Tekstiler -> Tøj

Berthe Bramsen Broderi
Tilbyder reparation og restaurering af broderier på tøj og boligtekstiler. Specialisering i bl.a perlebroderier, silkebroderi og guldbroderi. Udfører gerne håndsyet kunststopning. Send et billede af skaden/hullet med en centimetermåler på siden, og jeg melder hurtigt tilbage.
Bindesbøl SyService
Reparation og omforandring af beklædningstekstiler. Ombetrækning af hynder til havestole, campingvogne både m.m. udføres
Brud Fest og Sy
Brud Fest og sy har eget systue. Vi har mange års erfaring i syning og forandring af tøj. Vi syr nyt men laver også diverse omforandringsopgaver. Vi syr for flere butikker. Vi kan også sy i læder og skind.
Bymidtens Sober Rens
Rensning og reparation af tøj.
CoSign
CoSign kan hjælpe dig med alt som skal trykkes. Vi er specialist i retro skilte og klistermærker samt skilte & skjolde til æresporte. Har du et brugt skilt eller et hvor vind og vejr har sat sine spor, kan vi også genopfriske det.
CTI Print
CTI Print laver print på alle overflader. Vi laver firmatøj, logotøj, eksprestryk, ballontryk, ballondekorationer og meget mere. Vi levere til hele Danmark.
Den Røde Tråd
Slår knapper og bælter. Udlejning af selskabstøj til herrer.
Fix & Wear
Skal du have hjælp til følgende: Ny lynlås,oplægning af bukser/jakke/nederddel/kjoler, reparation af tæsker og alle former for reperation og forandring både i tekstil og læder Så kig ind i vores butik. Vi står klar med nål og tråd
Flex Rens
Rens, vask og reparation af tøj.
Furbysofie
Furbysofie sælger pelse og pels accessories i dansk kvalitet. Hvis det nu skulle ske at din pels går i stykke eller får en rift er det muligt at sende den til os igen da vi reparere pelse og har derfor mulighed for at reparere den for dig.
Glyngøre Systue
På min lille systue ligger kvalitet og service øverst på listen. Jeg syer for private, der indleverer tøj til reparation eller ændringer, f.eks. opsøm, ind og udsyninger, isætning af nye lynlås i bukser og jakker. Ændringer på gardiner, stopning af strømper o.l. Ombetrækning af møbler i mindre omfang.
Hinge Denmark Design
Forandringer og reparationer af tøj udføres grundigt og hurtigt
HOWARD Skrædderi
Vi udfører omforandringer, reparationer og tilretninger - også i denim, skind og pels. Endvidere syr vi bestillingsopgaver, eksempelvis dåbskjoler, konfirmationskjoler, brudeslør, brude-kjoler, selskabskjoler - du er altid velkommen til at ringe...
Huset Venture Storkøbenhavn
Vi fremstiller, designer, forandrer og reparerer tøj, gardiner og hjælpemidler til yderst rimelige priser. Vi laver udskiftning af lynlåse, div. reparationer og forandringer af tøj. Oplægning af bukser samt udskiftning af knapper. Afkortning/oplægning og reparation af gardiner. Vi syr, forandrer og reparerer også brudekjoler. Flere uddannede skræddere og dygtige syersker. Særlig erfaring med tøj til handicappede og mennesker med særlige behov. Vi modtager gerne opgaver pr. post og sender gerne retur. Kontakt os gerne og få et godt tilbud. Send evt. et foto af tøj med fejl pr. mail, hvis du vil have tilbud på reparationer. Se link til vores hjemmeside for yderligere info.
Intersport
Reparation af badminton- tennis- og squashketchere, fod- hånd- basket- og volleybolde, fiskeudstyr samt sporttøj og sko incl. isætning af lynlåse.
Kayser renseri og systue
Renseri, vaskeri , skrædderi og systue. Oplægning af bukser, udskiftning af lynlåse m.m.
Kayser-renseri og systue v/Thien Duc Nguyen
Skrædderi og renseri. Udskiftning af lynlåse - Lægge dit tøj op eller ned. Syes ind eller ud - Skindreparationer i høj kvalitet - Brodering af navne på dåbskjolen - Renseriservice - rens og vask af alle slags tøj - rensning af jakkesæt - rens af kjoler og brudekjoler - vask af dyner og puder - vask og rul af duge og sengetøj - eget miljøvenlig og bæredygtig renseri Sy nyt, fx. konfirmationskjole, brudekjole osv. Klik ind på vores hjemmeside: www.kayserrens.dk
KostumeSkrædderiet
? Producerer kostumer til teatre, reklamebureauer og eventfirmaer. ? Tilbyder sykurser syd for Roskilde på forskellige niveauer ? skrædderi til private og reparationer eller forandring af tøj. ? Fremstiller prototyper til f.eks. medicinalindustrien og hjælpemiddelproducenter for arkitekter, ingeniører og designere.
Kvik Hæle- og Nøglebar
Reparation af fodtøj, nøgleservice, graveringer samt salg af pokaler. Reparation af tøj, især isætning af nye lynlåse.
Københavns Skrædderi
Vi tager os af alt indenfor omforandringer, reparationer og tilpasninger, på al slags tøj, herunder pels og lædervarer samt gardiner.
Lise Aarestrup Design
Alle former for syning og rep, nye lynlåse, gardiner, puder osv. Vi syr også nyt tøj.
LS Design og Skrædderi, v. Liselotte Stotz
Skrædderi Løser opgaver som tilretning, forandring, reparationer og kunststopning.
Margit Pels
Reparation og omsyning af pelse. Ikke skindtøj.
Milano skrædderi & Renseri Aps
Åbningstider: Mandag-Fredag fra 10:00 til 18:00, Lørdag fra 10:00 til 14:00, Alle Reparationer udføres indenfor: Tøj, Læder, Pels og Ruskind Skind og Tøj syes efter dine individuelle mål, smag og stil.
Naturmand.dk
Naturmand.dk er for alle der elsker at komme ud og opleve og være en del af naturen. Vores sortiment af outdoor og overlevelsesudstyr er både til mænd, kvinder og børn. Vi har fokus på både kvalitet, funktion og udseende af produkterne. Vi er passioneret og ønsker at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som kan støde på. Vi reparerer desuden alle typer tekstiler indenfor outdoor. Dette gælder alt fra tøj til rygsække. Du kan altid kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
Nørre Rens & Skrædder
Super service og kvaliteten er altid i top. Mega lange åbningstider man-fre 10-19 Lør 10-16 Vi kan hente og bringe tøj i hele Storkøbenhavn. Vi renser og reparerer tesktil, læder, skind og pels. Alt fra sengetøj, brudkjole, topmadras til tæpper. Renseri bøjler og lynlåse i alle størrelser til salg.
Paj Pattern
Jeg reperaer og tilretter dit tøj. Oplægning af bukser, kjoler nederdele. Tilretter din ynglingskjole. Syr din ynglings kjole. Efter aftale. SMS eller mail@pajpattern.com
Papilio
Papilio skræddersyr jakkesæt efter made to measure, så jakkesættet passer til kundes mål og ønsker i forhold til design, materiale og farve.
Pelsbazaar ApS
Furbazaar.dk er en af Danmarks største online pelsbutikker, der har stor ekspertise indenfor pels med speciale i dansk minkpels. Udover at sælge forskellige pelsprodukter, er det også blevet muligt at få repareret din pels hos Furbazaar.dk. Det sker i samarbejde med vores dygtige buntmagere.
Phnom Penh Systuen
Reparation af tøj, gardiner og hynder til møbler.
PN Design
PN Design er et skrædderi i Århus C, hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer inden for kjoler. Tilpasning af dame- og herretøj laves også.
Rosenborg Skrædderi & Renseri
Rygaard Systue / Sykonen
Reparationer, udskiftning af lynlåse m.m. Oplægning, tilretning og forandring. Derudover syr jeg tøj, tasker og kostumer. Kørsels service og fleksible åbningstider
Sheilas skrædderi
Jeg tilbyder en god skræddermæssig kvalitet indenfor Tilrettelser og omforandringer af tøj. Samt design, opsyning og løsning af særlige skrædderopgaver.
Sko & Mode Butikken
Rep. af alt slags fodtøj. Blokning af fodtøj og støvleskafter.
Skomager Ove Beck
Udfører reparationer og er håndskomager. Reparation af sko, kufferter og tasker m.m. Kan også isætte lynlåse i læderfrakker
Skrædder Service
Serviceminded skrædder service tilbydes. Der foretages reperation af tøj. som oplægning af bukser, læderbeklædning og selskabslokaler.
Skrædderiet
Reparation af gardiner, tekstiler og tøj.
Skrædderiet V/Ali Chmeiss
Reparationer af tøj
Sober Rens
Rens og reparation af tøj.
Sport Dress
Reparation af sportstøj og sko samt isætning af lynlåse, også reparation af badminton- tennis- og squashketchere.
SToFSTEDET
Landets største online udvalg af stof og sytilbehør.
Strauss Skrædderi
Strauss skrædderi, alt inden for reperation og forandringer. Brug for express service? Oplægning af bukser max 1 time. Ærmer max 2 timer.
Strauss Skrædderi
Strauss skrædderi, alt inden for reperation og forandringer. Brug for express service? Oplægning af bukser max 1 time. Ærmer max 2 timer.
SWEETEAK ApS
Udover dame- og børnetøj af eget design, tibyder vi alle former af tøj omforandring (også skindtøj), syning af tøj på individuel bestilling, syning af gardiner, duge, lagener, servietter o.s.v. Højeste kvalitet garanteres! Prøv os - De vil ikke fortryde!
Sy-Smeden.dk
Udskiftning af lyn-låse i tasker, støvler, jakker, bukser i skind. Reparation af taske remme Syning af forstærkninger Afkortning af bælter Om-forandring af støvler ind-syning eller afkortning af skafter. •I slåning af nitter i tekstiler eller skind
Systuen Lyhnlåsen
Systuen foretager alt i rep. og omforandringer af alt dame og herretøj, samt skind. Endviderer har vi et stort udvalg i festkjoler i store str.
Texpert - Lyngby
Rens, vask og reparation af tøj.
Texpert - Virum
Rens, vask og reparation af tøj.
Texpert Helsinge
Rens og reparation af tøj.
Top Rens
Rens og reparation af tøj.
Trolden & Feen
Vi sælger eget design af børnetøj, men foretager også reperation og tilpasning af tøj til både børn og voksne. Vi foretager blandt andet følgende: Oplæging af bukser og nederdele, udskiftning af lynlåse i bukser og jakker.
Tøj og Stof Tøserne
Reparation af alt indenfor tøj.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune | Dansk Retursystem
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger