totalentrepriser.
Tømrermester Christiansen ApS
Tømrermester David Nielsen
Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS
Tømrervirksomhed i Randers
Tømrermester Rasmus Kepp
Står du over for et nyt byggeprojekt, så er vi din tømrer på Vestsjælland. Måske skal du have bygget en tilbygning, have lavet tagarbejde, eller have lavet vinduesskifte?
Tømrermester Rune Skov
Tømrer i Valby med mange års erfaring indenfor reparationer. Jeg tilbyder rådgivning og vejledning til dine byggeopgaver.
U9k Tv-Inspektion ApS
Velkommen til din lokale kloakmester i Holbæk.
Vestsjællands Hydraulik ApS
Vestsjællands Hydraulik udfører service af lifte, sælger lifte og selvfølgelig reparerer vi også. Det drejer sig om alt fra personlifte til løfteborde.
Vognsen & Co
Tømrer i Århus. Vi går ind for kvalitet, god service og professionelt håndværk. Vi tilbyder at lave forskellige typer af entrepriser, store opgaver som kræver en faglig samarbejdspartner. Kontakt os.
Wictor Prana
Står du og har brug for hjælp til at male? Er tidligere arbejde gået i vasken, eller har du bare brug for professionel hjælp? Malerfirmaet Wictor Prana. Få hjælp til dit malerprojekt i Gentofte og Jærgersborg omegn. Kan også hjælpe andre steder på Sjælland. Kontakt allerede i dag, og få hjælp fra en kompetent og professionel maler.
Wollerup Kloak ApS
Wood Entreprise ApS
Vi er både en tømrer og snedker i København
Århus PC
Århus PC hjælper både private, firmaer og institutioner med software og hardware reparationer på mac og pc. Ingen timepriser, men altid oplyst fast pris inden vi går igang. Hurtig og altid venlig service. Eks. Er din bærbar skærm itu, er valget os til din rep.!
Østerbrogruppen ApS
Vi er en alsidig gruppe af tømrer der ligger lid i et godt stykke håndværk. Hos Østerbro gruppen der laver vi en masse forskellige opgaver med mange års erfaring der kan vi roligt sige vi er blandt nogle af de bedste tømrer i KBH.
Lebæk A/S
Hos Lebæk A/S står vi klar til at hjælpe dig med alt inden for totalentrprise, tømrer, snedker og energirenovering. Vi holder til på Fyn nærmere betegnet Aarup.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune | Dansk Retursystem
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld