Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Hobby og sport -> Sportsudstyr

Aalborg Billardmontering
Reparation og udlejning af billard og alt i tilbehør. Udlejning af jukeboxe.
ABFYS
Hos ABFys og Sportsklinik i Værløse behandler vi alt fra sportsskader til hovedpine og rygproblemer. Vi kan derfor blandt andet tilbyde behandlinger som fysioterapi, zoneterapi og massage. Så uanset om du har fået en knæskade, har seneskader, smerter i skulderen eller noget helt fjerde. Så finder du den rette behandling hos ABFys i Værløse.
ALEX CYKLER ApS
Selvom Alex Cykler er en webshop med et bredt sortiment af cykler, reservedele og tilbehør, er deres fysiske butikker og cykelværksteder på Amagerfælledvej 21-23 i København og Kongelundsvej 293 i Kastrup, en væsentlig del af deres forretning. Deres cykelværksteder er udstyret med det nyeste og mest avancerede udstyr, og deres erfarne og dygtige cykelmekanikere står klar til at hjælpe kunderne med alt fra mindre reparationer til større opgaver som udskiftning af gear og bremser. Alex Cyklers cykelværksteder tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe cyklister med at holde deres cykler i topform. Deres erfarne cykelmekanikere kan udføre alt fra regelmæssige eftersyn og vedligeholdelse til mere komplekse reparationer og justeringer. De kan også hjælpe kunderne med at finde den bedste cykel for deres behov og budget, og give råd om, hvordan man bedst vedligeholder og reparerer sin cykel. Med to cykelværksteder beliggende i København og Kastrup, er Alex Cykler bekvemt placeret for cyklister i hele hovedstadsområdet. Begge butikker har nem adgang til offentlig transport og er beliggende tæt på cykelstier og populære cykelruter. Dette gør det nemt for kunderne at besøge deres butikker og få den hjælp, de har brug for til at vedligeholde og reparere deres cykler. Alt i alt er Alex Cyklers cykelværksteder en integreret del af deres forretning, og deres fokus på høj kvalitet og god kundeservice er en af grundene til deres succes. Uanset om kunderne har brug for reparationer, vedligeholdelse eller hjælp til at vælge den rigtige cykel, er Alex Cyklers cykelværksteder et pålideligt og professionelt valg for cyklister i København og resten af landet.
Arms Gallery
Airsoftguns, paintball, buegrej og luftgeværer
Brasholt A/S
Reparation af alt indenfor fiskeri og jagt. Speciale jagtvåben. Vores bøssemager er uddannet på Suhl´s Bøssemagerskole.
Bredsten Trampolincenter
Trampoliner, gymnastikredskaber, fysioterapiudstyr,legeredskaber. gymnastikmåtter, puder-pøller, ompolstring af møbler.
Bøssemager Nystrøm og Krabbe A/S bøssemager
Reparerer alle våben. Bygger våben.
City Bowling
Hos City Bowling kan du få din bowlingkugle dukket op igen, hvis lakken er falmet lidt og/eller fået et slag som du ikke synes om. Vi har også gummi til dine huller hvis du bedre kan lide det
Fisk på krogen
Salg og reperation af fiskegrej (hjul, stænger)
Fitnessgruppen A/S
Fitnessgruppen sælger og servicere de fleste fitnessmærker i Danmark. Vi tilbyder reparation hos kunden eller på vores værksted. Vi reparerer både privat og professionelt udstyr. Primært køre område er Jylland og Fyn.
Fun Sport Surf & Ski
Vokser og sliber ski, reparerer bindinger. Tilpasning af skistøvler (udblokning) Reparerer surfbrædder og -sejl, vandski, skøjter og rulleskøjter.
Golf Experten
Reparerer alt indenfor golfudstyr.
Grindsted Billard
Komplet reparation af pool- og billardborde. Reparation af diverse spil.
Gumbel & Co.
Skireparation, snowboard, windsurferudstyr (incl. våddragter). Salg af gør det selv reparationsudstyr.
Helsingør Hælebar og Skomagerværksted
Reparation af sko, støvler og alt indenfor lædervarer, også isætning af lynlåse i læder samt sadler, seletøj og hunderemme mm.
Hunters House
Våbensmed, Bøssemageri. Også reparation af luftvåben og fiskegrej. Slibning af knive.
Hvidovre Sport
Reparation af alle typer fiskehjul. Service af alle typer fiskehjul. Renovering og reparation af gamle fiskehjul. Kæmpe lager af reservedele, også dele der for længst er udgået fra producenterne. Reparation af fiskestænger
In Sport
Reparation af badminton-, tennis- og squashketchere samt løbesko.
Intersport
Reparation af badminton- tennis- og squashketchere, fod- hånd- basket- og volleybolde, fiskeudstyr samt sporttøj og sko incl. isætning af lynlåse.
Intersport Svendborg
Reparation af skøjter, rulleskøjter og skateboards. Bolde: Fodbold, håndbold, basket og volley. Påklædning, løbesko, støvler og tasker.
Jagt og Fiskerimagasinet
Reparation af fiskeudstyr, skydevåben og slibning af knive.
Jægeren og Lystfiskeren
Reparation af fiskegrej og våben.
Kate`s Møbelpolstring
Møbelpolstring, bilindtræk, rideudstyr m.m.
Kibæk Cykler
Certificeret 5 stjernet værksted - Din Cykekfagmand
Kokspang Sadelmageri
Tilpasning og omstopning af sadler. Reparation af sko og støvler samt diverse lædervarer. Syning af telte og presenninger. Salg af sadler og ride udstyr.
Korsholm A/S
Reparation af jagtvåben (gevær, riffel, pistol mm) og fiskeudstyr.
Lykkely Sadelmagerværksted
Reparation af kernelæder møbler ex. Børge Mogensen Spanske Stole, Jagtstole, Spisestuestole - alle typer af kernelæder møbler og arbejde. Udførsel af special opgaver i læder og nye design. Gennemført håndværk efter gamle traditioner, topkvalitet i materialevalg.
Medic Sport
Reparation af motionscykler, vægttræningsudstyr, romaskiner m.m.
Naturmand.dk
Naturmand.dk er for alle der elsker at komme ud og opleve og være en del af naturen. Vores sortiment af outdoor og overlevelsesudstyr er både til mænd, kvinder og børn. Vi har fokus på både kvalitet, funktion og udseende af produkterne. Vi er passioneret og ønsker at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som kan støde på. Vi reparerer desuden alle typer tekstiler indenfor outdoor. Dette gælder alt fra tøj til rygsække. Du kan altid kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
Peter Havn
Reparation af surfsejl.
ProFishingStore.dk
Stort udvalg af kvalitets fiskegrej og fiskeudstyr, reparationer af grej og udstyr udføres ved at kontakte os pr. telefon eller email.
Randers Sport Jagt og Fiskeri
Reparation af fiskeudstyr, jagtgeværer og rifler.
Rolsted Cykler og Ski
Reparation af cykler og ski.
Rømø Cykler
Sadelmageren.nu
Sadler omstoppes og repareres, dækkener og andet hesteudstyr tilpasses og repareres - også kalecher, samt nye lynlåse i telte. Jeg fremstiller nyt udstyr individuelt tilpasset til både hest og hund.
Seiffert Sport
Reparation af ski, badminton- og tennisketchere.
Skolageret Viborg A/S
Vi er en stor skobutik med eget skomagerværksted. Vores skomager har mange års erfaring med bl.a. udskiftning af lynlåse på riderstøvler. Skomageren laver også forhøjelser og andet mere almindeligt skomagerarbejde.
Sport - Master
Reparation af alt indenfor sportsudstyr.
Sport Dres ApS
Reparation af fiskeudstyr.
Sport Dress
Reparation af sportstøj og sko samt isætning af lynlåse, også reparation af badminton- tennis- og squashketchere.
Sport Master ved Parken
Reparation af ski, badminton-, tennis- og squashketchere.
Sporten
Reparation af badminton-, tennis- og squashketchere. Fod-, hånd-, volley- og basketbolde. Sportstøj, sko og støvler samt isætning af lynlåse.
Sportmaster
Reparation af badminton-, tennis- og squashketchere.
Sportmaster
Reparation af badminton-, tennis- og squashketchere.
Sportsmaster
Reparation af badminton- tennis- og squashketsjere, hånd- og fodbolde.
Sportsmaster
Reparation af badminton- tennis- og squashketchere, samt ski.
SportsMaster Nyborg
Reparation af tennis, badminton og squash ketchere.
Studsgaard Aps Frederikshavn
Alt i reparation af gymnastikredskaber + måtter. Reparation af tennis-, håndbold-, badminton- og fodboldnet mm. Desuden sejlmagerværksted med reparation af telte og div.
Surf & Ski Klitmøller
Reparation af sejl, brædder til windsurfer. Reparation af ski, bindinger m.v.
Surf og Ski Aalborg Aps
Vokser og sliber ski og snowboards samt indstiller bindinger.
Surf og Ski Odense
Vokser og sliber ski, reparerer bindinger. Tilpasning af skistøvler (udblokning). Reparerer surfbrædder og -sejl. Reparerer rulleskøjter.
Torben Hansen Sport
Peparation af badminton-, tennis- og squashketsjere.
Transocean Sport A/S
Opstrengning af ketsjere.
Transocean Sport A/S
Opstrengning af ketsjere.
Westwind Syd
Reparation af diverse vindsurf-, surf-, kiteprodukter.
Westwind Syd
Reparation af diverse vindsurf-, surf-, kiteprodukter.
Z & Match
Reparation af badminton- tennis- og squash-ketchere. Ski og støvler.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger