Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Køkken- og eludstyr -> Køkkenudstyr

Agerbæk El-Service
Reparation af elartikler, hårde hvidevarer, støvsugere, symaskiner, elværktøj.
Aug. Nielsen El
Reparation af hårde hvidevarer og el-artikler m.m. Gratis hvis vi ikke kan reparere tingene.
Aut. Elinstallatør Niels Viggo Nielsen
Reparationer af hårde hvidevarer
AutomatSpecialisten
Vi reparerer alt inden for kaffe- slik og sodavands automater, fuldautomatiske espressomaskiner til både erhverv og private, samt renovering salg og udlejning af disse. Salg af nye og brugte gennemtestede reservedele til samme automater.
Axel Pedersen
El-værktøj og elartikler.
Bjarne Lund
Alt i køkkenredskaber og hårde hvidevarer.
CJ Hvidevareservice Aalborg
CJ Hvidevareservice er en af Danmarks førende virksomheder indenfor reparation af hårde hvidevarer. Som medlem af dansk total-service, og med 30 års erfaring sørger vi for en god, kvalificeret reparation af Deres hårde hvidevarer. Vi reparerer både på garanti og efter garantiens udløb. Desuden reparerer vi også Deres husholdningsapparater hvad enten de hedder Braun, Philips eller Saeco.
El-Salg Center Aalborg A/S
Hos elsalg i Aalborg er vi specialister i god service og hårde hvidevarer. Vi reparere alt, og sørger for at komme og installere det igen.
Elektrikeren
Reparation af hvidevarer. Reparation af klimaanlæg Reparation af varmepumper
elsalg
Elsalg er en landsdækkende kæde, som med garanti også ligger tæt på dig. Ellers besøg vores shop, som kan henvise til nærmeste reperatør.
Ernst El ApS
Reparation af støvsugere, symaskiner, elartikler, elektriske køkkenredskaber og hårde hvidevarer.
Fnugfri.dk
Reparation af støvsugere, symaskiner og elartikler samt køkkenredskaber.
H.P. Service
Vi repararer næsten "alt". El-artikler, haveredskaber, hårde hvidevarer, værktøj samt diverse. Ring til os hvis du er i tvivl.
Jagt og Fiskerimagasinet
Reparation af fiskeudstyr, skydevåben og slibning af knive.
Jes Velsø ApS
Reparation af hårde hvidevarer, håndværktøj, husholdningsmaskiner, maskiner m.m. Hvis ønskes - pris før reparation.
JF Hvidevare Service
Hvidevarer service når du er hjemme også aften og lørdag vore telefoner er åbent til 22 alle ugens dage for mdr info se vores hjemmeside
John Pedersen A/S
Reparation af elartikler, hårde hvidevarer, støvsugere og elværktøj.
K. Nyborg Hansen
Vi udfører reparationer på små-el, hvidevare og meget andet. Bornholms ældste installationsforretning, el med gode traditioner.
Køkkengreb
Lindknud El-teknik
Låsby El Forretning
Reparation af elartikler, hårde hvidevarr og støvsugere.
Martins elektronikservice
NS Service
Hvidevare service af de fleste mærker i Nordsjælland. Kig på kortet om vi dækker jeres område på hjemmesiden. Står du med et problem ring så vil vi gøre alt for at hjælpe dig..
Nyborg Hansen
Vi opererer over hele Bornholm fra vores 2 afdelinger i Rønne og Nexø. Vi servicerer private, industrien, landbruget, stat og kommune, med døgnvagt på telefonerne. Vi har stor ekspertise i hvidevarer og elevatorservice. Når du benytter os, er du dækket af garanti.
Oles Servicecenter
Reparation af fodtøj, lædervarer, nøgleservice, samt salg af plejemidler. Reparation og omlægning af låse. Sportspræmier. Gravering af f.ex. ure, armbånd, lightere og pokaler m.m. Lynlåse isættes og bukser lægges op. Slibning af knive, sakse, kødhakkere og div. haveredskaber.
Pinholt Elinstallationer ApS
Reparation af hårde hvidevarer og små el-apparater.
Preben Lind ApS
Udfører og reparerer el-installationer.
Reparationsværkstedet / Miljø- og EnergiCentret
Reparation af mindre elektronik, el-artikler. så som støvsugere, elkedler, støvsugere, kaffemaskiner m.m. Reparationsværkstedet ligger i Miljø- og EnergiCentret. Centret ligger ved Høje Taastrup Station ved Thorstårnet. (åbningstid: mandag til fredag kl. 9-17, lørdag kl. 9-13)
Rosenholm El-Installation
El-værktøj og elartikler.
Sarkas Hushjælp A/S
Reparerer alle mærker på eget værksted.
Servicebutikken
Reparation og salg af symaskiner, samt reparation af elapparater. Hvis noget begynder at knirke, kan Ib få det til at virke
Tejn El Teknik
El-værktøj og elartikler. NB. "En underafdeling af Knudsker El ApS
Tømrer- og Snedkermester Kenneth Birk Nielsen
Hos os er vi specialister i, enten at renoverer køkkener eller installere helt nye. Vi holder til i området omkring Rødvig og Stevns. Derudover assistere vi gerne med, at reparere f.eks. vinduer eller andre elementer i huset.
Vinderup El Aps
Reparerer hvidevarer og andet installationsmateriel.
VS Automatic
VS Automatic er DIN Elinstallation i Midtjylland med over 20 års erfaring. Vi kan hjælpe dig med alt du har brug for indenfor el. Vi har elinstallatør, automation, data og kommunikation, alarmer og overvågning, intelligent styring og meget mere. B2C og B2B.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger