Værktøj m.m. -> Haveredskaber

Aabybro Skov- og Havebrugsmaskiner I/S
Aarby Maskinforretning
Landbrugsmaskiner.
Anchers Havecenter APS
Vi servicerer og reparerer alle former for have og park maskiner, både til private og erhverv. Vi sælger nye maskiner fra Stihl / Viking. Se mere på vores hjemmeside www.anchers.dk
AP Motorcenter
Auto- & Traktorcompagniet
Reparation af traktore, plæneklippere og motorsave.
B.M.I. A/S
Reparation af de fleste mærker af maskiner til skov. park & have
Bahn-Larsen
Vi kan hjælpe dig med reservedele og tegninger på rigtigt mange Havebrugsmaskiner fra kendte mærker som Stihl, Stiga, al-ko og Solo.
BAKKEREGN
Salg og reparation af lifte samt redskaber til plænetraktor m.m.
Beko Smede- & Maskinværksted
Stålkonstruktioner, trapper, gelænder, altaner, bygningsbeslag, special opgaver.
Bjørndal Marine og plæneklipper service
Bondos Autoservice
Haveredskaber og biler.
Byrgesens Maskinforretning A/S
Vi sælger og servicere: Have-, Park- og Landbrugsmaskiner. Aut. VVS Installatør. Aut. Salgs- & Servicecenter for Kubota Motorer og Maskiner Kymco Knallerter Honda Bådmotorer
CBH Maskinservice
Christiansfeld Maskinservice
Vi reparere alt indenfor haveparkmaskiner maskiner. Og har også velassorteret butik med alt inden for havemaskiner og tilbehør. Ligeledes sælger og reparere vi cykler
Claus Villadsen Biler A/S
Reparationer og salg af plæneklippere, kædesave & andre haveredskaber fra Husqvarna og Klippo
Dan-redskaber
Dan-redskaber er en lille virksomhed der beskæftiger sig med service og reparation af nye som brugte havemaskiner.
Det Mobile Skov-Have & Park Værksted
Service af alle mærker. Salg af reservedele Online www.reservedelen.dk
Dorch & Danola A/S
Reparation af El-værktøj, midt i Odense, samt stor butik. På vores eget serviceværksted hos Dorch & Danola reparerer og servicerer vi alle kendte mærker i alle typer elværktøj, akku maskiner, håndværktøj, gulvslibemaskiner, trykluftværktøj og kompressorer, både til private og erhverv. Vi kan også foretage reparation og eftersyn af stationære maskiner, samt sikkerhedseftersyn af elværktøj og maskiner. Dorch & Danola serviceværksted er autoriseret garanti-værksted for Milwaukee, AEG, Ryobi, Holzmann, JET, Ferax og Luna maskiner. Vi sælger nye maskiner fra bl.a. Festool, Makita, Metabo, Milwaukee, JET, Teng Tools, Luna. Ring og hør nærmere eller besøg vores hjemmeside www.dorchdanola.dk
Dæk & HaveButikken
Dæk & HaveButikken ligger i Holme-Olstrup vi har åben alle ugens 7 dage 364 dage om året Vi reparere din plæneklipper uanset købssted også inden for garantiperioden medbring gyldig bon vi er TEXAS Service Center med dag til dag service Salg og montering af bil- & havetraktor dæk, fælge, havemaskiner, autopleje, reservedele, reparation, autoreklamer....se mere på vores hjemmesider autopleje.com og Maskinservicen.com Har du en TEXAS plænerobot eller en AL-KO/Gudenaa Robolinho plænerobot kan du komme forbi uanset købssted medbring din bon, robotten og ladestation vi er hurtige som regel har vi DAG til DAG service på standard opgaver.
Egholm Smede- og Maskinværksted ApS
Plæneklippere, motorsave m.m.
Elektro Center ApS
Salg / Udlejning af el-værktøj, reparation af el-værktøj og plæneklippere m.m. Auto / Autoelektrisk værksted. webasto varmer. motorvarmer. satelitovervågning af din bil. klimaanlæg / transportkøl på bil / lastbil. Variant trailer / salg / rep.
Emamotor Aps
Reparation af haveredskaber med speciale i kædesave og buskrydder (kantklipper)
F.H. Auto & Plæneklipper
Haveredskaber, plæneklippere, biler.
Fredensborg skov & Have
Fredensborg skov og have er et service værksted for alle havemaskiner.Derud over har vi en stor butik med salg af nye havemaskiner bla. havetraktor, haverobot, plæneklipper m.m. Vi er 18 mand med stor erfaring inde for faget. Vi laver alt fra småklippere til de store landbrugs maskiner
Fri Bikeshop
Reparation af cykler og lapper dæk på trillebører og barnevogne
Fuglsang Algeservice
Fuglsang Algeservice hjælper med renovering og udbedring af skader på tage, murværk og andre facader. Alger og mos kan nemt medvirke til frostsprængning af tagplader, som med tagrensning og algebehandling forlænges tagets levetid væsentligt.
Gram Slotssmedie
alt inden for pladebearbejdning skæring bukning valsning svejsning med robot svejsning CO2 - TIG - elektroder svejsning i ALU
H.P. Service
Vi repararer næsten "alt". El-artikler, haveredskaber, hårde hvidevarer, værktøj samt diverse. Ring til os hvis du er i tvivl.
Hammel Cykellager
Reparation af cykler, knallerter og scootere samt skov-havebrugsmaskiner fra mærket Husquarna.
Hareskov Cykler
Reparation af cykler
Have- & Parkmaskiner Tønder
Salg, Service & Reparation af alle slags have & Park maskiner.
Hellerup Cykler
Reparation af cykler, sækkevogne, trillebører, barnevogne m.v.
Henrik Hansens Have Service
Gribskov Haveservice blev etableret tilbage i 2012 af ejer Henrik Hansen. Virksomheden er bygget på Henriks passion for at arbejde med haver. Hos Gribskov Haveservice forstår vi vigtigheden af at skabe det perfekte samlingsrum i form af den perfekt have. Vi kan ordne det hele om det er græsset skal slås, grene skal rives sammen, buske og træer skal beskæres, blomsterne skal vandes, plantes og klippes til, så står vi klar til at hjælpe.
Hestia
Hestia er din hjælpende hånd i hus og have. Hestia er en anlægsgartner i Holbæk. Vi tilbyder alt fra snerydning og ejendomsservice til skadedyrsbekæmpelse. Vi er placeret i Gislinge, men udfører arbejde på hele Sjælland. Ingen opgave er for stor eller lille og vi udfører arbejde for både private og erhverv.
Hornbæk Skov og Have
Reparerer alle de store mærker : Husquarna, Stiga, Stihl, Klippo.
Hornsyld Smede- og Maskinværksted ApS
Reparerer alle typer af maskiner
Højgaardens Service Værksted
Have & Parkmaskiner.
Jes Velsø ApS
Reparation af hårde hvidevarer, håndværktøj, husholdningsmaskiner, maskiner m.m. Hvis ønskes - pris før reparation.
Kalundborg Skov Park Have ApS
Vi servicerer og reparerer alle former for have og park maskiner, både til private og erhverv. Vi sælger nye maskiner fra bl.a. Husqvarna, Klippo, Gardena og McCulloch. Ring og hør nærmere eller besøg vores hjemmeside.
KN Maskin Service
Kolding Plæneklipperservice ApS
Kostervejens Skov- og Haveservice
Vi reparerer alt inden for skov- og havebrug: Motorsave, plæneklippere, havetraktorer, fræsere, græstrimmere, buskryddere etc.
Københavns Maskinservice ApS
Københavns Maskinservice ApS. Vi sælger, servicerer og reparerer maskiner til have/park-branchen. Siden 1976 har vi serviceret alle typer af maskiner, og vores mange års erfaring har givet os megen viden - det betyder, at vi i dag kan servicere alle slags maskiner.
L.N. Service og Værktøj A/S
Reparerer alle elektriske haveredskaber
LF Park og Skovservice ApS
Alt i have-, park- og skovmaskiner, bl.a. Stiga, Jonsered, Husqvarna og Stihl.
Lillemarken
alt arbejde både mekanisk og elektrisk, på mindre maskiner, måde til erhverv og private. kort fortalt rep. af alt!
Lyngby Teknik A/S
Reservedele er vores speciale til gør det selv mekanikeren af plæneklippere, motorsave, hæksakse, havetraktorer samt andre have- og markredskaber. Hjemmesiden giver mange gode råd fra 40 år i branchen. Når der købes nyt er det vigtigt at sikre sig tilgang til reserverdele.
Lyngtek
Rep. salg og service af alle maskiner inden for skov, have og park. Autoriseret værksted med alt i specialværktøj. Stort reservedelslager. Servicebil til hasteopgaver hos dem.
Magle Plæneklipper
Plæneklipper Service
Odsherred Motorsave
Ohlsen´s Reparationsværksted
Plæneklipper-fræser-små maskiner-kædesave-redskaber svejse opgaver-jordvarme-pillefyr-ventilation-maskiner
Ole Knudsen, Skov og Havegrej A/S
Reparerer alt for den grønne mand både privat og erhverv. Fra skifte af blad på hakkejernet til motor og gearreparation på minitraktorer. Autoriseret af bl.a. TORO, BRIGGGS OG STRATTON, JONSERED, HUSQVARNA, KLIPPO.
Ordrup Værktøjsmagasin
Forhandler og Værksted for Stihl-Viking, Honda, Klippo, Brigs & straton. Samt værksted for de fleste fabrikater småmaskiner.
Park Skov Have Holbæk ApS
Reparerer alle former for små maskiner og motorer inden for græsslåmaskiner, motorsave, havetraktorer og andet. Alle mærker fra Stihl, Husqvarna, Jonsered, Toro, Viking, Klippo mv.
Plæneklipper-Service
Plæneklippere og motorsave
Randers Have & Park - Trailerland
Branche: Trailers, have- og parkmaskiner og udstyr, salg, service og reparation. HOVEDPRODUKTER Trailere: Variant Have- og parkmaskiner: Husqvarna, STIHL, Viking, Jonsered, Klippo, MTD, BCS/Ferrari, Stiga, Texas, Trolla.
Reland Hjemmeservice
Rostved Plæneklipper Service
Salg, service og udlejning af plæneklippere, fræsere, kædesave, havetraktorer m.m.
SANDBY SMEDIE & MASKINHANDEL A/S
Salg / Service og reparation af maskiner til have og park - Motorsave, plæneklippere, havetraktorer, fræsere, græstrimmere, buskryddere etc. Salg / service af reservedele til have & park maskiner med et af Danmarks største reservedelslagre. Smedeværksted / grovsmedeværksted med stort tilhørende jernlager
Service Værkstedet Hovas
plæneklipper, scootere/knallerter, el scooter, el cykler, motorsave, hæggeklipper, buskrydere, traktor,
SJ-Teknik
Reparation af have- park- og skovbrugsmaskiner.
Skibby Plæneklipper- og Autoservice
Reparation af biler og plæneklippere
Skive Trykluft Center
Trailere, skov- og havemaskiner, bl.a. Husqvarna, Honda, Jonsered, Stiga, Klippo, Ginge m.m.
Skomadsen
SMP maskiner
Reparerer plæneklippere, havefræsere, motorsave, buskryddere, mini-traktorer m.m. også salg og udlejning
Støvsugerværkstedet
Reparation af alm. støvsugere, centralstøvsugere, industristøvsugere, plæneklippere, alle spørgsmål forsøges svaret samme dag. MobilePay modtages
TBS Maskinpower
Salg af plæneklippere,zeroturns og robotklippere. service samt reparation af typer og mærker. Salg af cykler samt tilbehør og udstyr til cykel og rytter
Tejn El Teknik
El-værktøj og elartikler. NB. "En underafdeling af Knudsker El ApS
Terrassevarmer.dk
Hos Terrassevarmer har vi et stort udvalg af både el- og gasterrassevarmere i forskellige typer. Hos os har du også mulighed for at bestille reservedele til din terrassevarmer. Vi kan også hjælpe med at guide dig med reparationen eller forslå andre løsningerne. Der ydes naturligvis også garantireparationer.
Torben Bengtsson
Reparation af biler, traktorer og plæneklippere.
Torben Larsen
Reparation af motorsave, buskryddere (kantklipper) og traktorer m.m.
Ulkebøl Plæneklipper Service
Reparation af plæneklippere og alt andet indenfor skov- have og parkmaskiner.
Vedbæk Skov & Park ApS
Reparation af haveredskaber af alle arter
Vestbjerg Plæneklipperservice
Reparation af plæneklippere, hæksakse, buskryddere, havefræsere m.v.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger