Håndværksydelser -> Elektriker

Abild El-Forretning ApS
Reparation af el-værktøj.
Bennike El A/S
Elektriker, varmepumper, lamper, el,
Boysen El & Teknik
Erfaren og miljørigtig elektriker i Helsingør med stor fokus på grønne løsninger
Bro El-Service
Bro el-service tilbyder alt inden for el-opgaver og installationer. Firmaet drives af Anders Bro Andersen og har beliggenhed i Kalby ved Holme-Olstrup. Dette er din elektriker i Næsted, Ringsted og Vordingborg området.
Damberg Byg
El- og håndværker i Farum. Vi kan hjælpe med alle former for reparation, og håndværker- og elarbejde. Vi udfører det meste af vores arbejde på Nordsjælland, og vores medarbejdere er professionelle og kvalitetsbevidste. Vi kan hjælpe med alt fra købsrådgivning til byggerådgivning! Kontakt os i dag, og hør mere!
Dansk Industri Kompensering ApS
Dansk Industri Kompensering ApS er en virksomhed, som både producerer/bygger specialløsninger indenfor fasekompensering. Vi forhandler også nøglefærdige kondensatoranlæg. Ring og hør for at få et uforpligtende tilbud eller besøg vores hjemmeside for at få et indblik i vores produkter og services.
El Hjørnet i Centrum
Hårde hvidevarer, elartikler, køkkenredskaber, lamper m.m. Ventilationsanlæg, fodringsanlæg, udmugningsanlæg.
EL HUSET GLUMSØ ApS
El-optimering.dk
Hos El-optimering er vi autoriserede elektrikere, og det vigtigste for os er samarbejdet med dig, samt kvaliteten af vores arbejde - som går hånd i hånd med førnævnte. Vi laver alt indenfor el-installationer, og ingen opgaver er hverken store eller for små. Lige fra opsætning af stikkontakter til renovering af boliger eller installation af hårde hvidevarer. Vi tilbyder ydemere gode priser og rådgivning til energirigtige løsninger. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.
Elinstallatør Poul Arne Poulsen & Søn V/Svend-Aage Poulsen
FILTENBORG EL A/S
Elektriker i Næstved der varetager opgaver for både private og erhverv. Virksomhed i vækst.
Gruber El-teknik
Kaltoft El
Københavns El-Service ApS
Københavns el service leverer altid høj service og kvalitet, til gode priser. Vi er erfarne fagfolk, der kan vores kram. Vi opererer med døgnservice, hvis du har brug for det. Kontakt os i dag
Lyngby El-Team v/Tim Madsen
Lyngby El-team er en elektriker og el-installatør, som opererer i Lyngby, Virum og Gentofte området. De er et serviceminded el firma som både hjælper med elinstallationer hos private, erhvervskunder samt ejerforeninger. Kvalitet og service rangerer højt hos os! Derfor udfører vi kun et arbejde hos dig, som vi er stolte af. Vi sørger for, at dit projekt foregår under de bedste forhold, og vi rådgiver dig under hele processen. Derfor er det vigtigt for os at have dialog under hele forløbet, så vi på den måde kan finde frem til den bedste løsning for dig. Vores ambitioner er store, og vi er først tilfredse, når du er.
Norh elektriker & elservice København
Hos Norh ApS har vi samlet det hele under ét tag. Du kan derfor få hjælp til både tømrer-, maler-, elektriker- elektriker København og låsesmedopgaver. Vi har valgt at samle flere faggrupper, for at gøre vores kunders byggeproces nem og effektiv. Når du vælger Norh ApS til at varetage dine opgaver, kan du derfor være sikker på at få løst opgaverne hurtigt og professionelt.   Løsningsorienteret fagmænd Når du beder Norh ApS om at varetage dine opgaver, kan du nøjes med ét firma til at løse alle projekterne. Dette gør din byggeproces langt mere overskuelig, da du slipper for at koordinere de forskellige faggrupper, så de møder op på det rigtige tidspunkt. Vi sørger for, at de involverede fagmænd befinder sig på opgaven på det helt rigtige tidspunkt. Dette sparer dig både tid, energi og penge og din byggeperiode bliveroverskuelig og nem. Med mere end 10 års erfaring i branchen er vi rutineret i de fleste typer af opgaver i mange størrelsesordener og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt.
Norh Elektriker Amager
Elektriker på Amager som udfører alt i el service, en del af Norh
Norh entreprise Aps
https://www.norhentreprise.dk/elektriker-koebenhavn er en elektriktriker i København med omegn. Vi er en del af Norh.
Ohms-EL ApS
Ohms-el er et elektriker firma, der yder en lang række services på Sjælland og Fyn. Vi er primært specialister indenfor nybyg/renovering, Industri og Smart homes.
Preben Lind ApS
Udfører og reparerer el-installationer.
Selskov Elektric Aps
Vi er en elvirksomhed som udfører alle former for elarbejde.
TEH-Elservice ApS
Hos TEH-Elservice er kvaliteten i fokus. Det er afgørende for mig og mit arbejde at du som kunde er glad og tilfreds efter jeg har løst din opgave, som elektriker. Som elektriker i Maribo med over 20 års erfaring kan jeg blandt andet installere og reparere lyskilder, varmepumper, el tavler, diverse el systemer som stikkontakter og alverdens grønne løsninger som ladestandere til elbiler. Hos mig kommer kunden altid først og jeg værdsætter den personlige kontakt til alle mine kunder. Derfor kan du altid føle dig tryg ved både mig og mit arbejde.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger