Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Møbler og inventar -> Antikviteter mm.

Acantus
Alt i restaurering. Møbelklassikkere og antikviteter. Forsikringssager m.m. 30 års erfaring, kvalitet en selvfølge.
Acantus
Alt i restaurering. Møbelklassikkere og antikviteter. Forsikringssager m.m. 30 Års erfaring, kvalitet en selvfølge.
Antique Kronen
RENSNING & REPARATION Prismelysekroner, Lamper , Lysekroner. El.arbejde : Montering af ledninger og nye kertelys Vask, omtrådning, polering og lodning
AP Møbelpolstring
AP Møbelpolstring tilbyder alle former for ompolstring og reparation af møbler
Artcons
Konservering og restaurering af kunst på papir. Restaurering af rammer og montering med syrefri og UV - afvisende materialer, der forlænger kunstværkets levetid. Rådgivning om udstilling og opbevaring af dine kunstværker.
Balderus ApS
Specialister i fletning af sæder på såvel nye som gamle arkitekttegnede stole. F.eks.: kuvertflet, gjorde, fransk flet og planflet. Vi har desuden møbelpolstrer værksted, så vi kan ompolstre og ombetrække polstrede møbler. Snedkerværkstedet bruger vi også, hvor vi kan reparere skader på træværk og pudse træet op så det står flot igen.
Berthe Bramsen Broderi
Tilbyder reparation og restaurering af broderier på tøj og boligtekstiler. Specialisering i bl.a perlebroderier, silkebroderi og guldbroderi. Udfører gerne håndsyet kunststopning. Send et billede af skaden/hullet med en centimetermåler ved siden, og jeg melder hurtigt tilbage.
Bevaringscenter Nordjylland
Bevaringscenter Nordjylland tilbyder konservering og restaurering af blandt andet møbler, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund.
Bjarnaa`s Møbelpolstring
Børge Haaning
Reparation og restaurering af stueure, antikke ure og standure. Jeg har mange års erfaring med disse ure og med restaureringen, og da jeg nu har god tid, nøjes jeg ikke med at rense uret, men jeg undersøger hjulene og lejerne og sørger for, at slidte dele bliver udskiftet, ligesom jeg bruger meget tid på at fjerne rust. Jeg gennemfører altså et rigtigt stykke kvalitetsarbejde.
Copenhagen antique Toys and Dolls
Reparation af dukker og legetøj. 30 års erfaring.
Dukkebutikken
Professionel og nænsom reparation og restauration af gamle/antikke og nyere dukker, bamser, figurer m.m. Igennem 20 år Danmarks eneste specialbutik for dukker med alt i tilbehør, f.eks. parykker, sko, tøj, stativer m.m.
Fredensborg Møbelsnedkeri
Reparation af antikke og nye møbler. Lakering, polering, maling. Fremstilling af langborde. Fremstilling af reoler også til indbygning. Restaurering og rensning af malerier og rammer.
Fyens Restaurering
Vi udfører nænsomt restaurering på møbler, malerier, etnografi og meget mere. Marmorering, ådring, krakelering, almuemaling, patnering, slidtmaling, bladguld mv. Vi anbefaler os med 40 års erfaring.
Hanne Jensen bogbind
Alt i indbinding og restaurering
Hinrichs Møbelrestaurering
Proffesionel restaurering og renovering af antikke, klassiske, design og nye møbler. Fra fransk håndpolering, sprøjtelakering over bladguld og intarsia til drejearbejder og maling. Indfarvning og opfriskning af lædermøbler.
Jesper Larsen Antik ApS
Restaurering af antikke møbler og moderne klassikere
Jydsk Møbelværk
Konserveringscentret i Vejle
Konserveringscentret i Vejle arbejder med konservering og restaurering af blandt andet keramik, malerier, tekstiler, metaller, papir og foto, glas, porcelæn, læder og arkæologiske fund. Museernes konserveringscenter arbejder også for kirker, virksomheder og private.
Kurvemagerne
Stoleflet af næsten alle klassiske stole fra arkitekter såsom Wegner, Børge Mogensen, N.O. Møller osv. Vi har flettet møbler i mere end 75 år, og bruger kun de bedste materialer.
LIEBECKS - Traditionel Møbelpolstring & Restaurering
Liebeck’s er en moderne møbelpolstrervirksomhed solidt forankret i håndværksfaglige traditioner. Vores grundlag er: • Solide håndværksfaglige kundskaber • Dyb respekt for tradition og historie • Stil- og kvalitetssans • Omfattende viden om materialer, former og farver På den baggrund tilbyder Liebeck’s en kompetent og professionel udførelse samt service omkring enhver tænkelig opgave. Følg værkstedet på facebook ved at gå ind på LIEBECKS hjemmeside og tryk på facebookknappen
Marskandiseriet
Reparation af fransk rørflet samt andre flet typer
Møbelrestaurering
Gamle og antikke møbler restaureres nænsomt og omhyggeligt.
Møllebo Antik
Specialisten i møbelrestaurering af antikviteter og nyere designmøbler. Mere end 45 års erfaring indenfor emnerne: Træreperationer, finerarbejder, overfladebehandlinger, almuemaling, patinering, billedskærerarbejder m.m. Ud over restaurering byder vi på over 2200 etagemeter spækket med antikviteter, både restaureret og ikke istandsatte møbler og småting. I vor to butikker kan De finde inspiration og unikke møbler til hjemmet, butikken eller værkstedet. Vi har også specialiseret os i at fremstille nyt butiksinventar, køkkener eller langborde efter mål og ønske. Vor åbningstider er 10.00 - 17.30 på hverdage og 10.00-12.00 på lørdage, eller efter nærmere aftale. Se mere på vor hjemmeside.
Osted Antik
Vi tilbyder renovering og polstring både for private og gennem forsikringsselskaber med 30års erfaring af designmøbler, antikviteter, lamper, sølv, smykker og mange andre ting. Vi tilbyder også vurdering af dit indbo f.eks.. sølv, smykker, malerier og møbler.Kig på vores hjemmeside www.osted-antik.dk
Prestige Interiør
Snedkeri.dk
Møbelsnedker Carl Schneider er indehaver af firmaet Snedkeri.dk og har mere end 30 års erfaring med restaurering af antikviteter og andre bevaringsværdige møbler. Vi reparerer og renovere nænsomt af alle typer møbelklassikere.
Svane Keramik og Konservering
Alle former for keramik og glas restaureres og sættes i stand - både til virksomheder, offentlige institutioner og private. 25 års erfaring som konservator. Uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole, cand. scient. cons. Derudover udføres konservering indenfor de fleste kulturhistoriske materialer - metal, træ, horn, ben rav gips, tand, knogle/ben. Afformning, reproduktion, mikroskopi og analyse
Urmageren Dronningens Tværgade
Søger du reparation af bornholmerur, engelsk standur eller armbåndsur? Hos urmageren i Dronningens Tværgade repararerer vi alle typer ure- ingen opgave er for stor eller for lille. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud. Henter og bringer efter aftale.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger