Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Elektronik -> Kontorudstyr, telefoner

ACS-Advanced Computer Systems
Reparation af EDB-udstyr, højttalere, telefoner og digitale kameraer.
Ajdata
Ajdata.dk er danmarks ældste computer butik med dertilhørende værksted. Vi har eksisteret i mere end 37 år og har stor erfaring med reparation af computer udstyr, bærbare computere, tablets og iphones.
AK Computers ApS
AK Computers hjælper private som erhverv med alle slags computer problemer, sælger alt indenfor it udstyr og telefoner. Startet i 1997.
BJ Computers
BJ Computers laver reparationer for både firmaer og private. Alt indenfor it herunder PC, notebook, telefoner, tablets, printere mv. Er der brug for at genskabe data fra defekt harddisk, hukommelseskort, USB pen, flashmedie eller andet, har vi stor viden indenfor dette. Vi har stor viden indenfor bla. mærkerne Acer, Lenovo, HP, Abook, Adesk, Synology, Canon, Epson m.fl. BJ Computers leverer tryghed inden for it. Vi er et mindre firma med mange samarbejdspartnere. Vi er fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag. På den måde agerer vi proaktivt og minimerer jeres fremtidige servicebehov. Det er effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed uanset størrelse.
Bogild IT
Vi reparerer alt it udstyr
Bramming Electronic
Hos Bramming Electronics har vi specialiseret os i reparation af de fleste store smartphone og tablets mærker og modeller. Uanset om du har en iPhone, iPad, OnePlus, Huawei, Sony, LG, Nokia eller Motorola, så kan vi reparere din mobiltelefon, tablet, Mac eller PC. Vi er placeret i Bramming med nem adgang for vores kunder fra Esbjerg, Varde, Ribe og Vejen. Mangler din telefon eller computer her på listen eller har du spørgsmål om reparation af din iPhone, så kontakt os på telefon 71 99 29 53 - hverdage mellem kl. 12 og 16.
Bredgade14.dk
Bruuns TV Service
Mobiltelefoner, Tablets, MAC, PC, TV mv. Reparation af alle gængse mærker. Nordjyllands billigste. Også ORIGINALE reservedele til ALLE mærker.
CC-Trading ApS
Hurtig og billig reparation af stort set alle mobiltelefoner, iPads, tablet og computere. Kan ofte repareres indenfor 30 minutter eller mens du venter.
CC-Trading ApS
Alt i reparation af mobil, tablet og computer. Desuden også 10.000 varenumre inden for tilbehør, beskyttelse og covers til IT-enheder. Mange teknikere ansat, og kort ventetid!
CentrumReparation
Data-City
EL-TECH ÅRHUS
EL-TECH´s elektrikere i Aarhus har mange års erfaring i at udføre godt el arbejde. Vi kan alt inden for el reparationer, elservice, boliger, porttelefoner, data, tele solceller, adgangs kontrol, sikring m.m, så her kan du samle alle dine el opgaver et sted.
Elektronik Fiks
Evermart
Hos Evermart.dk er vi især dygtige til reparation af smartphones og macbook produkter. Vi er specielt skarpe til reparation af mac opladere.
FixMobil.dk
Reparation af mobile telefoner som iPhone, iPad Nokia, Samsung, Sony, HTC mm, og alle typer Smartphones og tablets, Vi fortager også Sim Unlock / fjerner simlåsen fra mobil telefoner. Hurtig og Kvalitets Reparation, en af Danmarks billigste reparation sted, Walk in service i Struer.
Fixphone ApS
Alle Fixphones værksteder er ESD-godkendte, og vi har teknikere, der alle er udmærkede med certifikater samt 10-15 års erfaring af reparationer indenfor alle typer af telefoner, tablets, computere samt andre elektroniske enheder.
Furesø Data ApS
Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.
Green.dk ApS
Green.dk ApS
Apple Autoriseret Service værksted med butikker i København og Roskilde.
Green.dk ApS
Hos Green kan du få en hurtig og professionel reparation af din iPhone, iPad, MacBook, iMac eller andet Apple-produkt. Vi har butik samt værksted i København og Roskilde. Vi er autoriseret af Apple, hvilket betyder, at hele vores personale samt teknikere er certificeret hos Apple, til at kunne servicere samt reparere dine Apple produkter.
iEkspert.dk
Folkene bag iExpert har siden 1998 repareret alle mærker og modeller af mobiltelefoner solgt på det danske marked, og kan med rette kalde sig experter på området. iExpert.dk tilbyder professionel reparation af iPhone, Samsung, HTC, LG, Nokia, Sony Ericsson, Huawei m.m. iExpert bruger gennemtestede orginale reservedele af høj kvalitet.
IFIX MOBIL
Vi tilbyder, reparationer af samtlige førende smartphones og tablet brands.
iMania.dk
iMania.dk udfører professionelle reparationer af alle Apples mobile enheder, MacBook mm. og har Danmarks længste erfaring indenfor iPad reparation. Derudover tilbyder vi som noget nyt også OnePlus One reparation. iMania.dk har også et stort udvalg af reservedele hvis du selv ønsker at udføre reparationer.
IP-Support
Computer problemer eller brug for IT konsulent, så kontakt os på Tlf: +45 6053 6110 • Mail: kontakt@ip-support.dk eller besøg værkstedet på Jagtvej 208 – Vi tilbyder IT-assistance web-Hosting og reparation af PC og Mac, assistance til netværk og bredbånd og meget mere
Iphone Reparation Viborg
Iphone Repration Viborg tilbyder reparation af iphone, ipad, HTC, Nokia og Samsung. Vi har egen butik i Viborg og anvender kun reservedele i højeste klasse A kvalitet. Besøg os hos MobilCenter Midt i Viborg så klarer vi din reparation mens du venter.
iPhonedoc.dk
iPhone Reparation Nykøbing Mors. Kvalitets reparation og udskiftning af skærme på iPhones og iPads i Nykøbing Mors. Billige priser og godt håndværk med garanti. Kvalitets reservedele til alle iPhone og ipad modeller. Top anmeldelser fra vores kunder på Facebook, Googme og Trustpilot. Du finder værksted og butik midt i Nykøbing Mors. iPhone reparation har aldrig være nemmere eller billigere end hos os.
iPhoneRepair.dk
iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fører Danmarks største udvalgt af tilbehør til Apple udstyr - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flækket skærme til nyt batteri udføres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling Alle reparationer udføres med originale Apple reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg. INGEN TIDSBESTILLING Walk-in service, ingen tidsbestilling! 6 MÅNEDERS GARANTI Vi yder altid 6 måneders garanti på alle dine reparationer. KVALITETS RESERVEDELE Vi bruger kun den bedste kvalitet på markedet.
IphoneSpecialisten
PC-Mobil har åbnet en ny afdeling, som specialiser sig indenfor iPhone og smartphone. Alle reparationer udføres af vores erfarende IT ingeniør – siden 2005 har vi udført alle vores reparationsopgaver. Vi har en hurtig service, kan gøres mens man venter. Det fleste reparationer kan tage mellem 15- 30 min. tilbyder vi en stor iPhone reparation København , iPhone reparation , Billigste iPhone reparation i København , Billigste iPhone , iphone 6 , iphone , iphone skærm reparation , reparation af iphone , iphone 6 reparation , ipad reparation , iphone 5 skærm reparation .
iRepair
Reparationer af iPad, iPhones og Macbook. Alle reparationer udføres på vores professionelle værksted i Valby
ITech-Rep
ITech-Rep.dk er et firma, der arbejder hårdt for, at der altid er fremgang og tilfredse kunder. Med kvaliteten i vores arbejde kan vi både fastholde eksisterende kunder og dermed også tiltrække nye kunder. Vi er en virksomhed med 10 års erfaring og er i stand til at levere det ønskede til alle vore kunder. Vi beskæftiger os med reparation og service af smartphones, tablets, PC’er og diverse elektronik, Vi anvender kun OEM & Originale dele. Hos ITech-Rep har vi også salg- & ombytningsservice. Hos os er kvalitet og service altid i top. Derfor tilbyder vi altid 2 års reklamationsret på det udførte arbejde og udskiftede reservedele.
ITech-Rep.dk
ITech-Rep.dk er et firma, der arbejder hårdt for, at der altid er fremgang og tilfredse kunder. Med kvaliteten i vores arbejde kan vi både fastholde eksisterende kunder og dermed også tiltrække nye kunder. Vi er en virksomhed med 10 års erfaring og er i stand til at levere det ønskede til alle vore kunder. Vi beskæftiger os med reparation og service af smartphones, tablets, PC’er og diverse elektronik, Vi anvender kun OEM & Originale dele. Hos ITech-Rep har vi også salg- & ombytningsservice. Hos os er kvalitet og service altid i top. Derfor tilbyder vi altid 2 års reklamationsret på det udførte arbejde og udskiftede reservedele.
Linktech
EDB-udstyr (bærbare, stationære, servere) repareres og opgraderes.
MacRep.dk
Mac Specialist
Macreparation
Hos Macreparation.dk er vi specialiserede i reparation og support af Apple Mac-computere, som vi har arbejdet med i mere end 10 år. Vores kompetencer begrænser sig ikke kun til teknisk viden omkring MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini, men også et gennemgribende kendskab til macOS.
MacVision
Hos MacVision reparerer vi alle slags smartphones, iPhone, HTC, Samsung og LG. Vi reparerer også MacBooks, iPad og iPod. De fleste reparationer bliver udført indenfor en time.
Mentech A/S
Apple, Samsung, Huawei, Acer og Motorola autoriseret værksted Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære, tv og andet elektronik, hårde hvidevarer, robotstøvsugere osv. Send SMS 7171 5050 og få svar med det samme
Mentech A/S
Apple og samsung autoriseret værksted Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære, tv og andet elektronik Send SMS 7171 5050 og få svar med det samme
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer. Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
Mentech A/S
Autoriseret værksted for Apple, Huawei, Samsung og Acer. Alle garanti reparationer udføres. Vi laver alle mærker af telefoner, bærbare, stationære PCer, droner, tv og andet elektronik samt hårde hvidevarer. Send SMS 7171 5050 og få et svar med det samme!
MiPhone
MiPhone er Danmarks største reparatør af iPhones og iPads, med mere end 40 butikker spredt over hele landet og hovedkontor i Herlev, hvor der også er mulighed for reparation mens du venter uden tidsbestilling. Der bruges udelukkende originale reservedele og der gives naturligvis 2 års garanti.
Mobilbuddy
Mobile House
Mobiltelefoner. Unlock, reparation af vandskader og skærm, samt andre reparationer. Opdatering, skift sprog m.v.
Mobilhuset
Mobilhuset tilbyder reparationer og services til smartphones og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populære smartphones og tablets på det danske marked. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service inden for vores områder, dette gælder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfører, den rådgivning og hjælp vi yder når enheden driller, og de produkter/tilbehør vi udbyder. Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vores eksperter og teknikere har specialiseret sig indenfor faget, og er altid opdateret med ny viden og teknik. - Lynhurtigt reparation/service - Bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet - Erfarne teknikere - Stort udvalg af tilbehør som covers, etuier, høretelefoner, højtalere og andet udstyr til smartphones, tablets og computere
Mobilhuset Middelfart
Mobilhuset tilbyder reparationer og services til smartphones og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populære smartphones og tablets på det danske marked. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service inden for vores områder, dette gælder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfører, den rådgivning og hjælp vi yder når enheden driller, og de produkter/tilbehør vi udbyder. Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vores eksperter og teknikere har specialiseret sig indenfor faget, og er altid opdateret med ny viden og teknik. - Lynhurtigt reparation/service - Bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet - Erfarne teknikere - Stort udvalg af tilbehør som covers, etuier, høretelefoner, højtalere og andet udstyr til smartphones, tablets og computere
Mobilhuset Skanderborg
Mobilhuset tilbyder reparationer og services til smartphones og tablets. Vi kan reparere og udskifte dele i de fleste populære smartphones og tablets på det danske marked. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og service inden for vores områder, dette gælder både med de reservedele vi benytter, reparationen vi udfører, den rådgivning og hjælp vi yder når enheden driller, og de produkter/tilbehør vi udbyder. Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vores eksperter og teknikere har specialiseret sig indenfor faget, og er altid opdateret med ny viden og teknik. - Lynhurtigt reparation/service - Bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet - Erfarne teknikere - Stort udvalg af tilbehør som covers, etuier, høretelefoner, højtalere og andet udstyr til smartphones, tablets og computere
Mobilhuset Århus
Hos Mobilhuset finder du den bedste løsning på en smartphone eller tablet reparation. Udover reparation har vi en masse tilbehør af forskellige mærkevarer til de fleste smartphones på markedet.
My Mobile Aps
Reparationer af alle slags mobiletelefoner samt tablets.
My-Phoneshop
Reparation af mobiltelefoner og tablets, blandt andet Apple iPhone / iPad, Samsung, LG. HTC, Nokia og Sony. Vi har walk-in service hvor du kan få repareret din telefon mens du venter, eller mail-in service hvor du sender telefonen til os, for hurtig reparation
myPhone Rep I/S
Vi tilbyder reparationer af iPhones med en god service til billig pris. Vi kan også reparere andre telefoner efter aftale, ring og hør nærmere!
Mytechparts.dk
MyTrendyPhone
MyTrendyPhone.dk sælger kvalitets tilbehør til mobiltelefoner, PC og bærbar, iPad, samt spillekonsoller... Kom forbi vores afdelinger i København & Hillerød og få din mobiltelefon, smartphone eller tablet repareret, mens du venter. Vi laver ekspres-reparationer på eget værksted, derfor kan vi levere den hurtigste og billigste service på markedet!
Norh elektriker & elservice København
Hos Norh ApS har vi samlet det hele under ét tag. Du kan derfor få hjælp til både tømrer-, maler-, elektriker- elektriker København og låsesmedopgaver. Vi har valgt at samle flere faggrupper, for at gøre vores kunders byggeproces nem og effektiv. Når du vælger Norh ApS til at varetage dine opgaver, kan du derfor være sikker på at få løst opgaverne hurtigt og professionelt.   Løsningsorienteret fagmænd Når du beder Norh ApS om at varetage dine opgaver, kan du nøjes med ét firma til at løse alle projekterne. Dette gør din byggeproces langt mere overskuelig, da du slipper for at koordinere de forskellige faggrupper, så de møder op på det rigtige tidspunkt. Vi sørger for, at de involverede fagmænd befinder sig på opgaven på det helt rigtige tidspunkt. Dette sparer dig både tid, energi og penge og din byggeperiode bliveroverskuelig og nem. Med mere end 10 års erfaring i branchen er vi rutineret i de fleste typer af opgaver i mange størrelsesordener og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt.
number1service A/S
Autoriseret værksted med speciale i reparation smartphones, tablets og Apple produkter. Vi fokuserer på lokal tilgængelighed, hurtig reparation, logistik og en høj faglighed.
number1service A/S
Autoriseret værksted med speciale i reparation smartphones, tablets og Apple produkter. Vi fokuserer på lokal tilgængelighed, hurtig reparation, logistik og en høj faglighed.
number1service A/S
Autoriseret værksted med speciale i reparation smartphones, tablets og Apple produkter. Vi fokuserer på lokal tilgængelighed, hurtig reparation, logistik og en høj faglighed.
PC Fixer
PC Service Center Rødovre
PC Service Center er netop åbnet i Rødovre på Islevdalvej 100A. Her finder du vores bedste servicecenter til dato. Vi kan udfører meget teknisk komplirede reparation af PC og Mac her. Alle computere repareres professionelt og hurtigt, gerne indenfor 1 time.
Phone Republik
Phone Republik Hos os kan du altid være sikker på at få god service, og de bedste reservedele af højeste kvalitet.. Vi løser alle elektroniske enheder såsom telefoner, tablets, pcer og endda din spillekonsoller. Vi tester vores reservedele inden de monteres, så du slipper for at skulle bruge tid på at komme tilbage med en reklamation. Vi har over 10 års erfaring på dette område, og mere end 8 års erhvervserfaring i Danmark Phone Republik stopper aldrig med at arbejde, og fokuserer hele tiden på at udvikle forretningen, som forhåbentlig vil komme endnu flere private kunder og virksomheder tilgode i fremtiden Vi har en høflighed telefon til rådighed, mens vi reparerer din smartphone. Nu Vores mål er Enkel. S.K.H. - Service, kvalitet og hastighed.- Velkommen til vores verden!
phonehelp.dk
iPad og iPhone reparation Odense - vi tilbyder også reparationer af Samsung, HTC, LG og Nokia. Vi benytter udelukkende reservedele i markeds bedste kvalitet! Gode og gratis parkerings muligheder ved butikken i Odense C. phonehelp.dk - alt i reparation og service af smartphones & tablets.
Phones4all
Phonestore
Reparation af enhver smartphone eller tablet! Phonestore udfører alle reparationer på iPhone, Samsung, Nokia, LG og Sony. Kom forbi os på Strandvejen med din defekte iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 eller iPhone 6s og vi reparerer din apple smartphone inden for 30 min.
Pro-Consult
Pro-Consult er et ingenørfirma der udbyder elektronikservice i alle afskærminger.
Quickphone ApS
Førende inden for reparation og skærmskift af iPhone, iPad, HTC, Samsung, Nokia, Sony og LG. Reparer som regel inden for 30 minutter. Udfører også farveskift på iPhone/iPad. Prisgaranti med100% tilfredshedsgaranti.
Quickphone ApS
Rep by Drive service ApS
Repbydrive eksperter i reparation af alle typer Smartphone & iphone, hvor du vil. Repbydrive dækker: Horsens, Vejle, Kolding, Billund, Fredericia, Middelfart & omgivelser i alle byer. Vi giver dig også 24 måneders ret til at indgive en klage.
Repair Center
Mobiltelefoner, Tablets, MAC, PC, TV mv. Reparation af alle gængse mærker. Horsens billigste. Også ORIGINALE reservedele til ALLE mærker.
ServicePartner Danmark A/S
ServicePartner Danmark A/S startede som uafhængig IT-Service Leverandør 1995, med fokus på service og reparation af kontor maskiner, elektronisk udstyr og hotline support, samt reparation og håndtering af garanti, reklamations, forsikringsskader samt tilbudssager. Certificeret af bla. Apple, Fujitsu og Microsoft. Vi har stor erfaring med reparation af Bærbare & stationære computere, samt div. håndholdte enheder og kontor maskiner. Vi håndtere alt fra funktionsfejl og fysiske skader samt væskeskadet udstyr. Vi er Ibas Certificeret Datarekonstruktions Partner. Vi håndterer de kendte mærker som f.eks. Acer, Apple, Asus, Compaq, Dell, Fujitsu, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, MSI, Packard Bell, Samsung, Toshiba, Xerox & Zepto. - Vi tilbyder flexible løsninger efter behov - Vi tilbyder netværks/server overvågning efter aftale. - Vi håndterer alle reparationer hurtigt og professionelt - Vi kan tilbyde faste enhedspriser - Vi kan fremskaffe nogen af markedets billigste reservedele
SmartphoneCare
Ærlighed - Sikkerhed - Kvalitet Hos SmartphoneCare sørger vi for, at din telefon altid virker. En smartphone bliver brugt meget i løbet af dagen, og det hænder, at skærmen eller andre dele af telefonen går i stykker - og det er her, vi kommer ind i billedet. Selvom smartphones stadig er et relativt nyt begreb, har vi haft vores butik og værksted i hjertet af Odense i mere end 11 år. Vi har i skrivende stund udført mere end 90.000 reparationer, og et udvalg af disse kunder kan du læse anmeldelser af på trustpilot, hvor vi har opnået en samlet score på 9,5. At anskaffe sig en ny smartphone er dyrt, og derfor kan det næsten altid betale sig at få de enkelte dele repareret. Hos SmartphoneCare tilbyder vi hurtige reparationstider, skarpe priser og gennemskuelig kommunikation, fordi din oplevelse hos os betyder lige så meget, som din telefon betyder for dig. Vi stiller en række af kompetente teknikere på vores ESD-værksted til rådighed for dig som privat, din virksomhed og dine ansatte. Og dette uanset om det drejer sig om smartphones, iPads, iPods, tablets eller computere. Ligegyldigt om du sender din ødelagte enhed til os eller kommer ned med den i butikken, sørger vi for, at du altid er oplyst om, hvad vi ordner ved din telefon, hvad prisen er, og hvornår du kan regne med at få den tilbage igen. Det giver et overskueligt forløb - til fordel for både os og dig.
SparePart ApS
SparePart.dk forhandler alt i reservedele og tilbehør til mobiltelefoner og tablets. Derudover reparerer vi også udvalgte mobiltelefoner og tablets.
StayOnline.dk
Vi er autoriserede Apple-reparatører beliggende i København og Aalborg. Vi bruger udelukkende originale Apple-reservedele. Vi udfører reparationer på alt Apple-udstyr som inkluderer: iPads, Macs, iPhones, Apple Watch og meget andet. kom ind i butikken for et godt tilbud.
TechAmmo
Vi ved hvor svært det er, at undvære sin iPhone. Derfor klarer vi iPhone reparationer på under 60 min.Vi står inde for det vi laver, derfor giver vi dig naturligvis garanti på alle vores reparationer, samt vores tilbehør. Tidsbestilling er ikke nødvendigt for vore kunder. Du kan blot komme ind fra gaden og få din enhed repareret.
TechAmmo ApS
TechDoktoren ApS
Hos TechDoktoren har vi er formål om at holde elektronikken i live. For meget elektronik bliver ikke istandsat eller ikke genbrugt. Det vil vi ændre på. Derfor tilbyder vi: - Reparation af elektronik især iPhone, iPad, Macbook, Smartphones og Laptops - Salg af brugt elektronik især iPhones Vi vil glæde os til at møde dig ?
Telegiganten ApS
Om os Telegiganten er en moderne reperations virksomhed som startede i 2012. Vi har en fysisk butik i gågaden Taastrup. Vi er til sammen 6 ansatte og har mere end 30 års erfaring inden for reparation af elektroniske apparater. Vores speciale er indenfor reparation af mobiltelefoner og computere, samt online salg af mobil- og PC-tilbehør. Kunderne er vores centrum, er kunderne glade så er vi glade. Vi ønsker at kunderne går fra butikken med en god oplevelse af god service, godt og samvittighedsfuldt arbejde udført i høj kvalitet. Tak og på gensyn. Telegiganten.dk
Telerepair ApS
Hos Telerepair tilbyder vi professionel reparationer af alle slag mobiler. Vores reparationer foretages altid hurtigt og effektiv, så du nemt kan få din mobil tilbage. Oftest tager vores reparationer ikke mere end 30 min. Vi har butikker i Østerbro, Hørsholm, Frederiksberg, Vesterbro, Amager, København, Lyngby, Roskilde og City2. Så hvis du har brug for en reparation af din mobil, så kom forbi en af vores butikker allerede i dag.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger