Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Andet -> Diverse

Aalborg Flagfabrik
Vores systue både syr og reparerer flag.
abelona.dk v/Søren Hee Lindhardt
Hos Abelona reparer jeg dine fliser, og har mere end 200 forskellige fliser på lager.
AKSEL TANG TØMRER/SNEDKER ApS
Hos Aksel Tang er vi eksperter inden for tømrerarbejde og totalentrepriser. Siden 1919 har vi stolt leveret kvalitetshåndværk til Sønderborg og nærliggende områder. Med vores kompetente team er vores ambition at fortsætte denne tradition. Vi prioriterer konstant kommunikation med dig gennem hele byggeprojektet, sikrende at du altid føler dig inkluderet og tilfreds i dit samarbejde med os.
Aktieselskabet Presenco
I Aktieselskabet Presenco er vi dedikeret til konfektionering i grove materialer. Vores kernekompetencer ligger indenfor forhængs-, afdæknings- og afskærmningsløsninger samt fleksible forbindelse og beholdere – åbne men også lufttætte - i presenningsmateriale til både transport, landbrug, fritid, industri og offshore.
AlgeNord ApS
Trænger dit hus til at blive renset eller behandlet for alger? Hos AlgeNord kan vi hjælpe dig! Vi tilbyder professionel rensning og vedligehold og går hverken på kompromis med kvalitet eller miljø. Vores kunder er både private og erhverv i Nordsjælland og København. Vi specialiserer os inden for fliser, tage, facader og terrasser, men vi laver også bassinrensning og støvsugning af tagrender, hvis det kunne være interessant for netop dig. Du kan være sikker på, at få en personlig service og et resultatet af bedste kvalitet. Vi har Prisgaranti på vores ydelser og så vil du med garanti se en forskel efter vi er færdige. En ekstra fordel ved at vælge AlgeNord er, at du udover at få et nydeligt resultat, også kan gøre det med god samvittighed. Vi bruger nemlig kun produktet Neutralon, som er godkendt af Miljøstyrelsen, og derfor kan du være sikker på at miljøet ikke bliver belastet unødigt. Lyder det for godt til at være sandt? Gå ind på vores hjemmeside: www.algenord.dk/ og se det selv. Vi har billeder og video liggende af eksisterende referencer.
Antennemanden v/Preben Simonsen
Antennemanden beskæftiger sig med installation og reparation af antenner i København.
AskTeq ApS
AskTeq ApS leverer løsninger inden for staldteknik til alle landmænd i hele Danmark. AskTeqs dygtige medarbejdere er alle uddannet aut. el-installatører, og de har hver især over 15 års erfaring inden for faget. AskTeq udfører alle slags opgaver inden for foderanlæg, ventilation og staldinventar, og de er eksperter i svineproduktion.
AutomatSpecialisten
Vi reparerer alt inden for kaffe- slik og sodavands automater, fuldautomatiske espressomaskiner til både erhverv og private, samt renovering salg og udlejning af disse. Salg af nye og brugte gennemtestede reservedele til samme automater.
Brøens Ingeniørfirma
Vi er din bygningsingeniør, Brøns ingeniørfirma. Vi kan hjælpe dig med udregninger af Beregning af stålkonstruktioner Beregning af betonkonstruktioner Beregning af trækonstruktioner Beregning af murværkskonstruktioner Beregning af fundamenter SÅ kontakt os, hvis du mangler hjælp med dette
Dansk Materiale Teknik A/S
Er dine overflader slidte? Så udfører Dansk Materiale Teknik A/S overfladebehandlinger, som forlænger dit materiales holdbarhed. Kontakt Dansk Materiale Teknik A/S i dag for at høre mere om vores overfladebehandlinger
Det Rene Hjem
Du vil som kunde hos Det Rene Hjem, opleve en rengøringshjælp der gerne vil gøre den lille ekstra ting, for at du skal få den helt store oplevelse det er at komme hjem til et dejlig rent hjem. Der gøres ikke bare rent, der holdes rent og så er der naturligvis ingen binding på rengøringsaftalen. Mange af os er for det meste så fokuserede på at komme ud af døren til tiden om morgenen, at hjemmet trænger til en grundig rengøring, når arbejdsugen er forbi. Det er klart, at du og din familie har mange ting, I hellere vil lave, når I kommer hjem frem for at skulle gøre rent. Der er fritidsaktiviteter, der skal passes, og det er vigtigt at tilbringe tid med familien. Men hvad kan du gøre for at undgå besværet og i stedet vende hjem til en rengjort oase med mulighed for, at slappe af i sofaen med en velfortjent kop kaffe?
Dinbyggerådgiver.dk
Dybro Ivs
EK Multi Service
EK Multi Service - Totalentreprenør i midtjylland. Stor ekspertise i brolægning, anlægsarbejde og totalentreprise.
Elkjærgruppen ApS
Elkjærgruppen er en kæde af 9 autoværksteder i København og omegn. Vores autoværksted servicerer alle bilmærker med speciale i Tesla, Jaguar, Land Rover, BMW og Mini.
Fancy Fences C/O Wico Timber ApS
Hos Fancy Fences designer og udvikler vi vores egen serie af flotte støjhegn & havehegn. Vores støjhegn er blevet testet på laboratorium på DTU, og vi kan både hjælpe med montering og reparation af jeres eksisterende støjabsorberende hegn og almindelige træhegn såsom lamelhegn og plankeværk.
FlotteGulve A/S
Hos FlotteGulve sælger og monterer vi gulve i alle varianter. Er dit gamle trægulv slidt eller er der kommet graverende skader? Så er vi altid klar til at foretage en gulvslibning, så gulvet bliver så godt som nyt igen.
Fuglsang Algeservice
Fuglsang Algeservice hjælper med renovering og udbedring af skader på tage, murværk og andre facader. Alger og mos kan nemt medvirke til frostsprængning af tagplader, som med tagrensning og algebehandling forlænges tagets levetid væsentligt.
FURESØ KLOAK & BETON ApS
Kloakmester virksomhed der yder alle slags kloakservice
Gulvafslibning-priser.dk
Hos Gulvafslibning-priser.dk reparerer vi dine ødelagte trægulve, bordplader og trapper. Har du et gulv, der er blevet ridset og plettet sliber vi det, så det bliver flot igen. Har du en bordplade af træ på badeværelset eller i køkkenet, der er mærket af års brug, kan vi slibe den ned og efterbehandle den, så den bliver som ny igen. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise. Kontakt os for råd og vejledning.
Gulvafslibningsguide
Få repareret dine ødelagte trægulve og de bliver som nye igen. Få 3 tilbud på professionel gulvafslibning og gulvafhøvling med efterfølgende behandling med lud, lak eller maling. Vi anvender kun de bedste produkter på markedet. Du kan spare op til 20% på gulvafslibningsregningen.
Gårdmand Bjørn
Gårdmnd Bjørn tilbyder blandt andet: - Trappavask - Vicevært - Ejendomsservice - Snerydning
Hair Deluxe v/Maria Jacobsen
Hos Frisør Hair Deluxe i Horsens hjælper vi kunder med reparation af skadet og ødelagt hår - du er altid i de mest kompetente hænder, når du sidder i frisørstolen i vores salon i Horsens
Hau Gulve A/S
Gulvservice & reparation
Heisenberg Group ApS
Hos Heisenberg Group tilbyder vi branchens billigste affaldsløsning i København. Det er nemt, hurtigt og enkelt at komme af med dit affald, og samtidig være miljøbevidst. Med os som din samarbejdspartner kan du trygt stole på, at vi vil tage os af det hårde arbejde. Vi tilbyder alt fra bortskaffelse af affald, byggeaffald, haveaffald og elektronik. Mere enkelt bliver det ikke at komme af med dit storskrald. Vi sørger ligeledes for at sortere dit affald, så det kan blive genanvendt.
Herman Olsen & Co.
Vi afhenter jern overalt på Sjælland og behandler det på miljøvenlig vis. Besøg vores hjemmeside for mere info.
House and Logic
e.mail konsultationer med henblik på forbedring af eksisterende hjem. Levering af lerbaserede produkter direkte hos kunden.
Humlebæk Fysioterapi & Stressklinik
Skal du have repareret dit sind og din balance i livet? Hos Humlebæk Fysioterapi & Stressklinik udfører vi stressbehandlinger med henblik på at give dig fornyet energi og overskud, så du igen kan komme tilbage i din normale hverdag.
InduClean ApS
Reparation af rengøringsmateriel som eks. gulvvasker, højtryksrenser, fejemaskiner, støvsuger mv.
Jans gulvafslibning
Vi giver dit slidte gulv nyt liv. lakbehandlinger, gulvafslibning og ludbehandlinger - Jans Gulvafslibning laver det hele.
Jd Entreprise
Jd Entreprise tilbyder en masse forskellige services, til både store og små opgaver. Skal du have fejet en vej? Eller et fortov? JD Entreprise har en maskine til dit behov.
Jensen Byg ApS
Jensen Byg ApS er et professionel byggefirma placeret centralt på Frederiksberg.
JKS Bordplade ApS
KBJ Miljø ApS
Er du i tvivl om din jord er forurenet? Så lad KBJ Miljø undersøge det for dig. Vi foretager jordprøver, jordanalyser, deponering af jord mv.
KL Service
Vores service er ligesom er værksted - vi vedligeholder og reparerer ting. Hos os tilbyder vi ejendomsservice med vedligeholdelse iblandt, og derfor kan du altid være sikker på at det indre såvel som det ydre bliver holdt ved lige. Vi tilbyder alt fra grøn pleje til trappevask - og alt imellem. Kontakt os i dag.
Kurt Andersen Thermografi v/Rene Andersen
Vi arbejder hos Kurt Anders Thermografi med lækagesporing på både fjernvarmerør og på jordlagte vandledninger, hvorfor vi kan hjælpe både private og virksomheder med kvalitetsfyldte løsninger. Med vores centrale beliggenhed i Rødovre, hjælper vi mange kunder i hele landet med bl.a. lækagesporing, og selvom vores løsninger er af høj kvalitet, og vores medarbejderes faglige niveau er højt, er vores priser konkurrencedygtige.
Kvalitets stråtag v/Thomas Damsted
Tækkemand på Sjælland. Professionel stråtag af erfaren håndværker.
LD TechTrading
LD Tech Trading servicerer elektroniske print til de fleste typer/slags maskiner, apparater, systemer, hvidevarer, pilleovn, strømforsyninger, båd, marine, landbrug, industrimaskiner. Fejlfinding, fejlsøgning, print genoprettelse, erstatning af defekte komponenter.
M&M A/S Maskin & Finmekanik
Hos M&M A/S Maskin & Finmekanik udfører vi maskinarbejde til alle typer virksomheder. Vi er specialiserede inden for CNC fræsning og højhastighedsfræsning i aluminium, men arbejder også i andre materialer
Maskinfabrikken Rational ApS
Midtsjællands Markiser
Solafskærmninger
Morgen.dk
- Reparation, service og support af Windows baseret computere på eget værksted i Slagelse til primært virksomheder. - Internet Fjernsupport for hurtig og billig afhjælpning af IT relateret problemer. - Rådgivning & design af hjemmesider/webshops - SEO (søgemaskineoptimering), Google Ads, Online Marketing - Grafisk design & produktion af skilte, bilreklame, tryksager o.lign.
Nanostone
Hos Nanostone kan du få en professionel fliserens, som sikrer at dine fliser der måske er 10 år gamle, kommer til at se ud som ny. Dette gør vi med først en afrensning af fliserne, hvor efter vi giver en forebyggende algebehandling og afslutningsvist imprægnerer vi fliserne. Bestil et tilbud på fliserens her.
NCS Fugtteknik
Få hjælp til reperationer af fugtskader. Hos NCS fugtteknik kan du få hjælp til alt fra fugtskader til fugt analyser.
Neumann & Søn ApS
Brolægger og gulvlægger der opererer i Nordsjælland. Tager imod private, offentlige og kommunale opgaver.
Nordisk Solfilm ApS
Solfilm.dk har alt i løsninger indenfor alle former af solfilm og sikkerhedsfilm til vinduer og bygninger. Vi har også solfilm og autodeko til biler - Vi har hjemme i Bilernes Hus og kan her lave montering af solfilm og folier
Ove H Svensson & Søn Stuk
Stukkatør med sans for udsmykning og altid gennemførte resultater!
Sadelmageren.nu
Sadler omstoppes og repareres, dækkener og andet hesteudstyr tilpasses og repareres - også kalecher, samt nye lynlåse i telte. Jeg fremstiller nyt udstyr individuelt tilpasset til både hest og hund.
SCANDINAVISK DENTALSERVICE DENMARK A/S
Scandinavisk Dentalservice har over 30 års erfaring i dentalbranchen og vi servicerer såvel privatpraktiserende tandlæger, som kommunale tandklinikker i Danmark, på Færøerne og Grønland. Vi råder over en gruppe af dygtige teknikere og er bl.a. i stand til at kunne løse alle opgaver indenfor tandklinikindretning, myndighedsgodkendelser, reparation af alt udstyr, mobile klinikker, ventilation, udsugning, el, edb, data og VVS. Vi sætter en ære i at kunne servicere alle former for udstyr. For os er det vigtigt, at I har mere tid til jeres patienter end I skal bruge tid på tekniske udfordringer. Lad os sammen skabe en tryg og god klinik ramme. Kontakt os allerede i dag på tlf. nr.: 43 43 00 39 for yderligere information, eller hvis du blot ønsker bestilling af dit næste serviceeftersyn af din tandklinik.
Schultz Sejlmageri
Schultz Sejl og Sadelmageri sælger og reparerer sejl -Fremstiller bådkalecher, sprayhood`s, bøjler, hynder, til private og yachtværfter. Computerstyret skæring, rutinerede syersker og modelteknikere sikrer en ensartet produktion med høj kvalitet og rettidig levering.
Shinetech.dk
Reperation af LED udstyr til biler. Specialist i LED siden 2012.
SHN HEGN ApS (Portcenter Sjælland)
Vi har mange års erfaring indenfor hegn og porte. Så uanset om dine dyr mangler ny indhegning, eller om din nybyggede lade mangler en port, står vi klar til at hjælpe. Vi har lavet porte i alle former og størrelse, så ring til os, næste gang du har brug for rådgivning eller hjælp!
Skimmelfrit ApS
Professionelt firma inden for bekæmpelse af Skimmelsvamp. Vi er førende inden for feltet, og vi varetager alle opgaver inden for private, erhverv og institutioner.
Strauss Skrædderi
Strauss skrædderi, alt inden for reperation og forandringer. Brug for express service? Oplægning af bukser max 1 time. Ærmer max 2 timer.
Strauss Skrædderi
Strauss skrædderi, alt inden for reperation og forandringer. Brug for express service? Oplægning af bukser max 1 time. Ærmer max 2 timer.
Såby Camping Center
Køb og salg af campingvogne. Værksted til service og rep. af campingvogne og trailere.
Tagdækker Jesper Thomsen
Småreparationer af stråtag.
Tagrendesugning.dk
Tagrendsugning.dk beskæftiger sig med reperation og vedligeholdelse af tagrender.
Tandlæge Ole Pind
Vi sørger for at dit besøg hos tandlægen bliver trygt og rart. Vi ved godt at det for nogen kan være en skræmmende oplevelse, men vi gør vores bedste for at tage alle hensyn, så behandlingen bliver foretaget i dit ønskede tempo.
Tandlægerne Stationspladsen Køge
Tandlægeklinik ved Køge Station med speciale i paradontose, rodbehandling og proteser.
Tandteknik Pia Schandorff
Skal du have lavet en tandprotese? Tandtekniker Pia Schandorff er en danmarks førende tandteknikkere, der specialisere sig inden for tandproteser.
Tatovøren Fjern ApS
Hos Tatovøren Fjern hjælper vi dig med at reparerer din krop ved at fjerne uønskede tatoveringer. Vi bruger markedets bedste udstyr og har skarpe konkurrencedygtige priser.
Terrassevarmer.dk
Hos Terrassevarmer har vi et stort udvalg af både el- og gasterrassevarmere i forskellige typer. Hos os har du også mulighed for at bestille reservedele til din terrassevarmer. Vi kan også hjælpe med at guide dig med reparationen eller forslå andre løsningerne. Der ydes naturligvis også garantireparationer.
Topp Trykluft A/S
Vi har alt inden for trykluftsanlæg. Det vil altså sige blandt andet dykkerkompressor, køletørrerer, trykluftsbeholdere og meget mere.
Tækkemanden Horneby
Uanset om du ønsker at få renoveret dit eksisterende stråtag - eller om du ønsker at forskønne din ejendom med at nyt stråtag - så kan vi hjælpe. Besøg vores hjemmeside og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.
Vestsjællands Hydraulik ApS
Vestsjællands Hydraulik udfører service af lifte, sælger lifte og selvfølgelig reparerer vi også. Det drejer sig om alt fra personlifte til løfteborde.
Woodwind Music Web
Reparation & Salg af Træblæse Instrumenter,Violin,og Guitar. Pro værksted for Vintage saxes og Tværfløjter.
Woodworks
Salg, service og reparationer af akustiske og klassiske instrumenter, og tilbehør/udstyr. Nye og ældre instrumenter af høj kvalitet; violin, bratsch, cello, kontrabas, guitar, ukulele, mandolin, banjo m.fl. Stort udvalg af strenge, buer, harpiks, hagebræt, skulderstøtter, kasser, stativer m.m. Alt til nybygning og reparationer; rigtig fint træ, værktøj, lim og lak. Også noget elektrisk; guitar, bas, forstærkere, mikrofoner og stativer.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger