Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Optik, foto og ure -> Ure

Anytime Butikken
Anytime ure & Smykker
Rep af ure og smykker.rep af armbåndsure.stueure og bordure.Eget værksted.batteriskift.ny rem
Barbara Maria Guldsmedie
Reparation af ure og smykker. Emalje smykker repareres, hvis den gamle emalje er knækket af.
Batteriskift.dk
Batteriskift.dk er en professionel servicevirksomhed, der tilbyder batteriskift og vedligeholdelse på de fleste mærker af ure. Bestil online!
Boutique D
Reparation af ure og smykker
Bredalsparkens Optik, Guld & Sølv
Børge Haaning
Reparation og restaurering af stueure, antikke ure og standure. Jeg har mange års erfaring med disse ure og med restaureringen, og da jeg nu har god tid, nøjes jeg ikke med at rense uret, men jeg undersøger hjulene og lejerne og sørger for, at slidte dele bliver udskiftet, ligesom jeg bruger meget tid på at fjerne rust. Jeg gennemfører altså et rigtigt stykke kvalitetsarbejde.
Center Ure
Reparation af ure, guld og sølv, omtrækning af perlekæder mm.
Christoffersen Guld Sølv Ure
Reparation af ure og smykker på eget værksted. Spindel-ure, mekaniske, nye og gamle.
Ejby Ure & Optik
Vi har stor og mangeårig erfaring og ekspertise i reparation af alle typer ure, lige fra vintage armbåndure til bornholmerure og taffelure. Har du et tårn ur der trænger til en kærlig hånd, kan vi naturligvis også klare dét. Større ure afhentes gerne efter aftale.
Facetten
Reparation af guld, sølv, lightere, ure
Fuhrmann Guld-sølv-ure
Reparation af guld, sølv og ure
Golden Times ApS
Vores dygtige urmager er altid klar til at servicere og reparere dit ur.
Guldsmed Holmer
Reparation af ure, guld og sølv
Gågadens Ure
Rep. af armbåndsure, lommeure og stueure udføres på eget værksted.
Henrik Ørsnes Ure & Smykker
Indlever dit ur ved en Henrik Ørsnes butik og få det tilset og repareret af en erfaren urmager med stor faglig stolthed i sit fag.
Juveler Jonsén Eftf.
Bag www.jonsen.dk står Jonsén Eftf., med butik i Middelfart Gågade. Her møder dagligt møder vores kunder ansigt til ansigt. Alle rep. af smykker og de fleste urmærker foretages på eget værksted. Vi er kendt for vores gode service og høje humør - dette er vores mål at fastholde her på www.jonsen.dk.
Kirk-Thomsen
Guldsmed og urmagerværksted. Reparation af smykker, Design af nye smykker, køb af gammelt guld Reparation af ure, herunder stueure, standerure, vægure, armbåndsure m.v.
Kirkegaard Guld Sølv Ure
Urreparationer: Armbåndsure, automatik og optræksure, stueure, standure, lodregulatorer, lommeure og dykkerure. Smykke-specialværksted: Guld og sølv, perleomtrækning, ringe i ny størrelse, specialopgaver efter kundes design, forsikringsvurdering.
Korsgaard Ure
Reparation af Antikke ure Stue Ure Stand Ure Jeg kommer ud til kunden og giver tilbud
Københavns Urmagerværksted
Københavns Urmagerværksted udfører reparation af alle typer ure. Kontakt mig i dag og få et tilbud på raparation af dit ur.
M. Clausen Ure & Briller
Reparation af Quartz/mekaniske, nye og gamle ure. Få et tilbud. Fremstilling af briller/solbriller (faconslibning af brilleglas). Reparation af brillestel. Få et tilbud.
Metropol Ure og Smykker
Nicolaisen Ure-Guld-Sølv
Reparation af alle former for ure samt reparation af smykker.
Nils Kunis eftf.
Pilgaard Ure - Guld og Sølv
Plaza Ure og Smykker
Åbningstider: Mandag-fredag fra 10 til 19 Lørdag fra 10 til 16
Plaza Ure og Smykker
Plaza Ure og Smykker
Plaza Ure og Smykker
Plaza Ure og Smykker
Plaza Ure og Smykker
Plaza Ure og Smykker
Plaza Ure og Smykker
Profil Optik
Briller, ure, smykker.
S.P. Løkke ApS
Reparation af ure, smykker & briller.
SAABYS
Åbningstider: Mandag-torsdag fra 10 til 17.30. Fredag fra 10 til 18. Lørdag fra 10 til 14. Reparation af ure og smykker. Vi står klar til at servicere dig.
SeeSons Guld Sølv Ure
Reparation af guld, sølv og ure
Smykkekæden ApS
Få klaret reparationen af dit ur hos husets egen urmager.
Strøgets ure guld
Hos os får du gratis og uforpligtende tilbud på reparation af dit ur eller smykke prøv også næste gang Reparation er udført på eget værksted hvor vi både har guldsmed og urmager Vi har afdelinger på Strøget, i Jorcks Passage, ved Nørreport Frederiksborggade 4, op på Nørrebrogade 39
Sydkystens Malerfirma
Restaurering og marmorering af alle møbler. Reparation af nye og gamle møbler, billedrammer og ure, mahognimøbler og malet marmor. Alle gamle malertekniker udføres opspæning af jute væv - alle former for dekorationer - alt i total løsninger På lægning af bladguld
Torvets smykker og ure
Reparation af gamle og antikke stueure og vægure.
Tranberg Ure
Som Københavns ældste eksisterende urmagerværksted har vi et kæmpe sortiment at både nye og gamle reservedele samt en masse specialværktøj - ingen opgave er for stor eller for lille. Vi reparerer alle typer ure - også eksklusive armbåndsure som Rolex, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Breitling, Eterna m.v. Vi ved, at det er en tillidssag, at indlevere et ur til reparation. Derfor sætter vi en ære i at arbejde på ansvarlig vis og ud fra de højeste faglige standarder. Så ring, mail eller kom forbi vores urmagerværksted og lad os få en snak om dit ur.
Trolles eftf. v/P.H. Larsen
Reparation af guld, sølv og ure
UNIKguld ure & smykker
Reparation af smykker og alle typer ure.
Ure og Guldhuset N H Jørgensen
Vi har eget værksted og reparere alle former for store og små ure. Vi henter og bringer gerne inden for en radius af ca.20 km. Vi giver altid tilbud inden en eventuel reparation.
Urmager Johan Kvarneberg
Send dit ur, når det skal repareres. Håndværket er i fokus og vi er ikke længere væk end din postkasse. Jeg er specialist i armbåndsure og laver også større ure. Uret bliver omhyggeligt repareret til en rimelig pris. Skriv hvad uret fejler. Send det godt emballeret med tydelig kontakt information til min postboks. Hvis du har behov for det, sender jeg gerne en speciellavet emballage, som du kan sende uret i. Mere information findes på hjemmesiden.
Urmageren Dronningens Tværgade
Søger du reparation af bornholmerur, engelsk standur eller armbåndsur? Hos urmageren i Dronningens Tværgade repararerer vi alle typer ure- ingen opgave er for stor eller for lille. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud. Henter og bringer efter aftale.
Urmagerens Værksted
Reparation af alle slags ure og smykker. Fx stueure, lommeure, standure, Rolex, Omega, Tag Heuer og mange andre.
urmagerhuset v/ Flemming Bruun
alle former for antike/mekaniske ure repareres. Altid med garanti og pris inden start
Urpihlen
Reparation af alle slags ure. Specialist i bornholmerure og antikke ure. Beregner og fremstiller selv dele på eget værksted. Tandhjul og driv fræses.
urrepration.dk
Reparation og servicering af alle slagsure. Batteriskift, skift af urrem eller lænke udføres mens man venter. Gratis tilbud inden reparation.
UrServiceCentret
Erfaren Urmager reparerer ALT i Ure - stort/småt -nyt/gammelt - eksklusivt/bevaringsværdigt - speciale Junghans Radiostyrede Ure - Microsvejsning af alle materialer - højeste kvalitetsarbejder - laveste priser!
Urværkstedet
Specialister i reparationer af nye og gamle ure. Salg af nyt, gammelt og vintage. Små reparationer udføres med det samme. Henter og bringer store ure
Viclara Smykker & Ure
Moderne ure og guldsmedeforretning i hjertet af Holstebro gågade. Tilbyder alt inden for smykker, ure, samt tasker og punge fra det populære brand Mulberry.
Ærø Clocks
Reparation og service på antikke stand- væg- kamin- bord- lomme- og armbåndsure på eget værksted. Tilbud gives inden påbegyndelse af reparation. Henter og bringer mod betaling af Km. penge. Salg af antikke stueure.
Plaza Ure og Smykker

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger