Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Kunst, musik og porc. -> Guld og Sølv

AMOKsmykker / Rohde art & design
Hos AMOKsmykker modtager vi gerne reparationer og specialbestillinger i vores butik i Århus, hvor du er meget velkommen til at kigge forbi og tale med os om dine ønsker. Du får altid en fast pris, inden arbejdet går i gang.
Andersen & Enig Aps
Værksted og butik igennem 4 generationer. Firmaet startede i 1891.
Anytime ure & Smykker
Rep af ure og smykker.rep af armbåndsure.stueure og bordure.Eget værksted.batteriskift.ny rem
Argentum Guld - Sølv
Reparerer alle smykker.
Barbara Maria Guldsmedie
Reparation af ure og smykker. Emalje smykker repareres, hvis den gamle emalje er knækket af.
Boutique D
Reparation af ure og smykker
Bredalsparkens Optik, Guld & Sølv
Carat Design
Reparationer og opgaver efter Deres ønske. Slibning og omslibning af nye og gamle sten. Smykkevurdering. Ædelstenscertifikat.
Caroline Lykken Jewellery
Vi udfører alle slags reparationer eller ændringer på dine gamle smykker på eget værksted. Vi kan også smelte dit gamle guld om, og lave fine nye smykker så affektionsværdien bevares i det nye smykke. Kom forbi butikken og hør mere om mulighederne.
Castens
Reparation af smykker, håndlavede smykker fra eget værksted og design af unikasmykker baseret på din idé (evt. med genbrug af dit gamle guld og sten)
Center Ure
Reparation af ure, guld og sølv, omtrækning af perlekæder mm.
Christoffersen Guld Sølv Ure
Reparation af ure og smykker på eget værksted. Spindel-ure, mekaniske, nye og gamle.
dauf & pede
dauf & pede udfører alle former for reparationer så som lodning af kæder, ændring af ringstørrelse, opfriskning af ringe, øreringe og vedhæng, fatning/ isætning af sten, polering, rhodinering, forgyldning, gravering, limning, omsmeltning og fremstilling af nye smykker i guld, sølv, palladium og platin.
Domino Guldsmed
Reparation og gravering.
Facetten
Reparation af guld, sølv, lightere, ure
Finn Johansson
Alle reparationer udføres på eget værksted.
Frank Müller
Reparation af alle smykker. Nye laves.
Fuhrmann Guld-sølv-ure
Reparation af guld, sølv og ure
Ghita Ring
Reparerer alle former for smykker.
Guldbrandsen - Juveler
Reparerer guld og smykker. Laver nye smykker og borgmesterkæder.
Guldsmed Apel
Reparation af alle guld- og sølvsmykker.
Guldsmed Bent
Alt i guld & sølvreparationer. Perlekæder omtrækkes
Guldsmed Boye
Vi Reparerer smykker i guld, sølv og efter fatter diamanter .På vores egen guldsmed værksted.
Guldsmed Caroline Wegener
Reparation af smykker hos Guldsmed Caroline Wegener i København. Alle typer af smykkereparationer udføres på eget værksted, f.eks. reparationer af kæder, ændringer af størrelse af ring eller resning og polering af smykker. Se eksempler på priser på hjemmesiden.
Guldsmed Clemmensen
Reparation af guldsmykker.
Guldsmed Henrik Saugbjerg
Profesionelt værksted, der med stor nænsomhed restaurerer og reparerer smykker og korpusvarer af guld eller sølv.
Guldsmed Hjalmar Hjalmarsson
Reparationer og bestillingsarbejder udføres på eget værksted.
Guldsmed Holmer
Reparation af ure, guld og sølv
Guldsmed Lauridsen
Reparationer og graveringer udføres.
Guldsmed Ludvig
Reparationer foretages på eget værksted.
Guldsmed Michella Viola
Alt i reparationer af smykker, og produktion af nye smykker efter eget ønske.
Guldsmed Mogens Poulsen
Guldsmed SCHE
Reparationer af de fleste smykker i guld og sølv. Pristilbud. Unika smykker fremstille i samarbejde med kunden. Eget værksted.
Guldsmedemester Helle Jørvad
Reparation og restaurering af alt i guld, sølv og andre metaller (f.eks. tin). Smykker, bestik og korpus.
Guldsmedemester Torben Nørbo (TORN)
Guldsmedemester Torben Nørbo (TORN) byder dig velkommen i et professionelt og anderledes værksted med faglært betjening. Der er p.t. 3 ansatte i virksomheden. Alle smykker repareres og nye smykker fremstilles af dit gamle guld. Bevar affektionsværdien - Brug af dit guld garanteres !! Salg af kæder og andre guld og sølvvarer. Brug dit gamle guld til nye og billige kæder. Du skal vælge os fordi genbrug af dit gamle guld er en tillidssag. Kom og besøg vort værksted. Vi udfører også B2B reparation af smykker. Du finder os på facebook.com/tornsmykker eller www.torn.dk
Guldsmedens værksted
Guldsmedens værksted reparere alle former for smykker. Kom forbi værkstedet og få en snak med guldsmeden.
Guldsmedien
Alt arbejde, både reperationer og nyt design, udføres altid til fast aftalt pris. Kunden kender dermed altid prisen, inden vi påbegynder arbejdet. Det kender tegner nemlig den gode faglærte håndværker, som ønsker tryghed for sine kunder.
Guldsmedien Overgade
Værkstedsbutik - alt i guldsmedearbejde - se hjemmesiden.
Guldsmedien Overgade
Værkstedsbutik - alt i guldsmedearbejde - se hjemmesiden.
Juveler Jonsén Eftf.
Bag www.jonsen.dk står Jonsén Eftf., med butik i Middelfart Gågade. Her møder dagligt møder vores kunder ansigt til ansigt. Alle rep. af smykker og de fleste urmærker foretages på eget værksted. Vi er kendt for vores gode service og høje humør - dette er vores mål at fastholde her på www.jonsen.dk.
Karen Norup Smykker
Hos Ravsmeden udføres reparationer af sølv, guld og ravsmkker samt omtrækning af perlekæder. Derudover modtager vi gerne specialbestillinger, hvis du har særlige ønsker. Du er altid velkommen i butikken, hvis du vil høre nærmere.
Kirk-Thomsen
Guldsmed og urmagerværksted. Reparation af smykker, Design af nye smykker, køb af gammelt guld Reparation af ure, herunder stueure, standerure, vægure, armbåndsure m.v.
Kirkegaard Guld Sølv Ure
Urreparationer: Armbåndsure, automatik og optræksure, stueure, standure, lodregulatorer, lommeure og dykkerure. Smykke-specialværksted: Guld og sølv, perleomtrækning, ringe i ny størrelse, specialopgaver efter kundes design, forsikringsvurdering.
Klints Guld & Sølv
Reparation af guld og sølv.
KN Ure-Guld-Sølv
Guldsmedie reparatør
Milas Smykker af Fantasi
Reparerer alle smykker.
Nicolaisen Ure-Guld-Sølv
Reparation af alle former for ure samt reparation af smykker.
Pilgaard Ure - Guld og Sølv
Profil Optik
Briller, ure, smykker.
S.P. Løkke ApS
Reparation af ure, smykker & briller.
SAABYS
Åbningstider: Mandag-torsdag fra 10 til 17.30. Fredag fra 10 til 18. Lørdag fra 10 til 14. Reparation af ure og smykker. Vi står klar til at servicere dig.
SeeSons Guld Sølv Ure
Reparation af guld, sølv og ure
Sophie Thürmer Jewellery
Guldsmedeværksted der laver alle typer reparationer af smykker, hvis de går i stykker. Vi kan også hjælpe dig, hvis dit smykke skal tilpasses i størrelsen eller blot trænger til en istandsættelse.
Stinne Holm
Stinne Holm er en smykkedesigner og guldsmed i København Som guldsmed har jeg konstant øje for ny inspiration. Mit design er unikt og autentisk, kendetegnet ved rene, grafiske linjer og med fokus på materialer af bedste kvalitet. Fingerringe, ørestikker, armringe, halskæder og større unikke showpieces udformes med øvet hånd i guld og sølv. Alle smykker i butikken eller i min webshop er håndlavet på mit smykkeværksted i Stefansgade på Nørrebro og er dermed 100% dansk produceret. Mine Stinne Holm smykker er kendetegnet ved at være minimalistiske og nutidige i designet med kant. Udover den almindelige kollektion er der altid mulighed for at få speciallavet unika smykker og custommade smykker, ligesom jeg elsker at fremstille personlige og unikke vielsesringe, der passer perfekt til jeres forhold og hænder. Kom forbi mit guldsmed og smykkeværksted i København og få en snak om hvordan jeres håndlavede forlovelses- og vielsesringe skal se ud.
Strøgets ure guld
Hos os får du gratis og uforpligtende tilbud på reparation af dit ur eller smykke prøv også næste gang Reparation er udført på eget værksted hvor vi både har guldsmed og urmager Vi har afdelinger på Strøget, i Jorcks Passage, ved Nørreport Frederiksborggade 4, op på Nørrebrogade 39
Sølvsmed Martin Hansen
Sølvsmed der restaurerer og reparerer alle slags korpus varer samt bestik. Monogrammer, buler, ridser og meget mere. Ring til mig og få en uforpligtende samtale om dit sølv. For forhandlere og private.
T & J Design
Reparationer udføres. Fremstilling af smykker. Specialopgaver.
T & J Design
T & J Design er din personlige guldsmed i Næstved og omegn. Vi er den bedste smykkeforhandler i Næstved og udføre altid arbejde af højeste kvalitet.
Tid & Stil
Reparation af ure og smykker.
Tid & Stil
Reparation af ure og smykker.
Trolles eftf. v/P.H. Larsen
Reparation af guld, sølv og ure
UNIKguld ure & smykker
Reparation af smykker og alle typer ure.
Ure og Guldhuset N H Jørgensen
Vi har eget værksted og reparere alle former for store og små ure. Vi henter og bringer gerne inden for en radius af ca.20 km. Vi giver altid tilbud inden en eventuel reparation.
Urmagerens Værksted
Reparation af alle slags ure og smykker. Fx stueure, lommeure, standure, Rolex, Omega, Tag Heuer og mange andre.
Urpihlen
Reparation af alle slags ure. Specialist i bornholmerure og antikke ure. Beregner og fremstiller selv dele på eget værksted. Tandhjul og driv fræses.
UrServiceCentret
Erfaren Urmager reparerer ALT i Ure - stort/småt -nyt/gammelt - eksklusivt/bevaringsværdigt - speciale Junghans Radiostyrede Ure - Microsvejsning af alle materialer - højeste kvalitetsarbejder - laveste priser!
Viclara Smykker & Ure
Moderne ure og guldsmedeforretning i hjertet af Holstebro gågade. Tilbyder alt inden for smykker, ure, samt tasker og punge fra det populære brand Mulberry.
Wiededesign j.sell
Jeg reparerer og vedligeholder alle smykker. Erstatter eller fatter sten der mangler. Emaljearbejde på marguerit smykker Nye led i kæden - samler det svageste led. Hurtig ekspedition - lav pris Moms reg.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger