Møbler og inventar -> Møbler

2 M Polstring
Ompolstring og reparation af møbler.
Aarhus Møbelrestaurering
Reparation af antikke og moderne møbler
Acantus
Alt i restaurering. Møbelklassikkere og antikviteter. Forsikringssager m.m. 30 års erfaring, kvalitet en selvfølge.
Acantus
Alt i restaurering. Møbelklassikkere og antikviteter. Forsikringssager m.m. 30 Års erfaring, kvalitet en selvfølge.
Antik Fyn
Afsyring af møbler. Afhenter gerne efter aftale
Antik Håndsnedkeri
Møbelrestaurering, håndpolering samt forsikringsskader. Reparation af antikke og nye møbler.
AP Møbelpolstring
AP Møbelpolstring tilbyder alle former for ompolstring og reparation af møbler
ApS møbelpolstring og skum
Alt i skum, ompolstring, kuffertindlæg, madrasser, tæpper, senge, bådhynder, campinghynder og møbelpolstring. Vi tilbyde totalløsninger til private- og erhvervskunder.
B Matthes Møbelpolstring
Møbelpolstring
Balderus ApS
Specialister i fletning af sæder på såvel nye som gamle arkitekttegnede stole. F.eks.: kuvertflet, gjorde, fransk flet og planflet. Vi har desuden møbelpolstrer værksted, så vi kan ompolstre og ombetrække polstrede møbler. Snedkerværkstedet bruger vi også, hvor vi kan reparere skader på træværk og pudse træet op så det står flot igen.
Bent Hansen
Møbelpolster med speciale i læder.
Bevaringscenter Nordjylland
Bevaringscenter Nordjylland tilbyder konservering og restaurering af blandt andet møbler, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund.
Bjarnaa`s Møbelpolstring
Bondes Møbelfabrik A/S
Renovering af møbler
Butik Antik
Bøgh/Lisberg Møbelpolstring
Om- og nypolstring af nye og gamle møbler og inventar.
Dagnæs Møbel- og Autopolstring
Møbel- og autopolstring. Ompolstring af alle slags møbler. Alt i autopolstring og rep. Rep. af bådekalecher og lign. Industri synings opgaver løses Campingvogns hynder og fortelte rep. Institutions møbler ombetrækkes. Massagebrikse og tandlægestole ombetrækkes.
dahl & juul - Interiør ApS
MØBELPOLSTRING | DESIGNMØBLER | BOLIGTILBEHØR
Dahlerup
Ompolstring i alt i stof og læder.
Design Classique v/Tonny Weber Wollesen
Alle former for renovering af møbler, herunder snedkerarbejde, polstring, lakering mv.
Egedal Polstring ApS
Endelave Flet
Professionel omflet og reparation af Poul Kjærholm møbler, både PK1, PK20,PK22 og PK24. Hentes og bringes over hele landet. Nyflet af PK20 og PK24 for Fritz Hansen.
Fabricius Polstring
Favrskov Møbelpolstring
Stole, sofaer, hynder, puder, bil, båd, campingvogn, MC, senge, produktudvikling,
FH Restaurering
Restaurering og reparation af antikviteter og møbler.
FL - Buur ApS
Polstring af møbler og interiør til last- og personbiler.
Fluxx ApS
Fluxx Rengøring tilbyder både privat- og erhvervsrengøring i hele København og omegn. Vi hjælper med rengøring af lokalerne, inventaret og selvfølgelig den private bolig.
Fredensborg Møbelsnedkeri
Reparation af antikke og nye møbler. Lakering, polering, maling. Fremstilling af langborde. Fremstilling af reoler også til indbygning. Restaurering og rensning af malerier og rammer.
Frederik Damm og Co’s Eftf.
Renovering og traditionel ombetrækning af nyere og ældre møbler/antikke møbler. Levering & montering af gardiner samt solafskærmning, til private samt erhverv. Laugsmester med 40 års erfaring. Medlem af Sadelmager & Tapetsererlauget Dansk Håndværk - Deres garanti for kvalitet. Håndværkerforeningen
Fyns Industripolstring
Møbelpolstring&Reparationer af Møbler og læder&stof
Glyngøre Systue
På min lille systue ligger kvalitet og service øverst på listen. Jeg syer for private, der indleverer tøj til reparation eller ændringer, f.eks. opsøm, ind og udsyninger, isætning af nye lynlås i bukser og jakker. Ændringer på gardiner, stopning af strømper o.l. Ombetrækning af møbler i mindre omfang.
Grindsted Møbelpolstring
Gunner Thomsen
Alt indenfor møbelpolstring også i biler.og mc sadler
Gyldenvang møbelpolstring
Ompolstring af møbler Hynder til båd og campingvogn Møbelstoffer og læder Materialer og værktøj til Gør- Det- Selv Krøyerkugler Knapper... betrækkes med udvalgt stof Mindre reparationer af autostole Specialopgaver i syning. Formgivning og design.
Gørtleriet v/G. Erstad Pedersen
Restaurering af kirkeinventar, lamper, antikviteter i messing og bronze. Møbelbeslag, lampedele og bronzebogstaver.
Hinrichs Møbelrestaurering
Proffesionel restaurering og renovering af antikke, klassiske, design og nye møbler. Fra fransk håndpolering, sprøjtelakering over bladguld og intarsia til drejearbejder og maling. Indfarvning og opfriskning af lædermøbler.
HKI - Hans Knudsen Instituttet
Cykler og cykeludstyr – salg og reparation Møbelsnedker – reparation og bestilling af nye møbler Metalværksted
Holbæk Autosadelmager
Alt i Auto og Møbelpolstring. kalecher, læderkabiner, sædevarme, lændestøtter, fitness hynder, camping hynder, motorcykelsadler, lydisolering og rep. af handicap udstyr.
Horsens Polstring
Specialist i reparation af kontor- og arkitektmøbler.
HS Møbelompolstring
Henter og bringer samt kører ud og viser prøver i hjemmet. Skummadresser skæres efter mål. Reparation af stilmøbler, arkitetstole, antikke møbler. Alt i stof og læder, polster, maler og lakerer.
I.C. Boliginteriør
Ompolstring af møbler og syning af gardiner.
Isodor
Vi er førende inden for pejserådgivning samt skorstensløsninger i København. Altid til rådighed efter kundens behov - selv uden for normal åbningstid.
Jackies Møbelpolstring
Møbelpolstring af alle former ombetrækning. Både og camping hynder. Ombetrækning af behandlerborde, fitness udstyr, dentalstole mm. Kontakt os for uforbindende tilbud.
Jesper Larsen Antik ApS
Restaurering af antikke møbler og moderne klassikere
Jul Nielsen Enterprise A/S
Reparation og ompolstring af møbler inden for områderne skibe, institutioner, byggeri, private.
Jydsk Møbelværk
Jydsk Polstring A/S
Interiør til biler sædevarme reparationer af polstringer, sæder, stole, både, maskiner. Vi sørger for optimal siddekomfort.
Kate`s Møbelpolstring
Møbelpolstring, bilindtræk, rideudstyr m.m.
KC Møbler ApS
Vi har både polster- og snedkerværksted og kan derfor både reparere træværk, samt ombetrække alle slags møbler. Træværk overfladebehandles, bejdses, poleres, lakeres, males m.m. Vi ombetrækker både nye og gamle møbler. Vi fremstiller hynder til møbler, både og campingvogne. Vi omforandrer møbler. Vi udfører også stoleflet på eget værksted - både i papirgarn - sjene og fransk rørflet. Alle specialopgaver løses.
Krumnålen
Reparerer alt indenfor hjem og både. Gamle- og designermøbler. Laver hynder efter mål.
Kurvemagerne
Stoleflet af næsten alle klassiske stole fra arkitekter såsom Wegner, Børge Mogensen, N.O. Møller osv. Vi har flettet møbler i mere end 75 år, og bruger kun de bedste materialer.
Kærbygård
Hos Kærbygård udføre alle typer snedkerarbejde. Vi reparere, afsliber, lakere, maler, vokser og sæbebehandler alle typer møbler i træ.
L.C. Boligmontering
Reparation af danske design- og lædermøbler. Renoverer med originale materialer og efter originale metoder.
Lars Toftum
Renovering af arkitekttegnede møbler og antikviteter. Renoverer møbler for kommuner.
LIEBECKS - Traditionel Møbelpolstring & Restaurering
Liebeck’s er en moderne møbelpolstrervirksomhed solidt forankret i håndværksfaglige traditioner. Vores grundlag er: • Solide håndværksfaglige kundskaber • Dyb respekt for tradition og historie • Stil- og kvalitetssans • Omfattende viden om materialer, former og farver På den baggrund tilbyder Liebeck’s en kompetent og professionel udførelse samt service omkring enhver tænkelig opgave. Følg værkstedet på facebook ved at gå ind på LIEBECKS hjemmeside og tryk på facebookknappen
LM. Tapetsererne I/S
Reparerer alt.
Lykkely Sadelmagerværksted
Reparation af kernelæder møbler ex. Børge Mogensen Spanske Stole, Jagtstole, Spisestuestole - alle typer af kernelæder møbler og arbejde. Udførsel af special opgaver i læder og nye design. Gennemført håndværk efter gamle traditioner, topkvalitet i materialevalg.
Læderprojektet
Læderprojektet er Værksted og butik der producere reparerer og sælger Lædervarer; tasker-punge-bælter og meget andet. Vi er også specialister i rep. af dyre tasker mærker. Vi udfører også mindre polstrings opgaver i læder & skind. Vi sælger også hobby artikler til læderarbejde; skind/læder/ nitter etc.
Lædersnedkeren
SPECIALIST I LÆDERMØBLER. Vi renoverer og indfarver lædermøbler. Falmet, hullet, udskiftning, slid, indfarvning af læder. Herudover foretager vi udskiftning af fyld i hynder som er faldet sammen. Se mere på vores hjemmeside.
Marskandiseriet
Reparation af fransk rørflet samt andre flet typer
Melbye Lakering
Vi tilbyder lakering af alle typer inventar herunder borde, reoler, skabe, stole, døre, køkkenlåger samt alle andre plast, træ, stål og metaloverflader. Vi dækker hele Odense og trekantsområdet i Jylland
Møbel-livredder Stories and Stuff
Restaurering af design, retro, antik møbler
Møbelbørsen
Specialist i møbellakering, restaurering af møbler og polstering af møbler. Har 25 års erfaring.
Møbelpolster Jan Kjær
Alt inden for møbelpolstring.
Møbelpolsterfirmaet Ønske Møbler
Alt inden for møbelpolstring.
Møbelpolstrer Ib Lagerstedt
Møbelpolstring.
Møbelpolstrer Ivan Farsø
Alt indenfor renovering og polstring af møbler.
Møbelpolstrer Michael Hilt Hansen
Er både møbel- og autopolster.
Møbelpolstreren
Møbelpolstreren
Møbelrestaurering
Gamle og antikke møbler restaureres nænsomt og omhyggeligt.
Møbelsnedker Claus Winther Andersen
Jeg fremstiller nye møbler og inventar til såvel private som til erhverv og helt efter dine ønsker, restaurerer og istandsætter defekte møbler, klarer forsikringsskader og udfører maskinsnedkeropgaver.
Møbelværkstedet
Reparation af danske klassikere og antikke møbler.
Møllebo Antik
Specialisten i møbelrestaurering af antikviteter og nyere designmøbler. Mere end 45 års erfaring indenfor emnerne: Træreperationer, finerarbejder, overfladebehandlinger, almuemaling, patinering, billedskærerarbejder m.m. Ud over restaurering byder vi på over 2200 etagemeter spækket med antikviteter, både restaureret og ikke istandsatte møbler og småting. I vor to butikker kan De finde inspiration og unikke møbler til hjemmet, butikken eller værkstedet. Vi har også specialiseret os i at fremstille nyt butiksinventar, køkkener eller langborde efter mål og ønske. Vor åbningstider er 10.00 - 17.30 på hverdage og 10.00-12.00 på lørdage, eller efter nærmere aftale. Se mere på vor hjemmeside.
N-sign
Alt i ombetrækning inde for møbler, med speciale i arkitekt tegnet møbler. Fremstilling af hynder efter mål.
Osted Antik
Vi tilbyder renovering og polstring både for private og gennem forsikringsselskaber med 30års erfaring af designmøbler, antikviteter, lamper, sølv, smykker og mange andre ting. Vi tilbyder også vurdering af dit indbo f.eks.. sølv, smykker, malerier og møbler.Kig på vores hjemmeside www.osted-antik.dk
Plesner Boligtekstiler V/ Aase Plesner
Alt indenfor tekstiler. Vi kan reparere det meste i vores tilkoblede værksted / Systue, og har et stort udvalg af tekstiler til at lave arbejdet.
Poul Hornbæk Møbelværksted
Reparationer af møbler. Afhentning KUN i Esbjerg-området
Prestige Interiør
PRH Møbelpolstring
PRH Møbelpolstring tilbyder alle former for ompolstring og reparation af møbler
ReparationsVærkstedet
Reparationsværkstedet er lavet for at reparere det der er gået i stykker, og fordi jeg elsker at reparere og kan ordne næsten alting. Målet er at vi kan leve mere bæredygtigt med de ting, vi omgiver os med. Det vil sige at vi ikke behøver at kassere det, bare fordi det er gået en lille smule i stykker. Jeg vil også have at det altid skal kunne betale sig at reparere tingene. Det koster ikke noget at få mig til at se på tingen, og heller ikke hvis jeg ikke kan reparere det. Til gengæld skal man lige i forvejen sige hvad man ville være indstillet på at bekoste på en reparation.
Reparationsværkstedet / Miljø- og EnergiCentret
Reparation af mindre elektronik, el-artikler. så som støvsugere, elkedler, støvsugere, kaffemaskiner m.m. Reparationsværkstedet ligger i Miljø- og EnergiCentret. Centret ligger ved Høje Taastrup Station ved Thorstårnet. (åbningstid: mandag til fredag kl. 9-17, lørdag kl. 9-13)
Ribe Møbelpolster Værksted
Alt indenfor møbelpolstring.
Ryesberg Møbelfabrik
Ryesberg Møbelfabrik tilbyder reparation, renovering og service på møbler og antikviteter med stof- og læderbetræk. Vi hjælper med ompolstring, ombetrækning, opfarvning samt komplet rekonstruktion. Vores møbelsnedkere har mere end 60 års erfaring.
S. Lyphardt Hansen
Alt indenfor møbelpolstring.
Sallings Polstrer Kælder
Alt i ombetrækning af gamle og nyere møbler.
Severin Larsen
Reparation af antikke polstermøbler. Måltagning, syning og ophængning af gardiner. Pålægning af gulvtæpper.
Skou Gruppen A/S
Vores værksted udfører alle former for reparation af nye og gamle møbler.
Snedkergården
Reparation af møbler. Diverse inventar opgaver. Incl. hjælp til samling af færdigkøbte skabe m.m. køkkenmontering
Snedkeri.dk
Møbelsnedker Carl Schneider er indehaver af firmaet Snedkeri.dk og har mere end 30 års erfaring med restaurering af antikviteter og andre bevaringsværdige møbler. Vi reparerer og renovere nænsomt af alle typer møbelklassikere.
SSG Skade Service Gruppen
Reparation af alle antikke møbler.
Sydkystens Malerfirma
Restaurering og marmorering af alle møbler. Reparation af nye og gamle møbler, billedrammer og ure, mahognimøbler og malet marmor. Alle gamle malertekniker udføres opspæning af jute væv - alle former for dekorationer - alt i total løsninger På lægning af bladguld
Tapetserer Mette Palsteen
Renovering af ældre møbler (antikviteter) og renovering af moderne klassikere.
Vantinge Møbelindustri A/S
Reparation, afpudsning, slibning og omlakering af borde, slole og reoler. Udføres af dygtige snedkere.
Vestergaards Møbler
Møbelpolstring. Gratis tilbud på reparation.
Viborg Møbelpolstring
150 år erfaring under samme tag..

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger