Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Elektronik -> EDB

2doit
Reparation af EDB og fjernelse af vira og andet snavs - genetablering og salg af brugt It.
2tal Galten Radio-Tv
Vi tilbyder reparation af et bredt udvalg af markedes produkter, samt montering af antenner og paraboler.
2tal v/Steffen Larsen
Reparation af Radio/tv. PC og antenne-parabol anlæg.
ACS-Advanced Computer Systems
Reparation af EDB-udstyr, højttalere, telefoner og digitale kameraer.
Ajdata
Ajdata.dk er danmarks ældste computer butik med dertilhørende værksted. Vi har eksisteret i mere end 37 år og har stor erfaring med reparation af computer udstyr, bærbare computere, tablets og iphones.
AK Computers ApS
AK Computers hjælper private som erhverv med alle slags computer problemer, sælger alt indenfor it udstyr og telefoner. Startet i 1997.
AREPA Danmark
Vi specialiserer os i reparation og renovering af udstyr der har været udsat for overlast så som overspænding, væske eller fysisk skade.
Attech Computer
Hent hjælp, når du har behov! Vi er klar til IT-service på værkstedet - eller ude hos dig! Har du brug for vejledning om opgradering eller anskaffelse af IT-udstyr, eller mangler du en tekniker til at installere eller efterse dit EDB-udstyr, står vore kvalificerede medarbejdere parat til at betjene dig i butikken og på serviceværkstedet. Vi kan også sende en tekniker ud at hjælpe på stedet (on-site).
Audio Consult ApS
Reparation af udstyr med radiorør, højttalere, pladespillere, CD afspillere, samt almindeligt HIFI udstyr.
Auning Radio & TV A/S
Vi har vores eget moderne service værksted tilknyttet forretningen. På værkstedet reparerer vi alt inden for radio/Tv og computer udstyr. Skulle du have problemer med andre elektroniske apparater er der stor sandsynlighed for at vi også kan klare det. Vi henter og bringer gerne din reparation og hvis det er dit TV der er problemer med stiller vi gerne et låne-TV gratis til rådighed, mens vi klarer din reparation på bedste måde. Vi vil gerne give dig sikkerhed for at vælge rigtigt og vejlede dig ærligt og reelt også når det gælder reparation af dine elektroniske apparater. Er du i tvivl om reparationen kan betale sig giver vi dig gerne et tilbud før vi reparerer dit apparat. Det koster selvfølgelig lidt at få undersøgt dit apparat men dit apparat skal vel have den bedste service der fås, og hvis du accepterer reparations tilbuddet koster tilbuddet ikke noget. Hvis det skulle vise sig at reparationen ikke kan anbefales eller du ikke ønsker apparatet repareret koster reparations tilbuddet heller ikke noget, hvis du køber et tilsvarende nyt apparat hos os. Vi tænker grønt. Kan apparatet ikke repareres, sørger vi gerne for at det destrueres på en miljømæssig forsvarlig måde.
BJ Computers
BJ Computers laver reparationer for både firmaer og private. Alt indenfor it herunder PC, notebook, telefoner, tablets, printere mv. Er der brug for at genskabe data fra defekt harddisk, hukommelseskort, USB pen, flashmedie eller andet, har vi stor viden indenfor dette. Vi har stor viden indenfor bla. mærkerne Acer, Lenovo, HP, Abook, Adesk, Synology, Canon, Epson m.fl. BJ Computers leverer tryghed inden for it. Vi er et mindre firma med mange samarbejdspartnere. Vi er fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag. På den måde agerer vi proaktivt og minimerer jeres fremtidige servicebehov. Det er effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed uanset størrelse.
BJ Data Teknik
Blackbox Data Consult
Bogild IT
Vi reparerer alt it udstyr
Bramming Electronic
Hos Bramming Electronics har vi specialiseret os i reparation af de fleste store smartphone og tablets mærker og modeller. Uanset om du har en iPhone, iPad, OnePlus, Huawei, Sony, LG, Nokia eller Motorola, så kan vi reparere din mobiltelefon, tablet, Mac eller PC. Vi er placeret i Bramming med nem adgang for vores kunder fra Esbjerg, Varde, Ribe og Vejen. Mangler din telefon eller computer her på listen eller har du spørgsmål om reparation af din iPhone, så kontakt os på telefon 71 99 29 53 - hverdage mellem kl. 12 og 16.
Bredgade14.dk
Bruuns TV Service
Mobiltelefoner, Tablets, MAC, PC, TV mv. Reparation af alle gængse mærker. Nordjyllands billigste. Også ORIGINALE reservedele til ALLE mærker.
CBC - Din Lokale IT-Partner
Vi tilbyder hurtig og billig reparation af computere og IT-udstyr i hele Danmark. Find nærmest reparationssted på http://cbcit.dk eller 76207900.
CC-Trading ApS
Alt i reparation af mobil, tablet og computer. Desuden også 10.000 varenumre inden for tilbehør, beskyttelse og covers til IT-enheder. Mange teknikere ansat, og kort ventetid!
CCPIP.DK - CompuConsult Data
Vi har to afdelinger
CentrumReparation
Com-tech
COMPAID
Reparation - salg - service af IT udstyr Rettelse af software fejl og meget mere !
Compu Partner
reparation af pc, udskiftning af defekte strømstik i bærebar pc, fjernelse af virus, udskiftning af hardware.
Computer112
Vi er specialister i Datagendannelse / Data Recovery i alt lige fra feriebilleder til virksomhedsdokumenter vi gør det umulige muligt gennem Datagendannelse af tabte data. Er du kommet til at slette vigtige filer eller dokumenter fra din computer, og kan du ikke finde dataene i papirkurven? Er din harddisk defekt? Får du en underlig fejl meddelelse, eller er der data på harddisken, du ikke kan tilgå? Vi er i stand til at redde data fra harddiske, hvor filerne umiddelbart ikke er tilgængelige, eller hvis harddisken ikke detekteres af computeren. Vi er også i stand til at tage hånd om fysisk skadede medier. Kommer der en underlig mislyd fra din harddisk, er den højst sandsynligt fysisk defekt. I sådanne tilfælde råder vi over cleanroom faciliteter, som nogle af de eneste i Danmark hvor vi i et støv- og fugt frit miljø sikre optimale vilkår for, at vi kan gendanne dine data. kontakt Computer112 eller følg vejledningen på vores hjemmeside vi har en rednings % på 99 og kan rede dine data på ca. 5 dage.
Computerlavpris
Bemærk: Fjern-computer hjælp, bor du ikke lige i omegnen af Århus kan vi stadig hjælpe dig med visse opgaver ved hjælp af fjern-kontrol af din computer samtidig følger du med på din skærm. Vi kan bla. hjælpe med: Reparation af computere, Opgradering af computere, Flytning af data, Fejlfinding på IT udstyr, Montering/opstilling af IT udstyr, Netværk, Trådløst netværk, Printerdeling, Installation af software, Gendannelse af slettede data/filer, Hjælp til backup, Genoprettelse efter virus angreb, Sikring mod virus, Fjernelse af virus, malware, adware mv., Genoprettelse af styresystemer, Hjælp til opsætning af Internet/mail Total vedligeholdelse af IT miljøer, Hurtig hjælp ved nedbrud, Strømbesparende IT miljøer, Installation af Linux styresystemer, Backup af fungerende system. Opsætning af RAID diske, Bruger rettigheder i IT miljøer, Sikring af data ved strømafbrud, Udskiftning af IT systemer, Redning af data ved system nedbrud, Forældrekontrol. Alt arbejde udføres af certificeret IT tekniker. Vi arbejder efter princippet "no cure, no pay" dvs. vi kræver ikke betaling hvis din komputer ikke kan laves. Bemærk, udkørende døgnservice. gratis hent og bring i Århus området.
Computeroptimering
Hurtig og professionel IT-support til din computer via fjernsupport i hele landet, eller på eget værksted i Silkeborg.
ComputerVærkstedet
Reparation, salg og service af bærbare og stationære computere. Kundebesøg, fjernelse af virus, Trådløs opsætning til internettet mm. Hurtig, billig, effektiv.
Data Gården A/S
Reparation af EDB udstyr
Data-City
Datronic ApS
Alt i reparation af EDB udstyr. Såsom PC`er, printere, skærme m.m.
Digital Installation
Overvejer du at få monteret en parabol, installeret kabel TV eller noget helt tredje? Så er du havnet det helt rigtige sted. Bag Digital Installation står Jesper Møller Baltzer. Jesper er autoriseret installatør hos alle de store tv-udbydere, og han har 25 års erfaring med installation af alle former for tv-signaler.
Digitalsupport
Dataredning og data recovery for privat & erhverv - Altid gratis analyse - 24/7 service når det haster - Digitalsupport - har i 16 år reddet data for private, virksomheder og mere end 200 partnere. Professionel data redning i Danmark til faste lave priser. Alle reparationer og dataredninger foretages af Digitalsupport - din enhed sendes ikke til udlandet som det sker mange andre steder. Dataredning fra harddisk, SSD, USB stik, NAS og RAID.
Duckshouse Mac Service
Duckshouse er specialist i reparationer af Apples bærbare og stationære computere. Kontakt Duckshouse hvis du har brug for hurtig hjælp til din Mac. Vi udfører udskiftning af en knust skærm, defekt harddisk, opdatering af styresystem og genetablering af mistet data. Vi kan også reparere grafikchip fejl på Macbook Pro - Har du en ældre mac du vil have hurtigere kan vi udføre skift til SSD og mere ram.
EDB- & Servicecenter
Kører ud og reparerer. Speciale: Rensning af inficerede systemer (virus og hackerangreb).
Elgiganten A/S
Her finder du information om, hvad du kan gøre når dit Computer-produkt ikke fungerer som det skal. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål - vi kan hjælpe dig!
Ercom ApS
Reparation af mange typer pc,er. smart-phone reoaration
Fixphone ApS
Alle Fixphones værksteder er ESD-godkendte, og vi har teknikere, der alle er udmærkede med certifikater samt 10-15 års erfaring af reparationer indenfor alle typer af telefoner, tablets, computere samt andre elektroniske enheder.
Furesø Data ApS
Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.
Green.dk ApS
Green.dk ApS
Apple Autoriseret Service værksted med butikker i København og Roskilde.
Green.dk ApS
Hos Green kan du få en hurtig og professionel reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac eller andet Apple-produkt. Vi har butik samt værksted i København og Roskilde. Vi er autoriseret af Apple, hvilket betyder, at hele vores personale samt teknikere er certificeret hos Apple, til at kunne servicere samt reparere dine Apple produkter.
Hanelius IT
PC opsætning | Facebook | E-mail | TV-installering | Surroundsound | DVD-afspiller | Harddiskoptager | Mobiltelefon | Software | Hjemmeside | Fjernelse af virus | Outlook | Sikkerhedskopiering | Dropbox | SkyDrive | TV-Kanallister | Gmail | Vejledning | Kurser | Formatering | Ny PC | Flytte filer fra gammel PC | Gendanne slettede data | Internet | Trådløs netværk | Synkronisering af kontakter og email på mobilen | Og meget meget mere...
Holstebro & Lemvig Data
Reparation af IT, primært hardware og software.
Humble IT ApS
Mac reparation på Østerbro i København. Originale reservedele og 2 års garanti.
iMakeiPhones Munkebo
iMakeiPhones har 23 års erfaring indenfor elektronik reparationer. Alt indenfor hardware og software, kan vi hjælpe dig med. Ekspertise af computer reparationer, smartphone reparationer, iPhone reparationer, iPad reparationer, Reparationer af TV og Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed. Vi tilbyder altid en overkommelig pris på din reparation.
iMakeiPhones Odense | Elektronik TV & IT - PC Reparationscenter | iPhone & iPad
iMakeiPhones har 23 års erfaring indenfor elektronik reparationer. Alt indenfor hardware og software, kan vi hjælpe dig med. Ekspertise af computer reparationer, smartphone reparationer, iPhone Reparationer, iPad Reparationer, Reparationer af TV og Robot Støvsugere Reparationer. Hos iMakeiPhones får du en ærlig vurdering af din enhed. Vi tilbyder altid en overkommelig pris på din reparation.
IP-Support
Computer problemer eller brug for IT konsulent, så kontakt os på Tlf: +45 6053 6110 • Mail: kontakt@ip-support.dk eller besøg værkstedet på Jagtvej 208 – Vi tilbyder IT-assistance web-Hosting og reparation af PC og Mac, assistance til netværk og bredbånd og meget mere
iRepair
Reparationer af iPad, iPhones og Macbook. Alle reparationer udføres på vores professionelle værksted i Valby
IT skadestue
PC hjælp til private og virksomheder. Vi har butikker i både Skælskør og Næstved. Vi køre også gerne ud til dig.
IT-mekaniker Huset Venture
Mange bliver rådvilde, når pc’en derhjemme strejker. Men der er hjælp at hente hos it-mekanikerne i Huset Venture. Vi er nemlig selv nørder og brænder simpelthen for at tjekke og reparere defekte computere. De store butikker vil ofte dømme en computer død, når den ikke længere fungerer. Eller muligvis sende den andre steder hen, så andre kan vurdere, om den er værd at reparere på. Hos it-mekanikerne får du direkte og personlig kontakt med en tekniker - og vi finder fejlen gratis.
ITech-Rep
ITech-Rep.dk er et firma, der arbejder hårdt for, at der altid er fremgang og tilfredse kunder. Med kvaliteten i vores arbejde kan vi både fastholde eksisterende kunder og dermed også tiltrække nye kunder. Vi er en virksomhed med 10 års erfaring og er i stand til at levere det ønskede til alle vore kunder. Vi beskæftiger os med reparation og service af smartphones, tablets, PC’er og diverse elektronik, Vi anvender kun OEM & Originale dele. Hos ITech-Rep har vi også salg- & ombytningsservice. Hos os er kvalitet og service altid i top. Derfor tilbyder vi altid 2 års reklamationsret på det udførte arbejde og udskiftede reservedele.
ITech-Rep.dk
ITech-Rep.dk er et firma, der arbejder hårdt for, at der altid er fremgang og tilfredse kunder. Med kvaliteten i vores arbejde kan vi både fastholde eksisterende kunder og dermed også tiltrække nye kunder. Vi er en virksomhed med 10 års erfaring og er i stand til at levere det ønskede til alle vore kunder. Vi beskæftiger os med reparation og service af smartphones, tablets, PC’er og diverse elektronik, Vi anvender kun OEM & Originale dele. Hos ITech-Rep har vi også salg- & ombytningsservice. Hos os er kvalitet og service altid i top. Derfor tilbyder vi altid 2 års reklamationsret på det udførte arbejde og udskiftede reservedele.
ItHansen/v Kim Hansen
www.ithansen.dk er en webshop hvorfra der sælges billige computere. Samt der tilbydes billigt udkørende computer hjælp i Odense ja faktisk over hele Fyn. Og har man brug for at få sin computer til reparation, hvor harddisk, grafikkort eller lign. skal udskiftes. Så kan denne blive ordnet på eget værksted. Mvh. ItHansen/v Kim Hansen
Linktech
EDB-udstyr (bærbare, stationære, servere) repareres og opgraderes.
Mac Kaptajnen
Mac Kaptajnen tilbyder Mac Reparation og Mac support i Århus, Odense, Aalborg, København samt fjernsupport over hele Danmark. Vi har speciale i reparation af MacBook og kan også hjælpe med reparation af Macbook retina skærm fejl. Vores Macbook Pro Retina Staingate Fix er langt billigere og mere holdbar end alternative løsninger, da du slipper for at udskifte din eksisterende skærm.
MACMO ApS
Mac reparation på Amager
MacRep.dk
Mac Specialist
Macreparation
Hos Macreparation.dk er vi specialiserede i reparation og support af Apple Mac-computere, som vi har arbejdet med i mere end 10 år. Vores kompetencer begrænser sig ikke kun til teknisk viden omkring MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini, men også et gennemgribende kendskab til macOS.
Mentech A/S
Apple, Samsung, Huawei, Acer og Motorola autoriseret værksted Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære, tv og andet elektronik, hårde hvidevarer, robotstøvsugere osv. Send SMS 7171 5050 og få svar med det samme
Mentech A/S
Apple og samsung autoriseret værksted Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære, tv og andet elektronik Send SMS 7171 5050 og få svar med det samme
MiPhone
MiPhone er Danmarks største reparatør af iPhones og iPads, med mere end 40 butikker spredt over hele landet og hovedkontor i Herlev, hvor der også er mulighed for reparation mens du venter uden tidsbestilling. Der bruges udelukkende originale reservedele og der gives naturligvis 2 års garanti.
Morgen.dk
- Reparation, service og support af Windows baseret computere på eget værksted i Slagelse til primært virksomheder. - Internet Fjernsupport for hurtig og billig afhjælpning af IT relateret problemer. - Rådgivning & design af hjemmesider/webshops - SEO (søgemaskineoptimering), Google Ads, Online Marketing - Grafisk design & produktion af skilte, bilreklame, tryksager o.lign.
Nielsen Knowhow
Reparation af alle former for teknik, mekanik & elektronik.
Nordjysk Computerservice
Nordjysk Computerservice er placeret centralt i Aalborg med gode parkeringsforhold, vores speciale er reparation af PC, Mac og iPhone. Vi leverer en alsidig service til en fornuftig pris.
Nordsjællands IT Service ApS
IT Services til Virksomheder og Private • Vi tilbyder hjælp fra en stor palette med IT Services, som benyttes af såvel virksomheder som private • Vi kan hjælpe med at løse jeres it-opgaver, helt eller delvist, i samarbejde med Jer • Vi kan tilbyde vores services både ad hoc eller på fast tilknyttet basis • Vi leverer proffesionel IT Service og kompromiløs kvalitet • Hurtig planlægning og opstart i samarbejde med Jer • Billigste priser i Nordsjælland
number1service A/S
Autoriseret værksted med speciale i reparation smartphones, tablets og Apple produkter. Vi fokuserer på lokal tilgængelighed, hurtig reparation, logistik og en høj faglighed.
number1service A/S
Autoriseret værksted med speciale i reparation smartphones, tablets og Apple produkter. Vi fokuserer på lokal tilgængelighed, hurtig reparation, logistik og en høj faglighed.
O.S. Data
IT service og support. Reparation af IT-udstyr. Salg af hardware og software.
PC Doktoren
IT-løsninger til små- og mellemstore virksomheder Enkle og stabile IT-løsninger til små- og mellemstore virksomheder med fokus på fornuftige priser og et højt serviceniveau. PC Doktoren er IT-konsulentvirksomhed med speciale i IT- løsninger de små- og mellemstore virksomheder. Vores mission er at levere holdbare løsninger, som tager udgangspunkt i din og dine brugeres hverdag. Det betyder, at vi sætter en ære i at levere en uovertruffen service sammen med de teknologiske løsninger.
PC Fixer
PC Kabinettet ApS
Reparation af EDB udstyr.
PC Odense ApS
PC & Mac Service:Reparation af computer, fejlsøgning af PC/MAC, udskiftning af skærm, udskiftning af tastatur, udskiftning af harddisk, udskiftning af blæser, rens af virus, fysisk rens af din PC/MAC, rens af væskeskadet PC/MAC, backup af data, datarecovery.
PC Service Center
PC Service Center er en virksomhed, der tilbyder teknisk support og reparationstjenester til computere og andre elektroniske enheder. Virksomheden blev grundlagt med det formål at give kunderne pålidelige og hurtige løsninger på tekniske problemer, som de kunne støde på i deres daglige brug af elektronik. PC Service Center har et team af erfarne teknikere, der er i stand til at diagnosticere og reparere en bred vifte af hardware- og softwareproblemer på både Windows og Mac-baserede enheder. Ud over reparationstjenester tilbyder virksomheden også rådgivning og installation af nye systemer og netværk. Virksomheden har også et stort udvalg af computerdele og tilbehør på lager, som kunderne kan købe til en konkurrencedygtig pris. PC Service Center har som mål at være en enestående teknisk support og reparationstjeneste i branchen, og har en tilfredshedsgaranti for alle deres tjenester. Kunder kan besøge PC Service Centers hjemmeside for mere information om virksomheden og dens tjenester, eller besøge deres fysiske placering for personlig betjening og rådgivning.
PC Service Center Rødovre
PC Service Center er netop åbnet i Rødovre på Islevdalvej 100A. Her finder du vores bedste servicecenter til dato. Vi kan udfører meget teknisk komplirede reparation af PC og Mac her. Alle computere repareres professionelt og hurtigt, gerne indenfor 1 time.
PC-Hjælpen
Kompetent hjælp til mindre virksomheder og private med it problemer. Reparation af udtyr på eget værksted, instalallation af programmer m.m. Opsætning af netværk. Recovery af tabte data m.m.m.
pc-home-service
Udkørende computer service i hele Jammerbugt kommune ved akut problemer med PC-en.Benyt mobil nr. 23 20 16 27 Eget værksted på adressen Hammershøj 9 her udføre eftersyn, reparation, opgradering og ombygning PC-er. Venlig hilsen pc-home-service
Phone Republik
Phone Republik Hos os kan du altid være sikker på at få god service, og de bedste reservedele af højeste kvalitet.. Vi løser alle elektroniske enheder såsom telefoner, tablets, pcer og endda din spillekonsoller. Vi tester vores reservedele inden de monteres, så du slipper for at skulle bruge tid på at komme tilbage med en reklamation. Vi har over 10 års erfaring på dette område, og mere end 8 års erhvervserfaring i Danmark Phone Republik stopper aldrig med at arbejde, og fokuserer hele tiden på at udvikle forretningen, som forhåbentlig vil komme endnu flere private kunder og virksomheder tilgode i fremtiden Vi har en høflighed telefon til rådighed, mens vi reparerer din smartphone. Nu Vores mål er Enkel. S.K.H. - Service, kvalitet og hastighed.- Velkommen til vores verden!
Pro-Consult
Pro-Consult er et ingenørfirma der udbyder elektronikservice i alle afskærminger.
Produkt-Guiden.dk
Produkt-Guiden ApS fører et af danmarks største udvalg af reservedele til bærbare computere. Batteri, Lader, Tastatur, Skærm, Ram, Harddisk, Tasker, Mus, Optiske drev samt plastik dele. Til bl.a. Acer, HP, Compaq, Lenovo, MSI, Toshiba, Fujitsu, LG og mange flere.
Quickphone ApS
Quickphone ApS
Førende inden for reparation og skærmskift af iPhone, iPad, HTC, Samsung, Nokia, Sony og LG. Reparer som regel inden for 30 minutter. Udfører også farveskift på iPhone/iPad. Prisgaranti med100% tilfredshedsgaranti.
rep2sale / Hifi dude
Vi reparerer alt indemfor elektronik minus mobiltelefoner, tv og tablets. Er specialister i Hi-fi audioudstyr. vi har mere end 40 års erfaring. Vi sælger også Hi-fi. Vi kan også kontaktes på contact@hifidude.com
RR-Elektronik
Reparation af: Radio / Tv, Edb & Diverse Elektronik. Fremstilling af Print & Elektronisk kredsløb. Montering af Parabol & Antenner
ServiceCenter Skive Aps
Reparerer også EDB udstyr. Reparation af alt B&o+øvrig elektronik
ServicePartner Danmark A/S
ServicePartner Danmark A/S startede som uafhængig IT-Service Leverandør 1995, med fokus på service og reparation af kontor maskiner, elektronisk udstyr og hotline support, samt reparation og håndtering af garanti, reklamations, forsikringsskader samt tilbudssager. Certificeret af bla. Apple, Fujitsu og Microsoft. Vi har stor erfaring med reparation af Bærbare & stationære computere, samt div. håndholdte enheder og kontor maskiner. Vi håndtere alt fra funktionsfejl og fysiske skader samt væskeskadet udstyr. Vi er Ibas Certificeret Datarekonstruktions Partner. Vi håndterer de kendte mærker som f.eks. Acer, Apple, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, MSI, Packard Bell, Samsung, Toshiba, Xerox & Zepto. - Vi tilbyder flexible løsninger efter behov - Vi tilbyder netværks/server overvågning efter aftale. - Vi håndterer alle reparationer hurtigt og professionelt - Vi kan tilbyde faste enhedspriser - Vi kan fremskaffe nogen af markedets billigste reservedele
SJ-Data
Vi reparerer næsten alt indenfor IT udstyr. Se nærmere på www.sj-data.com
SoIT
SoIT - Sydhavsøernes IT reparerer både bærbare og stationære computere. Derudover køber vi din defekte eller ældre bærbar til reservedele og sælger også brugte renoverede bærbare og stationære computere.
StayOnline.dk
Vi er autoriserede Apple-reparatører beliggende i København og Aalborg. Vi bruger udelukkende originale Apple-reservedele. Vi udfører reparationer på alt Apple-udstyr som inkluderer: iPads, Macs, iPhones, Apple Watch og meget andet. kom ind i butikken for et godt tilbud.
Stuhr Elektronik ApS
Vi leverer både til erhverv og private. Salg, service og reparation af IT hardware og software. Installation af netværk og kommunikation. Elektronikproduktion af industrielle apparater.
Tandskov Elektronik Teknik
Reparation af fladskærme, pc, laptop, Hi-Fi, grammofoner, båndoptagere, software mm. Gratis tilbud - Repareret eller gratis
TechAmmo
Vi ved hvor svært det er, at undvære sin iPhone. Derfor klarer vi iPhone reparationer på under 60 min.Vi står inde for det vi laver, derfor giver vi dig naturligvis garanti på alle vores reparationer, samt vores tilbehør. Tidsbestilling er ikke nødvendigt for vore kunder. Du kan blot komme ind fra gaden og få din enhed repareret.
TechAmmo ApS
TechDoktoren ApS
Hos TechDoktoren har vi er formål om at holde elektronikken i live. For meget elektronik bliver ikke istandsat eller ikke genbrugt. Det vil vi ændre på. Derfor tilbyder vi: - Reparation af elektronik især iPhone, iPad, Macbook, Smartphones og Laptops - Salg af brugt elektronik især iPhones Vi vil glæde os til at møde dig ?
Torp Telekom
Torp Telekom - Din partner i trådløs kommunikation ? 2-Vejs radio kommunikation ? Trådløse Dataforbindelser - Punkt til punkt og punkt til multi punkt ? Telemetri ? Maste og antenne installationer ? Rådgivning og konsulent bistand ? Radio syn af lystbåds installationer.
VIFIXR ApS
Reparation af stationære & bærbare computere, Android & Apple mobiler, samt andet it-elektronik. Reparation & Support - Salg & Service
Würtz Radio - Tv - Computer
Gratis tilbud på alle reparationer, alt laves på eget værksted - intet sendes ud i byen.
Århus PC
Århus PC hjælper både private, firmaer og institutioner med software og hardware reparationer på mac og pc. Ingen timepriser, men altid oplyst fast pris inden vi går igang. Hurtig og altid venlig service. Eks. Er din bærbar skærm itu, er valget os til din rep.!

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger