Håndværksydelser -> Tømrer

A. E BYG OG MONTAGE IVS
A.E. Byg & Montage er et tømrer- og snedkerfirma i Fredericia og omegn. Der er fokus på bæredygtighed, høj kvalitet og gode priser. Ingen opgaver er for små eller store, og der laves inden for professionelt tømrer- og snedkerarbejde. Fx døre/vinduer, gulve/loft, køkkener træterrasserne, montering af tag mm. Ring for et uforpligtende tilbud. Her får du nogle troværdige håndværkere, som giver dig solide resultater du kan have gavn af i mange mange år. A.E. Byg & Montage lever op alle forventninger.
BETO-HS
Vi tilbyder hjælp til renovering og kan hjælpe med all typer af maler- og tømreropgaver. Vi yder vores service i blandt andet Frederiksberg, Rødovre og Vanløse og Islev. Kontakt os allerede i dag.
Broby Byg og Bo v/Michael Egeberg Rasmussen
Byens Tagdækker og Tømrer ApS
Byens Tagdækker & Tømrer Aps tilbyder professionel tagdækning og tømrerarbejde på hele Sjælland. Vi er et topprofessionelt team, som har stor passion for vores fag, og det kan du mærke, hvis du vælger os som din samarbejdspartner. Du får altid en uforpligtende tilbud på dit projekt og vi kan råde og vejlede dig omkring materialevalg og holdbare løsninger. ? ?
Degn & Dreyer entreprise
Kyndigt entreprisefirma, der varetager kvalitetsarbejde inden for tømrer- og mureropgaver. Vi går op i håndværk, og derfor er vores arbejde traditionelt og vil altid leve op til dine forventninger. Dette afspejles også af vores mange års erfaringer. Kontakt os på vores hjemmeside for at få et tilbud på dit projekt.
Gilsager ApS
Tømrer Ebeltoft - med Fokus på Kobberinddækning og Zinkbeklædning.
Hilbig Håndværk ApS
Velkommen til Hilbig Håndværk! Den dygtigeste tømrer i Valby. Vi fikser døre, vinduer i Valby og m.m. Derudover tilbyder vi dygtigt arbejde og services i form af tagarbejde, døre og vinduer og gulv. Du kan kontakte os for alle slags tømreropgaver, da er specialiseret indenfor mange forskellige arbejdsopgaver. Hilbig Håndværk har beliggenhed i Valby. Kontakt os i dag og få et godt til bud. Besøg vores hjemmeside: https://hilbig.dk
Jelle - Bo ApS
Reparation af låse. Reparation af døre, vinduer og parketgulve. Skafor godkendt (gennemført kursus i montering af tyverisikring samt montering af godkendte låse).
JPH Multiservice
Lille entreprenørvirksomhed placeret på Sydsjælland. Hos os er vores kunder i fokus, og du vil derfor opleve god kundeservice samt godt håndværk. Vi tilbyder opgaver inden for tømrer- og murerfaget, brolægning, gravearbejde og meget mere. Kontakt os i dag.
Kvikke Viggo
Kvikke Viggo er din tømrer i Helsingør og omegn. Der er aldrig en opgave der er for stor eller for lille og vi står altid til rådighed for dig.
Lebæk A/S
Hos Lebæk A/S står vi klar til at hjælpe dig med alt inden for totalentrprise, tømrer, snedker og energirenovering. Vi holder til på Fyn nærmere betegnet Aarup.
Lindrup Byg Aps
Lindrup Byg tilbyder alt i reperationer og renoveringer på boliger i området, Sorø, Slagelse og Ringsted.
Murelita
Murelita, din alsidige og kompetente tømrer på Amager. Vi har dig i fokus gennem hele forløbet, og en opgave er først færdig, når du er tilfreds. Leder du efter en tømrer, der lytter til dig? Så er du kommet til det rette sted. Besøg vores hjemmeside for yderligere informationer.
MW GULVTEKNIK ApS
Hos MW Gulvteknik er vi specialister inde for reparation, lægning, behandling, renovering, slibning af alle typer trægulve. Gennem de sidste 6 år har vi specialiseret os inden for sildebensparket. Vi har idag lagt over 10000 kvm sildebensparket for private og erhverv i hele Danmark. Overvejer du at få lagt et sildebensparketgulv er du velkommen til at besøg vores showroom i Søborg. Tjek vores hjemmeside for åbningstider.
QUATTRO HOUSE DENMARK ApS
R. Christensen Tømrer og Snedker
Vi er din lokale snedker- og tømrermester i Virum. Vi løfter alle opgaver, store som små. Vores ekspertise er særligt at foretage hovede entreprise, hvor vi varetager alle interesser far start til slut. Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så besøg vores hjemmeside eller kontakt os allerede i dag.
Riis & Bisgaard
Nyt tag Jyllinge? Intet problem! Din tømrer i Jyllinge kan blive os, og vi gør alt for at møde op til dine forvetninger. Lad os endelige høre fra dig!
S N Byg v/Søren Nielsen
Tømrer Faxe og Stevns
Servicemesteren ApS
Hos Servicemesteren ApS er en mindre virksomhed med fokus på kvalitet og den gode serviceoplevelse. Vi laver alt lige fra udskiftning af døre og vinduer, indbygningsreoler og radiatorskjulere.
Stentebjerg Tømrer og Snedker
Stentebjerg Tømrer og Snedker er din lokale tømrer der udfører reparationer af renovering hvis du har fugt eller tagskader på huset. Vi kan også hjælpe med dit næste bygge eller renoveringsprojekt.
Træværk v/ Jacob Sletø
Træværk v/ Jacob Sletø - Uddannet tømrer som kan fikse ødelagte genstande i træ
Tømrer- og Snedkermester Kenneth Birk Nielsen
Hos os er vi specialister i, enten at renoverer køkkener eller installere helt nye. Vi holder til i området omkring Rødvig og Stevns. Derudover assistere vi gerne med, at reparere f.eks. vinduer eller andre elementer i huset.
Tømreren i Svalebæk ApS
Som tømrerfirma med mange års erfaring klarer vi alle typer tømrerarbejde. Skal du have bygget fra nyt, så tag os med på råd. Vi hjælper dig med at opfylde dine byggedrømme.
Tømrermester Anders Bagge
Er du klar over, at der kan være mange penge at spare, hvis du får lagt et nyt tag på huset?
Tømrermester Christian Skriveren
Tømrermester Christian Skriveren varetager byggeprojekter for både private og erhverv. Vi løser traditionelle tømreropgaver til hoved- og totalentrepriser.
Tømrermester Christiansen ApS
Tømrermester David Nielsen
Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS
Tømrervirksomhed i Randers
Tømrermester Rasmus Kepp
Står du over for et nyt byggeprojekt, så er vi din tømrer på Vestsjælland. Måske skal du have bygget en tilbygning, have lavet tagarbejde, eller have lavet vinduesskifte?
Tømrermester Rune Skov
Tømrer i Valby med mange års erfaring indenfor reparationer. Jeg tilbyder rådgivning og vejledning til dine byggeopgaver.
Vognsen & Co
Tømrer i Århus. Vi går ind for kvalitet, god service og professionelt håndværk. Vi tilbyder at lave forskellige typer af entrepriser, store opgaver som kræver en faglig samarbejdspartner. Kontakt os.
Wood Entreprise ApS
Vi er både en tømrer og snedker i København
Østerbrogruppen ApS
Vi er en alsidig gruppe af tømrer der ligger lid i et godt stykke håndværk. Hos Østerbro gruppen der laver vi en masse forskellige opgaver med mange års erfaring der kan vi roligt sige vi er blandt nogle af de bedste tømrer i KBH.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune | Dansk Retursystem
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger