Tekstiler -> Fodtøj og lædervarer

AC Sko og Nøgler
Reparation af fodtøj, lædervarer, nøgleservice, graveringer samt salg af plejemidler.
Brud Fest og Sy
Brud Fest og sy har eget systue. Vi har mange års erfaring i syning og forandring af tøj. Vi syr nyt men laver også diverse omforandringsopgaver. Vi syr for flere butikker. Vi kan også sy i læder og skind.
Byens Skomageri
Alle reparationer inden for skomager, som reparation af tasker, kufferter, bælter og ortopædiske forhøjelser.
Carlsson Service
Reparation af sko, støvler og alt indenfor lædervarer, også isætning af lynlåse.
Din Skomager
Fa. Magnus Mosgaard & Søn Aps
Reparation af sko og støvler. evt. tasker (skal ses først)
Fix & Wear
Skal du have hjælp til følgende: Ny lynlås,oplægning af bukser/jakke/nederddel/kjoler, reparation af tæsker og alle former for reperation og forandring både i tekstil og læder Så kig ind i vores butik. Vi står klar med nål og tråd
Helsingør Hælebar og Skomagerværksted
Reparation af sko, støvler og alt indenfor lædervarer, også isætning af lynlåse i læder samt sadler, seletøj og hunderemme mm.
HKI - Hans Knudsen Instituttet
Cykler og cykeludstyr – salg og reparation Møbelsnedker – reparation og bestilling af nye møbler Metalværksted
Holger Hansen Sko
Reparation af ortopædisk fodtøj samt ortopædiske tilretninger.
Hælebaren City Arkaden
Reparation af fodtøj, lædervarer, nøgleservice, graveringer samt salg af plejemidler.
Intersport
Reparation af badminton- tennis- og squashketchere, fod- hånd- basket- og volleybolde, fiskeudstyr samt sporttøj og sko incl. isætning af lynlåse.
Jarlens Skomageri
Reparation af fodtøj og alt i lædervarer.
Kokspang Sadelmageri
Tilpasning og omstopning af sadler. Reparation af sko og støvler samt diverse lædervarer. Syning af telte og presenninger. Salg af sadler og ride udstyr.
Kvik Hæle- og Nøglebar
Reparation af fodtøj, nøgleservice, graveringer samt salg af pokaler. Reparation af tøj, især isætning af nye lynlåse.
Leather Store
Håndlavet kvalitets naturlæder
Læderprojektet
Læderprojektet er Værksted og butik der producere reparerer og sælger Lædervarer; tasker-punge-bælter og meget andet. Vi er også specialister i rep. af dyre tasker mærker. Vi udfører også mindre polstrings opgaver i læder & skind. Vi sælger også hobby artikler til læderarbejde; skind/læder/ nitter etc.
Margit Pels
Reparation og omsyning af pelse. Ikke skindtøj.
Nørre Rens & Skrædder
Super service og kvaliteten er altid i top. Mega lange åbningstider man-fre 10-19 Lør 10-16 Vi kan hente og bringe tøj i hele Storkøbenhavn. Vi renser og reparerer tesktil, læder, skind og pels. Alt fra sengetøj, brudkjole, topmadras til tæpper. Renseri bøjler og lynlåse i alle størrelser til salg.
Oles Servicecenter
Reparation af fodtøj, lædervarer, nøgleservice, samt salg af plejemidler. Reparation og omlægning af låse. Sportspræmier. Gravering af f.ex. ure, armbånd, lightere og pokaler m.m. Lynlåse isættes og bukser lægges op. Slibning af knive, sakse, kødhakkere og div. haveredskaber.
Rosenborg Skrædderi & Renseri
Runddelens Nøgle & Hælebar
Reparation af fodtøj, lædervarer, nøgleservice, graveringer samt salg af plejemidler.
Skindhuset A/S
Reperation af skind/læder artikler - ingen syning
Skive Sko & Nøgleservice
Reparation af fodtøj, lædervarer, nøgleservice, graveringer samt salg af plejemidler.
Sko & Mode Butikken
Rep. af alt slags fodtøj. Blokning af fodtøj og støvleskafter.
Skolageret Viborg A/S
Vi er en stor skobutik med eget skomagerværksted. Vores skomager har mange års erfaring med bl.a. udskiftning af lynlåse på riderstøvler. Skomageren laver også forhøjelser og andet mere almindeligt skomagerarbejde.
Skomadsen
Skomager Ove Beck
Udfører reparationer og er håndskomager. Reparation af sko, kufferter og tasker m.m. Kan også isætte lynlåse i læderfrakker
Skomager-huset
Vi reparerer alt slags fodtøj / opbygning /ortopædisk fodtøj blokning / isætning af lynlåse RIDESTØVLER / TASKER m.m Gravering af pokaler samt skilte / Hundetegn m. m SALG AF POKALER
Skomageren
Reparation af fodtøj og alt i lædervarer.
Skomageriet Skosålen
Fagudlært håndskomager /29 års erfaring indenfor skomageri : alt i reparationer indenfor fodtøj , forforhøjelser,indlæg, rep. af tasker, kuffert , mapper, punge osv , Alt i lynlåse( 2000 lynlåse på lager) MC -tøj , pelsrep, tøj-rep, rep. af seletøj , dækkener og ridestøvler . Symaskinekapacitet 22 mm i højden
Sport Dress
Reparation af sportstøj og sko samt isætning af lynlåse, også reparation af badminton- tennis- og squashketchere.
Stens Skomageri
Vi udfører stort set alt i skoreparation, ortopædisk tilretning af købefodtøj, isyning af lynlåse - også i ridestøvler. Vi klarer gravering i alt lige fra pap til glas og metal, og vi har et kæmpe udvalg af sportspræmier og nøgler.
Sy-Smeden.dk
Udskiftning af lyn-låse i tasker, støvler, jakker, bukser i skind. Reparation af taske remme Syning af forstærkninger Afkortning af bælter Om-forandring af støvler ind-syning eller afkortning af skafter. •I slåning af nitter i tekstiler eller skind
Teaterskomager
Trianglens Hælebar
Reparation af sko og lædervarer.
Vestegnens Bandageri

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger