Storskrald.dk logo Reparationsguiden logo

  Værktøj m.m. -> Værktøj

Aarby Maskinforretning
Landbrugsmaskiner.
Abild El-Forretning ApS
Reparation af el-værktøj.
Anchers Havecenter APS
Vi servicerer og reparerer alle former for have og park maskiner, både til private og erhverv. Vi sælger nye maskiner fra Stihl / Viking. Se mere på vores hjemmeside www.anchers.dk
AskTeq ApS
AskTeq ApS leverer løsninger inden for staldteknik til alle landmænd i hele Danmark. AskTeqs dygtige medarbejdere er alle uddannet aut. el-installatører, og de har hver især over 15 års erfaring inden for faget. AskTeq udfører alle slags opgaver inden for foderanlæg, ventilation og staldinventar, og de er eksperter i svineproduktion.
Autohuset Sjælland
Søger du en professionel mekaniker? Vi er det perfekte autoværksted. Her får du yderst kompetente automekanikere med brede kompetencer.
Autoteknicom
Hvis du har problemer med din bil, så kontakt Autoteknicom for at få den rette hjælp.
Bjarne Lund
Alt i køkkenredskaber og hårde hvidevarer.
Brøndum Elektro
Autoriseret DeWALT serviceværksted. Storkøkken service såvel husholdningsreparation og reservedele til alle hårde hvidevarer og elværktøj.
Byggeselskabet Kromann Nielsen
Dickow`s
Vi er din tømrer i lejre, Roskilde og omegn. Vi står altid til rådighed 24/7 for at hjælpe dig med dine opgaver.
Dorch & Danola A/S
Reparation af El-værktøj, midt i Odense, samt stor butik. På vores eget serviceværksted hos Dorch & Danola reparerer og servicerer vi alle kendte mærker i alle typer elværktøj, akku maskiner, håndværktøj, gulvslibemaskiner, trykluftværktøj og kompressorer, både til private og erhverv. Vi kan også foretage reparation og eftersyn af stationære maskiner, samt sikkerhedseftersyn af elværktøj og maskiner. Dorch & Danola serviceværksted er autoriseret garanti-værksted for Milwaukee, AEG, Ryobi, Holzmann, JET, Ferax og Luna maskiner. Vi sælger nye maskiner fra bl.a. Festool, Makita, Metabo, Milwaukee, JET, Teng Tools, Luna. Ring og hør nærmere eller besøg vores hjemmeside www.dorchdanola.dk
E & G Elektro ApS
Reparation af el-motor, svimmingpools, spabade, savna-pumper, varmelegmer.
El Compagniet Vinderup A/S
Reparation af: Værktøj, Støvsugere og lamper. Udlejning af redskaber, transformere. Salg, service & reparation af hårde hvidevarer. Ring eller kig ind i vores butik.
Elmodan Elektro
Reparerer alle kendte mærker i el-værktøj.
Frid Byg
Garant Udlejning A/S
Garant Udlejning A/S er en dansk virksomhed, som udlejer udstyr til håndværkere, installatører, entreprenører og private. Vi har specialiseret os i udlejning af specialudstyr i høj kvalitet. Vi har over 20 års erfaring med materialudlejning, og hos os er du garanteret det bedste grej på markedet. Vi står altid klar til at hjælpe, og det er nemt og sikkert at leje udstyr hos os. Du kan bruge vores App, som findes til både Android og iOS. Vi er desuden en del af NetHire, som er Danmarks største netværk af udlejningfirmaer.
Gilsager ApS
Tømrer Ebeltoft - med Fokus på Kobberinddækning og Zinkbeklædning.
Gårdmand Bjørn
Gårdmnd Bjørn tilbyder blandt andet: - Trappavask - Vicevært - Ejendomsservice - Snerydning
Hareskov Cykler
Reparation af cykler
Iversens Svejseteknik
Salg og reparation af svejsere
KA Totalservice
Har du brug for en hjælpende hånd, når det kommer til maleropgaver eller helt generelle opgaver såsom facaderenovering eller andre entreprenør opgaver? Så besøg KA Totalervice - din nye maler i Nordsjælland!
Kalundborg Skov Park Have ApS
Vi servicerer og reparerer alle former for have og park maskiner, både til private og erhverv. Vi sælger nye maskiner fra bl.a. Husqvarna, Klippo, Gardena og McCulloch. Ring og hør nærmere eller besøg vores hjemmeside.
Karise Kleinsmeide
Karise Kleinsmedie ApS er en moderne smedevirksomhed, der blev opstartet tilbage i år 1998. Der er stort fokus på industriservice til produktionsvirksomheder og rensningsanlæg primært på Sjælland, da virksomheden er placeret i Hårlev. Virksomheden lever hovedsageligt af, at servicere og vedligeholde maskinparken hos store industrivirksomheder men den leverer også tjenesteydelser til rensningsanlæg i flere kommuner.
Kayser-renseri og systue v/Thien Duc Nguyen
Skrædderi og renseri. Udskiftning af lynlåse - Lægge dit tøj op eller ned. Syes ind eller ud - Skindreparationer i høj kvalitet - Brodering af navne på dåbskjolen - Renseriservice - rens og vask af alle slags tøj - rensning af jakkesæt - rens af kjoler og brudekjoler - vask af dyner og puder - vask og rul af duge og sengetøj - eget miljøvenlig og bæredygtig renseri Sy nyt, fx. konfirmationskjole, brudekjole osv. Klik ind på vores hjemmeside: www.kayserrens.dk
KN Maskin Service
Københavns Maskinservice ApS
Københavns Maskinservice ApS. Vi sælger, servicerer og reparerer maskiner til have/park-branchen. Siden 1976 har vi serviceret alle typer af maskiner, og vores mange års erfaring har givet os megen viden - det betyder, at vi i dag kan servicere alle slags maskiner.
Lillemarken
alt arbejde både mekanisk og elektrisk, på mindre maskiner, måde til erhverv og private. kort fortalt rep. af alt!
Låsesmed København A/H Låsesmed
Låsesmed i København. Rykker ud med det samme hvis du skal bruge en låsesmed i København. Vi dækker hele det Storkøbenhavnske område.
Mesinge El-forretning
Reparation af elartikler, hårde hvidevarer, støvsugere, elværktøj og tyverialarmer.
Nygaard-El/Kissendrup El
Elektriske Installationer, bolig og erhverv
Ohlsen´s Reparationsværksted
Plæneklipper-fræser-små maskiner-kædesave-redskaber svejse opgaver-jordvarme-pillefyr-ventilation-maskiner
Ordrup Værktøjsmagasin
Forhandler og Værksted for Stihl-Viking, Honda, Klippo, Brigs & straton. Samt værksted for de fleste fabrikater småmaskiner.
PGF Service ApS
Smede & Maskinværksted. Vi er det lille værksted som laver alle de umulige opgaver. Har stort set alt i maskiner og udstyr. Fra reparation af det lille gelænder til 1000 kg. badebro.Vi svejser, sliber, drejer, fræser, klipper, retter og bukker samt meget mere. Vi arbejder i alle former for stål og metal. Alt fra et søgelænder til en 1000 kg stål komstruktion.
ReparationsVærkstedet
Reparationsværkstedet er lavet for at reparere det der er gået i stykker, og fordi jeg elsker at reparere og kan ordne næsten alting. Målet er at vi kan leve mere bæredygtigt med de ting, vi omgiver os med. Det vil sige at vi ikke behøver at kassere det, bare fordi det er gået en lille smule i stykker. Jeg vil også have at det altid skal kunne betale sig at reparere tingene. Det koster ikke noget at få mig til at se på tingen, og heller ikke hvis jeg ikke kan reparere det. Til gengæld skal man lige i forvejen sige hvad man ville være indstillet på at bekoste på en reparation.
SES Skjoldborg Elektro Service 2022 ApS
Hos Skjoldborg Elektro Service hjælper vi dig, uanset om det gælder skruemaskinen, bajonetsaven, sømpistolen, boremaskinen, rillefræseren, slibemaskinen, vinkelsliberen eller højtryksrenseren – eller enhver anden form for håndværktøj, der får strøm via ledning eller batteri. Det kan være alt fra gearkassen eller cylinderne, der trænger til fornyelse, til en ledning, der skal udskiftes. Vores kunder er typisk entreprenører og håndværkere – VVS’ere, tømrere, elektrikere og murere, men også private er velkomne til at kigge forbi og få repareret værktøj.
Skindhuset A/S
Reperation af skind/læder artikler - ingen syning
Sotek
Støvsugerværkstedet
Reparation af alm. støvsugere, centralstøvsugere, industristøvsugere, plæneklippere, alle spørgsmål forsøges svaret samme dag. MobilePay modtages
TOOLWORLD ApS
Toolworld reparerer rengøringsmaskiner til erhvervsbrug. Vi er specialister i gulvvaskemaskiner, højtryksrensere, hedvandsrensere, fejemaskiner, støvsugere m.m. fra Kärcher, Taski, LAVOR, Ronda, Nilfisk m.fl. Ring til os og få en snak om hvordan vi kan reparere eller lave service på din rengøringsmaskine. Vi sælger også nye maskiner
Tømrermester David Nielsen
Wood Entreprise ApS
Vi er både en tømrer og snedker i København

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED

Det Økologiske Råd | Amager Ressource Center | Miljø- & EnergiCentret i Høje-Taastrup | Copenhagen Ressource Institute | Miljøministeriet/Miljøstyrelsen | KARA/NOVEREN | Stevns kommune | Gentofte kommune | Roskilde kommune | Lyngby-Taarbæk kommune | Gladsaxe kommune | Albertslund kommune | Køge kommune | Københavns kommune | Kalundborg kommune | Solrød kommune | Lejre kommune | Holbæk kommune | Hvidovre kommune | Ballerup kommune
reparationsguiden.dk drives udelukkende med fornybar hydroelektrisk energi (vandkraft).
Tilmeld & rediger virksomhed
Tilmeld/rediger